BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

9 lata 2 tygodni temu #1018120 przez martyska
Super brzuszki :laugh: laski nie dramatyzujcie :P ja tez sie obnaże ale wieczorem albo jutro bo musze zrobic z tel męża bo u mnie aparat siadl

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 tygodni temu #1018123 przez Skalarek
Martyska czekam z niecierpliwością :woohoo:

9 lata 2 tygodni temu #1018188 przez martyska
Jakosc straszna przez światło ale lepszego nie bedzie :P

Załączniki:

9 lata 2 tygodni temu #1018192 przez Skalarek
Martyska sliczny brzuszek :) i ubranka też boskie :cheer: kupowalas nowe czy to łowy z lumpka? ;)

9 lata 2 tygodni temu #1018193 przez martyska
Lumpek :cheer:

9 lata 2 tygodni temu #1018217 przez Patikierc
Hey witam się z kawusią :D Jak u was po mikołaju był szał? Prezenty pod poduszką? U nas zgodnie mikołaj został przeniesiony pod choinke,bo miał duzo pracy wiec ma lekkie opóznienie :D

Dzis lepsiejsze samopoczucie,nareszcie bo wczoraj był znów dramat,popołudniu spałam 3 godziny :blink: coś moj organizm wiecej snu się domaga... ale ale byłam na łowach zakupowych w pepco i kupiłam kilka ciuszków,może jutro cykne fotke i pochwalę się! Stanełam na wadze dziś 64 kg :huh: do przodu 1kg ja sie pytam z kąt :D bo chyba nie z tych wczorajszych pierników :D

Martyśka-no nareszcie śliczny domeczek rośnie,a jakie słodkie ubranka koniecznie musze na lumpka wyskoczyć,ale to może w tygodniu jak jutro potwierdzi mi płeć bądź zbije z tropu i zaskoczy dziewczynka :D mam nadzieje że nie bo już się nastawiłam że żadnych numerów nie będzie :D

A jak u was mija weekend? Na dzis nie mam żadnych planów :whistle: nawet gotować mi się nie chcę może wymuszę na mężu jakąś restauracje albo coś :D

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 2 tygodni temu #1018232 przez martyska
A dziekuje :-)

Ja oczywiście od rana na pelnych obrotach :laugh: mieszkanie ogarnięte bo na 15 ma przyjsc tesciowa z mikołajem dla Igora :cheer: a rano przeżył szok jak prezent zobaczył :woohoo: a my z mężem tez dopiero pod choinke .

No nic ode robic gołabki.... :huh:

9 lata 2 tygodni temu #1018261 przez Emilia92
Hej super brzuszek i fajne ciuszki.
Ja wstawiam swoj. Jutro wizyta u lekarza:)
Załączniki:

9 lata 2 tygodni temu #1018266 przez owieczka1804
Hej dziewczyny ja swojego brzuszka nie wystawie bo u mnoe jest wiecej sadelka. Wiec wiecie... Ale czuje jiz przy schylaniu ze jest tam mala istotka. A schylam sie xxxxx razy dziennie. No coz jeszcze troszke i 18 grudnia i w koncu wroce i bede lezec brzuchem do gory. :) a co u was?

9 lata 2 tygodni temu #1018272 przez Skalarek
Owieczka super, że się odezwalas i że u Ciebie wszystko ok, staraj się jak najwiecej oszczędzać i byłe do 18 ;)

Emilia sliczny brzuszek taki malutki i zgrabniutki :kiss:

Martyska jak po wizycie teściowej? Pochwal się co Igorek dostał od Mikołaja :) aaaa i narobilas mi smaka tymi golabkami, chociaż ja mialam dzisiaj placki ziemniaczane z sosem mięsno-pieczarkowym i też było smacznie ;)

Patikierc u nas też Mikołaj przełożony pod choinkę :P a co do dodatkowego kg to się przyzwyczajac chyba musimy powoli, że waga będzie teraz rosła ;) o której masz jutro wizytę? Czekam na raport i fotki małego :cheer:

My też mieliśmy dzisiaj gosci męża brat z bratową i juniorem przyjechali więc nd nam szybko zleciala. A teraz odpoczywam przed TV :P ja mam wizytę w czwartek i już się nie moge doczekać kiedy znowu zobacze moje malenstwo <3

9 lata 2 tygodni temu #1018286 przez Patikierc
Ja tak szybko przed pracą dziś na 10.00 do 14.00 ale może się wyrwę wcześniej muszę odebrać wyniki a są do 14.00 do odbioru,dziś do lekarza już się nie mogę doczekać ale dopiero na 20.00 boże taki kawał czasu :D

Odezwę się po wizycie i pokażę mego mężczyznę jeśli okaże się dalej mężczyzną :D

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 2 tygodni temu #1018293 przez miśka23
Witam się poweekendowo :)

Martyśka ja mam brzuszek podobny do Twojego. A to ubranko z krówką, śliczne :cheer: Ja jak poznam płeć to też wybieram się do lumpka na zakupy. Uwielbiam je :P

Emilia jaki śliczny malutki brzusio :kiss:

Pati wiem co czujesz, ja też zawsze czekam z niecierpliwością na wizyty. Koniecznie daj znać jak było. No i czy Twój mężczyzna nadal ma siusiaka :P

Kupiłam dzisiaj w biedronce kule świetlne :woohoo: z myślą o maleństwie :P A jak u Was dzionek mija?

9 lata 2 tygodni temu #1018308 przez martyska
Ja to od rana spełniam sie jako żona i zeby nie było tak kolorowo to musialam oddac spodnie meza do krawca i kupic mu baterie do zagarka oj co on by bezemnie zrobił :P

Skalarek a wizyta oki mam fajna teściową takze spoko :laugh: Igor dostal książeczkę cztery auta bo teraz ma faze na brum brum :cheer: jakąś fontanne do kąpieli w wannie wiecie tam sie wlewa tu wylewa :P i słodycze tylko ze on slodyczy nie je bo nie lubi nic slodkiego :blink:

Miska ty tu swój brzuch wstawiaj :) zakupy tez uwielbiam ale oczywiscie te dla dzieci :cheer:

Pati czekamy na wieści ;)

Ja wizyte mam w piatek i zobaczymy czy Emilce nic nie urosło :silly:

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1018310 przez miśka23
Dałam się namówić :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Martyśka dobrze że chociaż ty jesteś przykładną żoną. Mi ostatnio tak się nic nie chce, że mąż musi mi pomagać w codziennych obowiązkach... :blush:
Załączniki:

9 lata 2 tygodni temu #1018312 przez Skalarek
Miska przesliczny brzunio :kiss: moj też tak ma, że wieczorem jest sporo większy :laugh:

Mi też mąż we wszystkim pomaga, nawet obiadu sama wczoraj nie robiłam... Aż mam wyrzuty sumienia, że tak się lenie, a on biedny i do pracy i potem jeszcze mi musi w domu pomagać :unsure: ale co zrobić, mam nadzieje, że się ta moja szyjka uspokoiła trochę, zobaczymy na wizycie...

Pati czekam na info odnośnie wizyty równie niecierpliwie jak Ty ;)

Aaa Miska nie wiem czy dobrze ogarniam ale te kule to w formie takiego łańcucha? :whistle: ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka