- Otrzymane podziękowania: 30
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Skalarek ja mam kaczuszke z serii Harmony jest świetny i melodie nie denerwują :-D
Ja odzywam się mało ale choroba moja + dziewczyny chore+ obowiązki.. No Kuwa nie ogarniam.. Jeszcze zatoki szczękowe mnie bolą... Się czuje jakbym po ryju oberwala
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Patikierc to jak masz takie dojścia to jasne, że lepiej robić w salonie a co do lektury to to chyba zależy jakie masz nastawienie i co Cie interesuje, ja jestem za kp, spowijaniem, chustami itp ogólnie wyznaje zasadę 4 trymestru więc literatura Karpa mi pasuje, wiadomo że nie że wszystkim się zgadzam fanatycznie ale dużo z tej teorii do mnie przemawia tym bardziej, że slyszlam od koleżanek że to naprawdę działa
A co do drugiej książki, to kupilam z polecenia kuzynki która ma 4 dzieci najstarsze ma 7 lat, najmłodsze rok i sobie chwalila, więc postanowiła zakupić. A btw mam kuzynkę we Francji i jej dzieci są naprawdę bezproblemowe, w takim sensie że np 2mc Antek przesypia w nocy 7h i mozesz przy nim imprezę nawet urządzić i go to nie rusza
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Płeć nie znana, CRL 76.7 mm wsio ok
Co do sposobu wychowywania... Trzeba znaleźć swój złoty środek książki książkami a dzieci bywają różne Tosia i Misia to jak noc i dzień... Tosia cyc be był koło 7 mc... Misie odstawiłam na siłe bo smoczki i butelki były be a ja wracałam szybciej do pracy... Tosia wozek, Misia chusta...
Także jako mama dwójki dzieci radzę się na nic nie nastawiac
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Co do wychowania to wiadomo,że każde dziecko to indywidualny przypadek ale nie zaszkodzi się jakoś przygotowac
Mamuski która ma teraz wizytę?
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
W skrócie - wizytę mam 2.12. Czuję się kiepsko - jestem bardzo zmęczona i nie mogę sobie poradzić z huśtawką hormonalną - ciągle płaczę.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Oczywiście część mojego złego samopoczucia to wina zmęczenia - Wanda jeszcze nie chodzi i muszę ją nosić, co wywołuje u mnie bóle brzucha. Podobnie jak w ciąży z Wandą nie mogę spać w nocy - budzę się do toalety i nie mogę zasnąć godzinę, czasem dwie. Potem Wanda się budzi na mleko i ja znów nie śpię... Mąż wraca z pracy ok 21-22, pracuje też w weekendy więc całymi dniami jestem sama. Doskwiera mi tez brak własnych dochodów - od dziesięciu lat z okładem nie miałam takiej sytuacji, żeby nic nie zarabiać. Żle się czuję i mam wyrzuty sumienia, że się nie cieszę ciążą, tylko ciągle płaczę.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
kacha- hormony,zmęczenie musisz wziąsc jeden dzień zwolnienia jak w tej reklamie,musi maż zająć się domem a ty uciekni gdzieś na cały dzien odpręż się,choć wiem łatwo się mówi..
Dziewczyny te które miały już pierwszy ruch jakie to uczucie tak jakbyście opisały miej więcej?
miska - ja z mężem się pocharatałam o mate na szybe auta ryczałam cały dzień,dwa dni ciche a wczoraj dostałam bukiet kwiatów hormony twierdzi że się ciągle czepiam haha
skalarek- może kupię z ciekawości sobie pod choinkę jakąś fajną książke,bo powiem szczerze jak bardzo chciałam dziecka tak bardzo się boje jak mi się uda go wychować i żeby było dobrze.. nieraz sobie mówie (moje dziecko na pewno nie bedzie robiło tego i tego inaczej je wychowam) yhym.. jak ja się tego boje..
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Patikierc też ogladalam kawałek rewolucji poj...ny ten właściciel!
A co do wychowania to ja też tak mam i moj mąż że tacy madrzy teraz jesteśmy a jak przyjdzie co do czego do ciekawe jak to będzie
No i czytasz w moich myślach bo ja też mialam o te ruchy was dzisiaj zapytac, bo od 2 dni czuje takie smyranie jak leże spokojnie na plecach, takie jakby mi jakaś taka mała piłeczka po wewnętrznej stronie brzucha przejechała, nie wiem czy to mogą być ruchy małego? Na pewno to nic od jelit no to zupełnie inne uczucie...
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Skalarek ja całą sobą podpisuje sie pod metodami karpa i teorią 4 trymestru sama tego doswiadczyłam i to naprawde dziala te metody.
Co do ruchow to dakladnie tak jak skalarek napisala
Takie musniecia lekknie takie bąbelki niziutko
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna