BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

9 lata 2 tygodni temu #1017971 przez Skalarek
Witam :)

U mnie lozeczko ma zrobić mąż, a jeśli on nie są rady to albo zrobi dziadek albo kupimy używane ;)
Materacyk i pościel oczywiście nowe. O przewijaku jeszcze nie myslalam i szczerze to nawet nie wiedzialam, że są do niego jakieś prześcieradła :blink: :P
Patikierc dobrze, że dzisiaj czujesz się lepiej. Co do ciuchow ciazowych to na mam spodnie ale jeszcze ich nie używała, myślę że od przyszłego tyg zaczne noscic bo zwykle zaczynają cisnac zwłaszcza jak siedze :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 tygodni temu #1017973 przez Patikierc
Skalarek- ja własnie myślę że na świeta bedą idealne :)

Jakieś zdjęcia brzuszków?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 2 tygodni temu #1017976 przez Skalarek
Patikierc jak masz foto to wrzucaj ;)

9 lata 2 tygodni temu #1017992 przez miśka23
Dzień dobry :) Jak miło wejść na forum jak jest coś do czytania :)

Ja tak jak już pisałam łóżeczko będę miała jeszcze po sobie, które używała jeszcze moja siostra i brat (zwykłe drewniane). Oczywiście dokupię materac. I Przewijak chyba też kupię na łóżeczko. Bo wydaje mi się że jeśli miałabym cały czas dziecko przewijać na swoim łóżku to po pewnym czasie kręgosłup odmówi posłuszeństwa. Sterylizatora na chwilę obecną nie mam zamiaru kupować. Ale laktator pewnie mi się przyda. Co do pościeli, to linki Wam dałam, tych które mi się podobają. I jeden z nich na pewno kupię.

Pati co Ci wczoraj dolegało? Ja też postaram się zrobić jakieś zdjęcie brzuszka :) A co do spodni ciążowych to ja kupiłam w h&m, w swoich dzinsach już od dawna nie chodzę. Wiec na wyjścia mam legginsy, albo te ciążowe, z tym że ten materiał na brzuszek jest jeszcze troszkę luźny.

No i powiem Wam że moja dzidzia coraz częściej się rusza. Nawet kilka razy dziennie i teraz też :cheer: Jest tylko mały problem. Jak mąż wraca z pracy, to w brzuchu cisza. A mąż ciągle pyta czy się rusza bo on chce zobaczyć czy poczuje. Chyba maluch się go boi :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 2 tygodni temu #1017997 przez martyska
Ja na wyjscia mam leginsy a po domu dresy ale tez planuje kupic sobie jakies spodnie ciążowe w h&M :-)

Co do przewijaka to ja z Igorem mialam takie cos i to byl strzal w 10 . przebiarałam małego w pozycji wyprostowanej wiec ulga dla kregoslupa . przewijak sie sciaga i jest wanienka co tez jest komfortowe bo wygodnie myjesz maluszka wyprostowana no i półki na dole na kosmetyki :-D

A przescieradel na przewijak nie mialam kladlam pieluszke tetrowa albo flanelową

9 lata 2 tygodni temu #1017998 przez martyska
Załączniki:

9 lata 2 tygodni temu #1018001 przez miśka23
Martyśka widziałam już taką wanienkę ale słyszałam że jest ona mniejsza niż te standardowe i długo nie posłuży. Zresztą wanienkę będę trzymała w łazience a przewijak chcę mieć w sypialni. Ale na pewno rację masz co do tego że jest funkcjonalne. Zajmuje mało miejsca i jest wielofunkcyjne.

9 lata 2 tygodni temu #1018004 przez martyska
No duza nie jest jakos pół roku Igora w niej kąpałam a później w normalnej wannie . to to z sypialni do łazienki woziłam bo jest na kółkach :laugh:

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018005 przez Skalarek
Ja też planuje trzymać wanienke w łazience więc zapewne kupie przewijak na lozeczko. A z tymi pieluszkami zamiast tych przescieradel to dobry patent i na pewno tańszy więc myślę, że z niego skorzystam ;)

No i żeby was zachęcić to wstawiamy swój brzuchal :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 2 tygodni temu #1018017 przez miśka23
Skalarek śliczny brzusio :cheer: Taki zgrabniutki :kiss:

9 lata 2 tygodni temu #1018019 przez Skalarek
Miska dziękuje :blush: i czekam na Wasze foty! ;)

9 lata 2 tygodni temu #1018059 przez Patikierc

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a u mnie tak wygląda sytuacja :D
Nareszcie po pracy! Leżing przez cały weekend :P znów znikniecie i wrócicie w poniedziałek :P

Skalarek - super brzusio ;)

Szczęśliwi!
Załączniki:

9 lata 2 tygodni temu #1018079 przez Skalarek
Patikierc ale zgrabniutki i malutki brzunio :kiss:
No pewnie będzie tak jak piszesz, że przez weekend będzie ciiiisza... A ja nadal czekam na zdj pozostałych brzuszkow :)

9 lata 2 tygodni temu #1018109 przez Patikierc
Skalarek-tylko my się obnażamy publicznie z brzuchami :D haha reszta nie chce się ujawnić :D

Dziś ładna sobota,słoneczko i ciepło mikołaj na saniach na kółkach przyjedzie :D A ja coś się marnie czuje w taki ładny dzień..

Szczęśliwi!

9 lata 2 tygodni temu #1018116 przez Skalarek
Dokładnie Patikierc! My taki striptiz zrobilysmy :laugh: a tu z drugiej strony zero odzewu :whistle:

U nas też pogoda jakby co najmniej Wielkanoc miała przyjść a nie BN, ja ma jeszcze cicha nadzije, że w przyszłym tyg zasypie nas śnieg ;)

Marnie to i ja się czuje, plecy mnie tak bola, że szok. W nocy aż się obudzilam bo mialam taki ból w okolicy nerki, że myslalam, że mnie kolka nerkowa złapała, ale przekrecilam się na drugi bok i powoli puscilo, więc obstawiam, że to od tego kręgosłupa tak promieniowania, albo nie wiem.... :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka