- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JoanaG - he he he widzę że czytałaś kolejna " perełkę " na testach ja dziś też się uśmiałam . . . dorosła 20 latka buahahah " Boże widzisz i nie grzmisz " a u mnie samopoczucie już lepiej - dziękuję jakieś choróbska mi się przybłąkały i nie chcą do końca odpuścić ale ogólnie lepiej się czuję, przynajmniej mam więcej siły
Kari - Łobuzie a gdzie Twój suwaczek, nawet nie wiem w którym tyg jestes
A w którym tyg już u Was płeć można było zobaczyć ? Myślicie że za tydz czyli u mnie będzie 13 tydz można " podejrzeć " - ja myślałam, ze co najmniej do 16 muszę czekać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Pumcia powiem tak i u Włada i teraz wiedziałam o płci w 13 tygodniu... zależy też od usg, ale np. u Włada to widziałam siusiaka jak bum cyk cyk , a tu nic nie widać, więc stąd przypuszczenia ( a wręcz bym powiedziała pewność) mojej gin, że to córa... a że to moja druga ciąża to tak szczerze nie nastawiam się heh na razie... także póki jest królewną to się cieszę, że jest jak jest, a jak za 3 tygodnie wyrośnie siusiak no cóż i takie rzeczy się zdarzają hah
Kurczę dziwnie z tym usg, bo niby już od 10 tygodnia zalecają przez brzuszek, chyba że nic nie widać... ja to już bym się czuła niekomfortowo, jeśli miałabym dopochwowe usg... a dobry sprzęt Twój gin ma Pumcia?
Swoją drogą też mam wizytę 16-ego ... na 11:30 (teoretycznie miała być to moja standardowa wizyta, ale że pojawiła się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to zaliczyłam ją tydzień wcześniej... tego 16-ego idę z wynikami i nie wiem, czy pokusi się o kolejne usg ... hihi )
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
siusiora
Jeśli chodzi o usg to ja te prenatalne miałam i dowcipnie i przez brzuch, może dlatego ze dzieć ciągle fikał koziołki i lekarz zarządził "polowanie"
Jest 2:37 od ponad godziny nie śpię już ten kaszel i odruch wymiotny wykończą mnie a jakby tego było mało P. wysmarował mnie w pon bursztynem na dekolcie na rozgrzewkę i takie uczulenie mi wyszło, że mam ochotę zadrapać się do krwi aaaa kiedy to się skończy? Jak nie urok.... Taaaa to sra...ka
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dziec na usg jakoś mało ruchliwe mi się wydawało współpracowało, dało sobie wszystko pomierzyc.. Nawet gin musiała trochę brzuchem poruszać, żeby drgnal troszkę .. Qle ostatnio usłyszałam na wizycie w końcu bicie serducha zawsze tylko widziałam na monitorze pikajacy punkt heh
Kurcze człowiek by chciał tak trochę pospać, bo pogoda szaro bura i nijaka, ale już jedno z dzieci na nogach idę wyciągnąć małego z łóżeczka do później
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nat - Kochana ja bym wolała, żeby mnie dziecię budziło niż takie sny jakie mam od jakiegoś tyg. Masakra ! cały czas budzę się spocona lub przerażona i mniej więcej od piątej już nie mogę zasnąć. Nigdy tak nie miałam
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pumcia a te inhalacje to z czego robiłaś? Z soli fizjologicznej? Nebulizatorem?
Nat a co do męża to faktycznie mial wyobraźnię no ale rozumiem, mecz to do kuchni za daleka droga
Wczoraj zadzwoniła do mnie moja szefowa, żebym UWAGA kurowala się sprawniej, bo ona mnie potrzebuje w pon... Pomijając ze od 2mcy jestem na L4... No ręce opadają
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna haha dobre sobie potrzebuje Ciebie ... eeee no coment...
Karii u mnie ciąża też jest młodsza o jakieś 1,5 tygodnia, ale dzidziuś z usg prawie nadgania zaległości heh chociaż wydaje mi się taka drobniutka ... my wknd pewnie w domu spędzimy co mi się w ogóle nie podoba, ale Włada dalej mi charczy i dziwnie kaszle :/
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
w przyszłym tyg mam zamiar z pomoca mamy doprodzadzic mieszkanie do stanu perfekcyjnego a potem relaks do porodu
Bartosz padł lece sie relaksowac
Mi się tez zle spi wstalam dzis o 4:18 :/
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania