BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 10 miesiąc temu #1027852 przez claudii09853
witam mamuśki mowa o snach noooooo ja to mialam hmmmm....erotyczny sen hahaha same wiecie o co chodzi widac jakies braki mam:) haha no tak męża nie ma juz drugi tydzień to mi się przewraca heh:) ja dzisiaj na obiad miałam placki ziemniaczane obżarłam się za wszystkie czasy i mała mi dokazuje:)
Karington widzisz twoja przynajmniej teściowa zadzwoni i zaprosi cię na herbatkę a moja tylko dzwoni jak coś potrzebuje haha;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1027853 przez Ewaaa1988
Claudii a juz myslalam ze ktos z blizszych moich okolic sie trafil :) Ja do Opola do lekarza jezdze do prywatnej kliniki, a czasami jak trzeba rodzinke w okolicach Czestochowy odwiedzic oraz pomodlic sie w Czestochowie to rowniez ta twoja trasa jezdzimy ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1027855 przez claudii09853
Ewaaa1988 a to jeździcie przez Lubliniec do Częstochowy czy całkiem inna droga:)

8 lata 10 miesiąc temu #1027856 przez Karington
Ty już po obiedzie??;) uwielbiam placki ziemniaczane, ze śmietana i solą;) huhu

2 tygodnie już nie ma męża, ja za moim tęsknię jak go nie widzę 4 dni;) haha przeważnie na weekend wraca;) i czasem w tygodniu. Ja dzisiaj na obiad mam gulasz ;) skończyłam sprzątać i teraz odpoczynek;)

8 lata 10 miesiąc temu #1027857 przez claudii09853
Karington tak tak ja już po obiedzie:) no mój mąż w Niemczech pracuje przeważnie wraca co tydzień na weekend ale teraz nam pojechał na 3 tyg:( no nic nie zrobię taka praca.O matko gulasz aż mnie zemdliło nie tknę mięsa ostatnio mięso jadłam na święta heh tak mnie odrzuciło i nie umiem się zmusić no i mam już -8kg :) ale lekarz powiedział że dla mnie to dobrze bo jestem sporą kobietką heh:)

8 lata 10 miesiąc temu #1027859 przez Karington
Haha pewnie nie tylko Ciebie odrzuciło po przeczytaniu tego;) ja raz mam ochotę a raz nie tkne;)
Dobrze ze ja juz od 2 miesiąca siedzę w domu;) jak się dowiedziałam, że jestem to po tygodniu w przedszkolu była ospa..i musiałam iść na l4;) sese

8 lata 10 miesiąc temu #1027862 przez Ewaaa1988
Claudii- dokladnie tak, obok w Koszecinie mam rodzine i jeszcze jedna obok w mniejszej wiosce ;)
U mnie 5 kg na minusie ale tez dobrze sie z tym czuje bo jestem sredniej budowy, wiec 63kg jak najbardziej mi pasuje :cheer:

8 lata 10 miesiąc temu #1027863 przez claudii09853
Ewaaa1988 to ja do Lublinca mam 30km :)

8 lata 10 miesiąc temu #1027865 przez Justyna89
Za to ja już 4 kg na plus i mam nadzieję więcej jak 15kg nie przytyć no ale co ma być to będzie, jakoś specjalnie się nie obżeram ale zachcianki miewam różne :) U mnie obiad dopiero się będzie gotować, właśnie zaraz pędzę na zakupy a potem muszę synka z przedszkola odebrać i coś upichcić dobrego :) Mnie też jakoś od mięsa odrzuciło choć czasem na jakąś pieczeń z sosem ochota mnie najdzie :) natomiast sam "zapach" surowego mięsa czy też gotowanego powoduje u mnie odruch wymiotny.. I o dziwo zapach proszku czy płynu do pranie :ohmy: Także jak mam pranie wywieszone tak jak dziś to obowiązkowo muszą być okna wyotwierane bo mi niedobrze się robi (choć teraz i tak mniej niż to było w 1 trymestrze niemniej jednak nadal)

8 lata 10 miesiąc temu #1027869 przez Karington
No te to mają przywileje, zamiast tyc to one chudna ;P ja mam 2 kg do przodu;) ale też staram się nie objadac, jem w miarę regularnie.

Ja w pierwszym miesiącu to myślałam, że dostaję choroby lokomocyjnej bo jak siedziałam jako pasażer zbieralo mi się na wymioty.. Wtedy nie wiedziałam jeszcze o ciąży. Stwierdziłam, że skoro przez 3 MC się nie udało to teraz pewnie też nie..hehe

8 lata 10 miesiąc temu #1027872 przez Ewaaa1988
Ja po tych mdlosciach i wymiotach schudlam.
A co do jazdy autem to tez zawsze mi żołądek wytrzepie i pozniej zle sie czuje, takze ograniczam sie z dlugimi wyprawami na zakupy itp do czasu az zaczne w 100% dobrze sie czuc.
A my mamy pizze na obiadek bo w naszej ulubionej pizzerii z okazji miedzynarodowego dnia pizzy zrobili wszystkie pizze na dowoz -50% :woohoo: wiec zaszalelismy ze smakami i chyba przez 2 dni bedziemy je jesc :silly:

8 lata 10 miesiąc temu #1027873 przez Sevilla
Ja mam też 2kg na plusie, więc na liczniku 61kg mi wybiło. Z Maksem już miałam 65kg na liczniku, czyli 7kg na plusie. Ja mięso już jem, choć duszonego, gotowanego nie jestem wstanie tknąć. Jedynie smakuje mi smażone i surowe :whistle: :whistle: (w sensie tatar, polędwica surowa wędzona)

8 lata 10 miesiąc temu #1027874 przez Karington
No to jesteś Sevilla aż 1 kg lżejsza odemnie;) haha ja przytyłam też 2 kg i ważę 62kg;) szkoda ze nie zaszłam w Ciążę jak miałam 52 kg:( haha chociaż wtedy jak anorektyczka wyglądałam..

8 lata 10 miesiąc temu #1027875 przez Karington
Ewka pizze to my też lubimy;) zwłaszcza z salami;) jeszcze jak sama zrobię to już w ogóle;)

8 lata 10 miesiąc temu #1027877 przez Iwka
Cześć dziewczynki ☺ ja jestem po wizycie i jednak córcia Nadia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka