- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jem też ostrożnie Ale bez przesady...
Co do straconych kilogramów to przytylam ostatecznie do 114 kg A dzisiaj się wazylam i jest 98 kg więc kroczek po kroczku schodzimy z wagi....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Byłam wczoraj na wizycie u gin to szynka ma 2,5cm czyli mi się skraca, Szymon Waży 3100 także myślę że przejdzie spokojnie
Koticz a jak u Ciebie ?
Kurczę dziewczyny chciałabym mieć to już za sobą i pogadać z Wami o karmieniu kupkach itp
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
ubiorę chyba Konrada jak się obudzi zaraz i podrepczemy trochę na dwór, słonko się rozkręciło miłego dnia mamuśki
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jonatan wazy ponad 3600,na ktg cisza i spokój.Jesli nie urodze to za tydzien mam znow udac sie do szpitala na ktg i usg.termin mam w nastepna srode,wiec zobaczymy
Próbuje właśnie namówić pierworodna zeby sie ubrala i przejdziemy sie na dwor przewietrzymy sie troszke Za nami ciezka noc.Jagodka miala zle sny wiec spala w moim lozku a ja spac nie moglam bo mialam wrazenie ze Jonatan mi na plucach lezy i strasznie sie umeczylam...
My chrzciny planujemy na sierpien.Ojciec chrzestny pracuje w UK a chrzestna we wrześniu leci na kolejne chrzciny tez do UK wiec musimy sie do nich dopasowac.Jagoda miala w malej knajpce chrzciny.Jonkowi wolalabym robic w domu i poprostu zamowic katering.W domu bedzie latwiej zapanowac nad dziecmi (glownie mysle o Jagodce) no i taniej zdecydoawanie.zobaczycie co sie bedzie dzialo przed komunia...moja kolezanka ma juz zarezerwowany lokal od kiedy corka poszla do 1klasy a i tak lekko nie bylo...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do Chrzcin no nam się nie udało ochrzcic Helenki w szpitalu.. Myślałam, że to nie będzie potrzebne...Liczę, ze Bozinka nad nami czuwa... Chrzciny zrobimy pewnie jakoś w maju, w knajpie, nie będzie mi się chciało latać przy garach...
Ceny jak na wesele to fakt, ale jakoś się przeżyje ten wydatek ..
Nas po powrocie do domu czeka dużo załatwiania. Lekarzy, położna przyjdzie, musimy małej pesel wyrobić, mamy kilka skierowan do specjalistów euh no i obiecałam, że po operacji pokażemy się na oddziale neonatologi ...
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Ja dla Wiktora dawałam mleko Bebiko, ale to jak już miał pół rok, u nas akurat się sprawdziło, ale może niech inne mamy też się wypowiedzą
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
. Wczoraj w domu karmilam ale nie zdarzył zjeść już kupka i znów głodny- ponoć jest bardzo lekko strawne a ja takiego nie potrzebuje- dostałam je, myślałam że będzie ok
Dziękuję
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak Wy się czujecie, jak maleństwa?
Ale mi szybko zlecial pobyt w szpitalu. Nie wiem czy post poszedł ale pisałam ze wody mi odeszly, niestety skurczy irozwarcia brak. Lekarz powiedział że tniemy bo szyjka jest wysoko i bez sensu mnie męczyć. Godzinę później byłam już na stole
Najlepsze jest to że śmiali się ze chyba była pełnia bo przyjęli aż 8 porodów tego dnia i kilka musieli odesłać bo już miejsc w klinice nie było. Ja byłam ostatnia przyjęta Boże aż boję się pomyśleć jakby mnie mieli odesłać do naszego państwowego