- Otrzymane podziękowania: 30
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Ja na twoim miejscu bym nie przekładala na wcześniej, bo albo zobaczysz serduszko albo nie i bedziesz się martwić do kolejnej wizyty. Ale zrobisz jak uważasz
A i powiem wam jeszcze tyle, że wkurzylam się dzisiaj bo dostalam plan (pracuje w internacie) i nie mam wolnego ani jednego weekendu, tzn zawsze pracuje albo sb albo nd
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Ja w poprzedniej ciąży usg miałam w 7 tyg 6 dniu i doktor mówił, że serduszko jeszcze nie musi być widoczne. Było i nie trzeba było powtarzać badania:)
U mnie intensywnie- koniec remontu, wielkie sprzątanie, załapałam się na wieczór na śpiewanie z chórem. I ciągle jestem dziś głodna:)
Mam 32 lata i jestem z okolic Warszawy.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Kacha no to widze nie leniuchujesz tylko uważaj na siebie i oszczedzaj sie troche
A mnie okropna senność dopadła, nie wiem czy to kwestia zarwanego weekendu czy fasolinki
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Przełożyłam wizytę na 16.09 to będzie dokładnie 7 tydzień. Chcę sprawdzić czy jest dobrze i nie wytrzymałabym dłużej. A pani w rejestracji powiedziała że już będzie widać serduszko więc mam nadzieję że tak będzie.
No i chyba za bardzo się pochwaliłam że nic mi nie jest bo właśnie miałam spotkanie z Panem Klopem
Kacha a co remontowaliście jeśli można wiedzieć? My po ślubie remontowaliśmy piętro w domu moich dziadków no i teraz jesteśmy "powiedźmy" na swoim. Mamy salon z kuchnią, sypialnie i pokój dla dziecka no i łazienkę. I cudownie mieszka się we dwójkę ( a niedługo we trójkę )
Skalarek nie ważne jaki jest powód senności ale jeśli jesteś senna to odpocznij
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Miśka czyli jednak ciekawość wygrała ale jeśli ma Cię to uspokoić to dlaczego nie, skoro masz taką możliwość. No i współczuję randki z kibelkiem, ja narazie się trzymam, oby jak najdłużej
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziś miałam spokojną noc oprócz tego że musiałam się obudzić bo mąż zabrał kołdrę. hihi na jakieś specjalne objawy nie narzekam od czasu do czasu swędzą piersi ale da się żyć. Najważniejsze że brzuszek nie boli już A wy dziewczynki jak tam? Ja nie mogę się doczekać jutra. Idę do lekarza i wszystko będę wiedzieć Oby przekazał mi wspaniałe wiadomości
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Owieczka koniecznie musisz dać nam znać jak wizyta A o której godzinie masz?
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Z dolegliwości jakby ciążowych czasem kręci mi się w głowie. I naszła mnie dziś okropna ochota na kebab, ale odparłam pokusę i zrobiłam sobie sałatkę z ciepłym kurczakiem i grzankami z grahamki.
Miśka - remont to konieczność. Mamy jedno piętro (wysoką piwnicę) w domu moich rodziców. Jakieś półtora roku temu wdała nam się tam wilgoć i z miesiąca na miesiąc było coraz gorzej. Wilgotniały mi nawet ubrania w szafie. Remont trwa od dwóch miesięcy - było skuwanie ścian, osuszanie etc. Na szczęście znaleziono przyczynę - pęknięta była rura w łazience pod podłogą. Lej już był w podłodze na metr w głąb. Pewnie będziemy musieli na wiosnę lub najpóźniej latem zrobić jeszcze jeden remont, bo aktualnie mamy jadalnię z kuchnią i malunią sypialnię i padł pomysł, żeby przerobić garaż na jeszcze jeden pokój. Bo na razie, to nawet nie mamy gdzie drugiego łóżeczka postawić...
owieczka- jak tam po badaniach?
Idę się trochę pogimnastykować i będę odpoczywać - dziś umyłam całą łazienkę z gruzu, wyczyściłam sobie mebelki i wymyłam koszyczki. Dobrze, że nie musiałam robić obiadu - mama zrobiła gołąbki i się załapałam. Mój łobuz zasnął dziś nieco wcześniej niż zwykle. Modlę się, żeby już spał do rana a nie wybudzał mi się na harce za godzinę, jak mu się czasem zdarza.
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa