BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

9 lata 4 miesiąc temu #1018320 przez miśka23
Skalarek tak, to taki łańcuch. Kawałeczek nawet na zdjęciu widać.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1018344 przez Skalarek
Podobają mi się te łańcuchy, nawet widziałam ostatnio, że mozna je zrobić samemu, a ja uwielbiam wszystko co homemade :P

9 lata 4 miesiąc temu #1018358 przez miśka23
Ja też się zastanawiałam czy nie zrobić w domu, ale jakoś nie wierzę że robiąc na balonach, wyjdą w miarę idealne kule. Więc kupiłam, tylko dlatego że były tanie.

9 lata 4 miesiąc temu #1018408 przez Skalarek
Patikierc nie wiem jak Ty ale ja nie moge się doczekać Twojej wizyty, a raczej info i zdjęć które nam tu wstawisz zaraz po wyjściu z gabinetu :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #1018433 przez Patikierc
Ja juz po wizycie wszystko w porządku zdjęcie wstawię jak dojadę do domku a mój chlopak stal ssię dziewczynka na dzień dzisiejszy :) kolejna wizyta 29.grudnia na genetyczne wiec moze wtedy juz zapadnie ostateczna decyzja haha chyba do tej pory nic nie kupuje haha dopiero jak sie dowiem na 100 %

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 4 miesiąc temu #1018437 przez Skalarek
Patikierc to super, że wszystko ok z malenstwem :) no i ciekawie z ta płcią, a byłas u tego samego giną? A twoje przeczucia co mówią synus czy córeczka? ;) no i czekam na fotosy :cheer:

9 lata 4 miesiąc temu #1018438 przez Patikierc

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Szczęśliwi!
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #1018440 przez Patikierc
skalarek-tak u tej samej lekarki ja do jednej chodzę ciągle,kurcze teraz sama nie wiem co czuje :D trochę sie teraz zawiodłam bo nastawilam sie na chłopaka,ale przeciesz nie to ważne tylko to żeby było zdrowe.. pozatym ja wolałam chłopaka a mam przeczucie że zostanie dziewczynka..

Szczęśliwi!

9 lata 4 miesiąc temu #1018441 przez Skalarek
Na zdjęciu piękności :kiss:
To tak jak ja chodze cały czas do jednego gina i też już się nastawilam na synka, chociaż gdyby była córeczką to też bysmy się cieszyli. Ale jakieś takie przeczucia mamy co do chłopaka więc mam nadzieje, że jednak się potwierdzi w czwartek ;)
To przed sylwesterem może się cos potwierdzi w waszym przypadku :cheer:

9 lata 4 miesiąc temu #1018455 przez Patikierc
Dzień dobry! Kawusia i jajeczniczka podane do stołu :D Dziś dzień wolny no ale przed nawałem świątecznym idę dziś do pracy na 14-18 mam nadzieje że szybko zleci.. a wcześniej wybieram się do H&M poprawić sobie humor :huh: i kupić spodnie ciążowe :D

Skalarek -czyli kolejne emocje u ciebie w czwartek B) też już się doczekać nie mogę co tobie powiedzą :whistle:

A jak reszta? Co u was? Kiedy wizyty?

Szczęśliwi!

9 lata 4 miesiąc temu #1018464 przez Skalarek
Hejka!

Ja też przy sniadaniu, tyle że u mnie ostatnio króluje nabiał, zwłaszcza twarozek ze szczypiorkiem ;)

No powiem Ci Pati, że ciekawa jestem co tam u nas na tej wizycie się ujawni :whistle:

Dziewczyny mam jeszcze pytanie odnośnie kosza Mojżesza. Wiem, że to nie jest gadżet z serii tych niezbednych i że nie posłuży pewnie dłużej jak 3mc, więc ogólnie nie planowalam zakupu... Ale znalazlam takowy za 16zl i kusi :P w sumie to mysle, że za taka cenę to nawet gdybym nie używała to bez problemu odsprzedam, co myślicie?

Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #1018470 przez miśka23
Pati bardzo się cieszę że wszystko u Was dobrze :) A z tą płcią to widzę że tak jak u nas :laugh: Liczę że 16 na połówkowym już mi powie na 100%, a idę do innego lekarza. A jeśli nie powie mi to następna wizyta u mojego gin 21 grudnia :)

Skalarek niestety co do tego kosza to się nie wypowiem, bo nie mam pojęcia, ale 16 zł??? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: To bardzo mało.

9 lata 4 miesiąc temu #1018473 przez Skalarek
Miska no właśnie przez ta cenę chyba się skusze, bo za 16zl to w sklepie ledwo co bodziaka kupie, a jak się nie przyda to sprzedam i tyle :P

9 lata 4 miesiąc temu #1018474 przez miśka23
A nie jest zniszczony, czy coś zepsute? Bo ta cena to bardzo niska

9 lata 4 miesiąc temu #1018489 przez Skalarek
Nie jest zepsute, materacyk nawet ma jeszcze folie, a obszycie się zdejmuje więc śmiało moge wyprac. Bede tylko musiała mezusiowi powiedzieć , żeby mi skręcił mocniej te płozy bo się trochę chwieja ale to nie jest problem ;) a tak w ogóle to kosz znalazlam w lumpku :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka