- Otrzymane podziękowania: 30
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie lozeczko ma zrobić mąż, a jeśli on nie są rady to albo zrobi dziadek albo kupimy używane
Materacyk i pościel oczywiście nowe. O przewijaku jeszcze nie myslalam i szczerze to nawet nie wiedzialam, że są do niego jakieś prześcieradła
Patikierc dobrze, że dzisiaj czujesz się lepiej. Co do ciuchow ciazowych to na mam spodnie ale jeszcze ich nie używała, myślę że od przyszłego tyg zaczne noscic bo zwykle zaczynają cisnac zwłaszcza jak siedze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Jakieś zdjęcia brzuszków?
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Ja tak jak już pisałam łóżeczko będę miała jeszcze po sobie, które używała jeszcze moja siostra i brat (zwykłe drewniane). Oczywiście dokupię materac. I Przewijak chyba też kupię na łóżeczko. Bo wydaje mi się że jeśli miałabym cały czas dziecko przewijać na swoim łóżku to po pewnym czasie kręgosłup odmówi posłuszeństwa. Sterylizatora na chwilę obecną nie mam zamiaru kupować. Ale laktator pewnie mi się przyda. Co do pościeli, to linki Wam dałam, tych które mi się podobają. I jeden z nich na pewno kupię.
Pati co Ci wczoraj dolegało? Ja też postaram się zrobić jakieś zdjęcie brzuszka A co do spodni ciążowych to ja kupiłam w h&m, w swoich dzinsach już od dawna nie chodzę. Wiec na wyjścia mam legginsy, albo te ciążowe, z tym że ten materiał na brzuszek jest jeszcze troszkę luźny.
No i powiem Wam że moja dzidzia coraz częściej się rusza. Nawet kilka razy dziennie i teraz też Jest tylko mały problem. Jak mąż wraca z pracy, to w brzuchu cisza. A mąż ciągle pyta czy się rusza bo on chce zobaczyć czy poczuje. Chyba maluch się go boi
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Co do przewijaka to ja z Igorem mialam takie cos i to byl strzal w 10 . przebiarałam małego w pozycji wyprostowanej wiec ulga dla kregoslupa . przewijak sie sciaga i jest wanienka co tez jest komfortowe bo wygodnie myjesz maluszka wyprostowana no i półki na dole na kosmetyki :-D
A przescieradel na przewijak nie mialam kladlam pieluszke tetrowa albo flanelową
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
No i żeby was zachęcić to wstawiamy swój brzuchal
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a u mnie tak wygląda sytuacja
Nareszcie po pracy! Leżing przez cały weekend znów znikniecie i wrócicie w poniedziałek
Skalarek - super brzusio
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
No pewnie będzie tak jak piszesz, że przez weekend będzie ciiiisza... A ja nadal czekam na zdj pozostałych brzuszkow
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś ładna sobota,słoneczko i ciepło mikołaj na saniach na kółkach przyjedzie A ja coś się marnie czuje w taki ładny dzień..
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
U nas też pogoda jakby co najmniej Wielkanoc miała przyjść a nie BN, ja ma jeszcze cicha nadzije, że w przyszłym tyg zasypie nas śnieg
Marnie to i ja się czuje, plecy mnie tak bola, że szok. W nocy aż się obudzilam bo mialam taki ból w okolicy nerki, że myslalam, że mnie kolka nerkowa złapała, ale przekrecilam się na drugi bok i powoli puscilo, więc obstawiam, że to od tego kręgosłupa tak promieniowania, albo nie wiem....