BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1027777 przez Anna1991
.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1027778 przez Karington
Claudii mówiłam, że wstawię rano brzuszek:)
Więc:) tadadadadammmmmm:P
Czekam na twój?;)
I oczywiście reszty mamusiek jak są chętne;)

8 lata 10 miesiąc temu #1027780 przez Karington
Załączniki:

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1027781 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1027783 przez Karington
Hahaha może od rana nie pobijam wielkością;P

8 lata 10 miesiąc temu #1027784 przez Justyna89
A ja swojego synka urodziłam gdy miałam lat 21 i ani troszkę, tego nie żałuję :) Na dzień dzisiejszy,uważam że był to dla mnie najlepszy moment na urodzenie dziecka :) A teraz drugie urodzę mając lat 27 :) Karington, mi na usg genetycznym pani doktor mówiła,że obstawia dziewczynkę,ale nie potwierdza na sto procent bo było jeszcze wcześnie, natomiast zaznaczyła że na następnej wizycie (a mam ją w przyszły czwartek) jeśli dzieciątko się dobrze ułoży to powinno być już dobrze widać czy chłopczyk czy dziewczynka. Daj znać,jak Ty już będziesz po wizycie,czy lekarz wydał werdykt hehe :)

Co do snów-ja też miałam porąbane sny,ale to dlatego kochane,że halny wieje, stąd też nasza fantazja płata nam figle :) A że ja z okolic Krakowa i góry mam rzut beretem to bardzo skutki halnego odczuwam, dziś łepetyna mi pęka :(

Brzuszek chyba już u każdej z nas widać, u jednych mniej u innych bardziej :) Jak dla mnie całą ciąże mógłby pozostać takiej wielkości bo z poprzedniej ciąży wiem jak ciężko już jest w końcówce ciąży z takim wielkim bębnem śmigać ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1027786 przez Justyna89
Karington, jeśli to ma być duży brzuszek to chyba przed ciążą byłas jak patyczek :) Wyglądasz super:)

8 lata 10 miesiąc temu #1027787 przez Karington
Spoko Justynka napewno dam znać;) ja obstawiam na chłopca, ale mój przyszły mąż hahaha mówi że będzie miał corunie ;)
Mi na genetycznym nic nie powiedział, dzidziuś nie chciał się obrócić, nawet lekarz musiał brzuchem ruszać żeby wszystkie badania zrobić;)

8 lata 10 miesiąc temu #1027788 przez Karington
Haha mogłam z robić wieczorem;) po całym dniu robię się jak balonik ;) uwielbiam go jak jest już taki wypukły ;) mówicie już do swoich brzuszków? Ja coś nie mogę się przemoc ;(

8 lata 10 miesiąc temu #1027789 przez Justyna89
Hahaha no tak córusia tatusia sunuś mamusiny :) Ale chyba coś w tym jest ;) Dla mnie synuś to moje oczko w głowie :)
Co do usg genetycznego to tez miałam przejścia, pół godziny badanie i się dziecię nie chciało obrócić by widać było profil i kość nosową więc pani dr wysłała mnie na spacer i coś słodkiego i rzeczywiście podziałało, wróciłam i mały/mała idealnie się obrócił/a :) Lekarka stwierdziała,że musi w gabinecie cukierki zacząć trzymać, bo rzeczywiście jak się coś słodkiego zje to dziecina się aktywniejsza robi :)

8 lata 10 miesiąc temu #1027791 przez Justyna89
Ja czasem smyram paluszkami brzuszek jak mnie tam lokator/lokatorka szturcha, czasem coś tam powiem,ale zdecydowanie łatwiej się do dziecka zwracać znając już jego płeć :) Oj to Ty Karington widzę dumna z brzuszka mama :) W pierwszej ciąży też tak miałam,a teraz z ciąży dumna bardzo ale brzuszka to bym mogła wcale nie mieć hehehe może dlatego że w poprzedniej ciąży mnie wywaliło konkretnie i pod koniec to już momentami sapałam jak wół haha (a to jeszcze była zima, mróz, człowiek wyubierany, w autobusach gorąc), już samo ubieranie się w kurtki, swetry, buciory zimowe było nie lada wyczynem

8 lata 10 miesiąc temu #1027793 przez Karington
Pewnie uwielbiam swój brzusio;) zwłaszcza jak wszyscy do niego gadają;) moi rodzice już się nie mogą doczekać to ich pierwszy wnuk, wnuczka;) szaleją;) haha
Muszę w weekend jechać po spodnie, bo mam na dzień Dzisiejszy 2 pary;) haha

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1027794 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1027795 przez Karington
Czyli w sobotę rano musze się najeść słodkiego;) huhu ja będę się cieszyć niezależnie co będzie, ale lubię się tak z nim przekamarzac ;) Chociaż z drugiej strony chłopcy mają w życiu lepiej;)
Ja mam nadzieję Że mój facet będzie przy porodzie, tylko muszę się zmieścić w terminie:P haha bo on jest kierowca, i wiecznie urlopu nie będzie Miał;)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1027796 przez Anna1991
.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka