BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

9 lata 2 tygodni temu #1017807 przez miśka23
Tak jak już pisałam, myślę że to chłopiec ale ucieszę się jeśli się mylę :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1017812 przez Skalarek
Ja też już robię lumpkowe zakupy ;)
Miska ja tez tak sobie uświadomiła ostatnio, że to już 5mc to byłam w szoku, zawsze mi się wydawalo, że 9mc ciąży to strasznie długo a teraz leci ten czas jak szalony! I nie wiem jak u Was ale moj brzuszek z dnia na dzień robi się większy :) nawet wczoraj jak wrocilam do domu, bo byłam u rodziców przez 4 dni to mąż mi powiedział, że w szoku jest że przez kilka dni tak urósł :woohoo:

9 lata 2 tygodni temu #1017816 przez miśka23
No mi też urósł w ciągu jakiś 3 tygodni bo tak to naprawdę mało co było widać. A teraz wydaje mi się że widać że to taki ciążowy :lol:

9 lata 2 tygodni temu #1017817 przez Skalarek
No mi też się wydaje, że teraz zaczyna być widać, że to ciąża a nie wzdęcia :laugh: zwłaszcza jak zaloze coś obcisłego to wyglada uroczo ;)

9 lata 2 tygodni temu #1017829 przez martyska
Hej. Ale mam lenia :huh:

Ale byly zakupy spacer po parku a teraz sobie leże a Igor puszcza brum brum po panelach i po stole . ...

Ja mam juz sporą piłeczkę mąż ostatnio powiedzial " ale cie wybilo " :evil: muszę zdjecie zrobic w weekend

A pozatym mala wczoraj dawala czadu :woohoo: az w szoku bylam tak czulam jak szaleje i nie ważne czy lezalam na plecach czy na boku :laugh:

9 lata 2 tygodni temu #1017831 przez Skalarek
Martyska zazdraszczam takich intensywnych ruchów małej! Ja też czuje ale jeszcze narazie tak lekko, chociaż wczoraj mąż trzymał rękę na moim brzuchu i się pyta czy mały się teraz ruszał, bo coś go smyrnelo po ręce ;)

9 lata 2 tygodni temu #1017873 przez Emilia92
Mi tez sie zaokragla i czekam na ruchy zobaczymy kiedy beda..
Juz bym chciala kupowac wszystko a tu tyle jeszcze czasuu

9 lata 2 tygodni temu #1017894 przez Emilia92
Powiedzcie mi czy warto kupowac podgrzewacz i sterylizator, czy szkoda kasy??

9 lata 2 tygodni temu #1017895 przez Patikierc
Hejka,ja mam dzis bardzo ciezki dzien musialam sie zwolnic z pracy bo tak mnie bolala glowa szok :( pierwszy raz mi sie to zdarzyło.. mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.

U mnie brzuch tez zauważalny coraz bardziej moze jutro zrobie zdjęcie to sie pochwalę wy tez pokażcie swoje :)
miska dobrze ze po wizycie ok a jakieś zdjecie? Ja mam wizyte w poniedzialek juz sie doczekać nie mogę :)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 2 tygodni temu #1017896 przez Patikierc
Emilia ja chyba bede kupować jedno i drugie i wyjdzie w praniu czy sie sprzyda na drugie dziecko bede wiedzieć. Może uda sie kupic używane taniej..

Szczęśliwi!

9 lata 2 tygodni temu #1017898 przez martyska
Ja nie miałam ani podgrzewacza ani sterylizatora. Igora karmiłam mm wiec to robi sie na bieżąco a butelki smoczki wyparzalam we wrzątku

9 lata 2 tygodni temu #1017951 przez Emilia92
Aha dzieki dziewczyny:)
A lozeczko kupujecie nowe czy uzywane?? A powiedzcie mi jaka posciel kupic??

9 lata 2 tygodni temu #1017958 przez martyska
Emilia ja mam łóżeczko po starszym synku. On miał nowe

9 lata 2 tygodni temu #1017962 przez Patikierc
Heja dziś już lepiej się czuje wczoraj miałam jakieś przeciążenie systemu hah chyba :D
A dzis od 8.00 latam to robie tamto robie a na 11.30 do pracy :whistle: i weekend :D może w sobote wyruszę na zakupy jakieś spodnie ciążowe na święta by były jak złoto B)

Emilia- łóżeczko chyba kupie używane jak sie fajnie trafi cenowo albo nowe jak też jakaś fajna cena bedzie miało,jedynie jak uzywane będę kupować to nowy materac kupie. A pościel taka jaka będzie mi sie podobać ale na all wiedziałam też fajna która ma w tej samej kolorystyce ochraniacz na szczebelki,przybornik,i podusie i posciel. Jest opcja że takie kupie ale sama nie wiem.. :D

Wczoraj wyszukałam już przewijak fajny i do tego prześcieradło bo myśle że bede oblekać przewijak ale nie jestem pewna dlatego wezmę tylko dwa przescieradełka :D Ale mamy które już są mamami mogą poradzić :evil: będę wdzięczna :whistle:

Macie już jakiś ciuch ciążowy?
Jak się czujecie? W weekend mikołaj :whistle: spodziewacie się jakiś prezentów B) czy rózgi :D

Szczęśliwi!

9 lata 2 tygodni temu #1017963 przez majka1987gnoWlkp
Bry..
U mnie 15 tc... Czuję maluszka :-D
Łóżeczko kupie używane bo po pannach się rozpadło. Materac miałam nowy dla Tosi. Jest w dobrym stanie.
Przewijak. Ja mam 4 prześcieradła bo zanim się wsad uzbiera do pralki.. To czasem dwa mogą niestarczyc... Albo osikane albo orzygane :-D

Ja mam sterylizator. Do Tosi nie miałam.. Sprawilam sobie przy Misi ale z tego powodu że często gęsto miała plesniawki a ja na piersiach grzyb.. Laktator byl w pewnym momencie w ciągłym użytku i łatwiej i szybciej mi szło tylko wymieniać części z sterylizatora.
. Nikomu nie życzę takich przygód.
Więc do tych rzeczy... Je można dokupić w razie potrzeby.

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka