BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

9 lata 2 tygodni temu #1018590 przez Skalarek
Ja się smaruje balsamem z ziaji mama mia czy jakoś tak :P narazie wystarcza i dobrze nawilza, zobaczymy co będzie dalej ;) chociaż z rozstepami to się już pogodzilam, że jak będą miały wyjsc to i tak wyjdą chocbym się nie wiem czym smarowala... Na razie nic mi nie wylazlo i oby tak zostało ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 tygodni temu #1018591 przez Emilia92
Widze ze imie emilia bardzo popularne jest..
Mnie maz gnebi mowi ze jak znamy plec zebym porzadek z ubrankami zrobila bo cala szafe mamy i juz miejsc nie ma..
A ja dzis dokupilam kilka sztuk;)
Ja bio oil sie smaruje
Patikiers brzuszek duzy masz? Ja mam spodnie ciazowe i koszulki ciazowe, ale mam maly brzuszek i wogole pewnie maly bedzie..

9 lata 2 tygodni temu #1018613 przez Patikierc
Kurcze a ja mam ten palmers jakoś tak ale już mi się kończy i olwike dla dzieci i nie wiem czy inwestować w coś czy zostać przy oliwce i zwykłym balsamie..

Emilia-wiesz co nie miałam dużego do jakiś 4 temu :D był taki względny a teraz nagle z dnia na dzień jak wstaje bam,coraz większy :D mimo że waga wcale jakoś nie rośnie,a brzuch tak. Wieczorami jest największy :D Może narazie jest maly a nagle ci własnie tak wystrzeli do przodu. W moich dzinsach już cięzko mi mam takie z gumką w pasie spoko kupowałam jak na początku miałam wzdęcia w ciąży i tak mi wypychało brzuch,ale kurcze teraz ta gumka jak chodze do pracy jednak trochę mnie ciśnie wiec zainwestowałam w ciążowe :)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 2 tygodni temu #1018650 przez Skalarek
Dzien dobry!

Jak się dzisiaj czujecie? Ja wlasnie zjadlam sniadanko i codzienną porcję wzmacniaczy :P
I powiem wam, że po pierwsze nic mi się nie chce, po drugie szukam inspiracji na obiad, a po trzecie chciałabym zeby było już jutro popołudniu ;)

9 lata 2 tygodni temu #1018662 przez miśka23
I ja się witam :) Jestem po śniadaniu i maluszek chyba dostał po tym energii bo znów kopie :laugh: Ja dziś na obiad będę miała leczo, nic innego nie chce mi się robić :P

Skalarek masz jutro wizytę, tak? Ktoś jeszcze?

Pati mój mąż mi cały czas powtarza że mam bardzo malutki. On myśli że powinien być taki jak w 8 miesiącu :lol:

9 lata 1 tydzień temu #1018677 przez martyska
Hej Igor ma drzemke wiec mam chwile

Dał mi dzis pospac do 8:30 i teraz jestem jakas taka rozbita :P

Moja wizyta w piątek tez sie juz doczrkac nie mogę :laugh:

Mąż dzies kończy o 14 :woohoo:

A na obiad nalesniki :cheer:

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1018681 przez Skalarek
Ooo Martyska to dziś święto masz, skoro mąż tak wczesnie wraca ;) ja mojego nie mam się co spodziewać wcześniej jak koło 18...

A naleśniki bym zjadła nawet ;) chyba mnie zainspirowalas :kiss:

Miska tak mam jutro wizyte, pewnie kolo 19.30-20 bo wcześniej się nie wyrobimy :( a ja to bym najchętniej na ta wizytę już rano poszła :laugh: mam nadzieje, że nie tylko z dzidzia ok, ale i że szyjka się trzyma jakoś :unsure:

9 lata 1 tydzień temu #1018691 przez miśka23
Mi właśnie ostatnio nie sprawdzał szyjki :( a na tym połówkowym to tylko usg się robi? szyjkę też sprawdzają?

9 lata 1 tydzień temu #1018694 przez Patikierc
Hejka,a ja się szykuje do pracy,a przed południe mi tak szybko umknęło,porządkowałam szafę z ciuchami znaczy zostawiałam ciuchy w których będę się mieścić do czasu,no i spodnie.. rozpaczliwie żegnałam się na jakieś 12-miesięcy z rozmiarem 38 :D i modliłam z każdą składaną rzeczą by szybko wrócić do formy :D haha tak ładnie sobie przygotowuje psychikę na to co mnie czeka :D

Ja na obiad koklet :D ziemniaki i surówka z kapusty kiszonej bo ostatnio nie mogę bez niej żyć :whistle: oczywiście obiad w połowie wykonany ziemniaki obrane,surówka zrobiona,kotlety opanierowane reszta należy już do męża niech radzi sobie ja idę ciężko pracować :D

skalarek- to jutro będziemy czatować jak po wizycie :woohoo: i emocje nie zdążą opaść i na wizyte idzie martyska :D

uciekam suszyć włosy i wyruszam do pracy mam nadzieje że wyjdę o 19.00

Szczęśliwi!

9 lata 1 tydzień temu #1018701 przez martyska
Skalarek no święto bo zawsze nie ma go 14 h czyli od 8 do 22 takze ten...

9 lata 1 tydzień temu #1018710 przez Skalarek
Miska ją bede miała połówkowe u swojego giną więc pewnie standardowo ta wizyta będzie wyglądała, tylko może USG dłuższe i dokładniejsze ;)

Patikierc ją też mialam fazę na kiszona kapustę ale obecnie mi przeszła, na rzecz twarogu i ogórków kiszonych :laugh: a co do ubrań to ja też mam zamiar zrobić rekonesans w szafie ale to chyba dopiero w pt bede w stanie jak ochlone po wizycie ;) :P

Martyska moj na szczęście jakoś ostatnio nie ma "zleceń domowych" więc jest szybciej wolny tzn koło 18, a jak ma w domu jakieś auta to tak jak piszesz 22-23 kończy... A do 14 to w sb pracuje :angry: Biedne te nasze chlopaki :(

9 lata 1 tydzień temu #1018787 przez Patikierc
Dzień dobry ;)
Kolejny paskudny dzień za oknem,buro,szaro nie przyjemnie masakra,taka pogoda nie napawa entuzjazmem i energią! Zaserwowałam sobie kawe,i z tego wszystkiego posłodziłam :D
Skalarek-to dziś to dziś!! Czekamy na wieści!!
W sobotę się chyba wybieram na dni otwarte do szpitala gdzie chce rodzić,zobaczę jak tam jest i może coś zapytam o szkołę rodzenia..
Jeszcze dziś i jutro i wole! Na sobotę to mam tyle planów że mi dnia braknie :D Jeszcze kwiatki będę przesadzać jakby nie padało :D A w poniedziałek się wybiorę na zakupy świąteczne w sensie prezentowe i będę mieć już z głowy zapakuje podpisze i spokój :D

Dziś o dziwo czuje się ok,a wy jak dziś samopoczucie?
Mój mąż na szczecie jest kierownikiem handlowym ale i tak rusza w trasy i wraca jak droga się ułoży nieraz 14.00 a nieraz 18.00 :D smieje się że jak mam wolne to zawsze wraca o 18.00nastej a jak jestem w pracy to o 14.00nastej :D

A powiedzcie mi jak u was wygląda życie erotyczne :whistle: przepraszam że pytam ale czy u was też panowie troszkę bardziej stronią od tego? Ja mam wielką ochotę a mąż ma ale... się obawia czy czegoś nie zrobi złego i jest kłótnia :D I czy u was tak jest czy tylko ja mam taki problem?
Się rozpisałam :D Uciekam na razie oglądać TV z kawusią w łóżku bo na 14.00 do pracy :D

Szczęśliwi!

9 lata 1 tydzień temu #1018791 przez Skalarek
Witam :kiss:

U mnie też rano było buro, ale teraz słońce się zaczyna przebijać więc jest opcja, że to będzie jednak ładny dzień ;)

Patikierc to już dziś i zaczynam się denerwowac, czy wszystko będzie ok :dry: nie wiem jak ja dotrwam do wizyty :P

Ja dzisiaj wybieram się na małe zakupy, mam w planach zrobić taka choinkę z gałązek brzozowych i musze sobie jakieś ozdoby do tego dokupić ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 tydzień temu #1018806 przez Patikierc
ach i miałam wam dodać swoje zdobycze ubrankowe :D
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Nie wiem czy niebieskie body już są nie aktualne :D choć to jeszcze nie przesądzone :D Skarpety chłopięce ale oblecą :D reszta myślę że w miarę neutralna :whistle:

Szczęśliwi!
Załączniki:

9 lata 1 tydzień temu #1018822 przez Skalarek
Patikierc super zdobycze :) no i ja wychodzenia z założenia, ze o ile niebieskie ubranka dziewczynce można włożyć, o tyle różowych chłopcu już nie bardzo :P także spoko Pati tak czy siak obskoczysz :cheer:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka