- Otrzymane podziękowania: 30
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emilia92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Mnie maz gnebi mowi ze jak znamy plec zebym porzadek z ubrankami zrobila bo cala szafe mamy i juz miejsc nie ma..
A ja dzis dokupilam kilka sztuk;)
Ja bio oil sie smaruje
Patikiers brzuszek duzy masz? Ja mam spodnie ciazowe i koszulki ciazowe, ale mam maly brzuszek i wogole pewnie maly bedzie..
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Emilia-wiesz co nie miałam dużego do jakiś 4 temu był taki względny a teraz nagle z dnia na dzień jak wstaje bam,coraz większy mimo że waga wcale jakoś nie rośnie,a brzuch tak. Wieczorami jest największy Może narazie jest maly a nagle ci własnie tak wystrzeli do przodu. W moich dzinsach już cięzko mi mam takie z gumką w pasie spoko kupowałam jak na początku miałam wzdęcia w ciąży i tak mi wypychało brzuch,ale kurcze teraz ta gumka jak chodze do pracy jednak trochę mnie ciśnie wiec zainwestowałam w ciążowe
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Jak się dzisiaj czujecie? Ja wlasnie zjadlam sniadanko i codzienną porcję wzmacniaczy
I powiem wam, że po pierwsze nic mi się nie chce, po drugie szukam inspiracji na obiad, a po trzecie chciałabym zeby było już jutro popołudniu
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Skalarek masz jutro wizytę, tak? Ktoś jeszcze?
Pati mój mąż mi cały czas powtarza że mam bardzo malutki. On myśli że powinien być taki jak w 8 miesiącu
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Dał mi dzis pospac do 8:30 i teraz jestem jakas taka rozbita
Moja wizyta w piątek tez sie juz doczrkac nie mogę
Mąż dzies kończy o 14
A na obiad nalesniki
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
A naleśniki bym zjadła nawet chyba mnie zainspirowalas
Miska tak mam jutro wizyte, pewnie kolo 19.30-20 bo wcześniej się nie wyrobimy a ja to bym najchętniej na ta wizytę już rano poszła mam nadzieje, że nie tylko z dzidzia ok, ale i że szyjka się trzyma jakoś
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja na obiad koklet ziemniaki i surówka z kapusty kiszonej bo ostatnio nie mogę bez niej żyć oczywiście obiad w połowie wykonany ziemniaki obrane,surówka zrobiona,kotlety opanierowane reszta należy już do męża niech radzi sobie ja idę ciężko pracować
skalarek- to jutro będziemy czatować jak po wizycie i emocje nie zdążą opaść i na wizyte idzie martyska
uciekam suszyć włosy i wyruszam do pracy mam nadzieje że wyjdę o 19.00
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Patikierc ją też mialam fazę na kiszona kapustę ale obecnie mi przeszła, na rzecz twarogu i ogórków kiszonych a co do ubrań to ja też mam zamiar zrobić rekonesans w szafie ale to chyba dopiero w pt bede w stanie jak ochlone po wizycie
Martyska moj na szczęście jakoś ostatnio nie ma "zleceń domowych" więc jest szybciej wolny tzn koło 18, a jak ma w domu jakieś auta to tak jak piszesz 22-23 kończy... A do 14 to w sb pracuje Biedne te nasze chlopaki
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kolejny paskudny dzień za oknem,buro,szaro nie przyjemnie masakra,taka pogoda nie napawa entuzjazmem i energią! Zaserwowałam sobie kawe,i z tego wszystkiego posłodziłam
Skalarek-to dziś to dziś!! Czekamy na wieści!!
W sobotę się chyba wybieram na dni otwarte do szpitala gdzie chce rodzić,zobaczę jak tam jest i może coś zapytam o szkołę rodzenia..
Jeszcze dziś i jutro i wole! Na sobotę to mam tyle planów że mi dnia braknie Jeszcze kwiatki będę przesadzać jakby nie padało A w poniedziałek się wybiorę na zakupy świąteczne w sensie prezentowe i będę mieć już z głowy zapakuje podpisze i spokój
Dziś o dziwo czuje się ok,a wy jak dziś samopoczucie?
Mój mąż na szczecie jest kierownikiem handlowym ale i tak rusza w trasy i wraca jak droga się ułoży nieraz 14.00 a nieraz 18.00 smieje się że jak mam wolne to zawsze wraca o 18.00nastej a jak jestem w pracy to o 14.00nastej
A powiedzcie mi jak u was wygląda życie erotyczne przepraszam że pytam ale czy u was też panowie troszkę bardziej stronią od tego? Ja mam wielką ochotę a mąż ma ale... się obawia czy czegoś nie zrobi złego i jest kłótnia I czy u was tak jest czy tylko ja mam taki problem?
Się rozpisałam Uciekam na razie oglądać TV z kawusią w łóżku bo na 14.00 do pracy
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie też rano było buro, ale teraz słońce się zaczyna przebijać więc jest opcja, że to będzie jednak ładny dzień
Patikierc to już dziś i zaczynam się denerwowac, czy wszystko będzie ok nie wiem jak ja dotrwam do wizyty
Ja dzisiaj wybieram się na małe zakupy, mam w planach zrobić taka choinkę z gałązek brzozowych i musze sobie jakieś ozdoby do tego dokupić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna