BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1038009 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1038015 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 6 miesiąc temu #1038017 przez magmus88
Cornick!!!!!!!! Trzymam kciuki! Trzymaj się !! Miałyśmy w końcu razem obstawiać tyły :( Będzie dobrze. Ważne, że jestes pod opieką :)

8 lata 6 miesiąc temu #1038018 przez Lustigpaula
.Będzie dobrze, najważniejsze aby wszystko dobrze było z malutkim, jesteś pod opieką a to najważniejsze. Slemy buziaki i trzymamy kciuki aby wszystko się unormowalo :kiss:

8 lata 6 miesiąc temu #1038019 przez Lustigpaula
Magmus, bede musiała taki zagłówek zamówić,bo u siebie nie mam,a wydaje mi się,że tak bedzie stabilniej.

My po wizycie położnej,malutki waży 2900, czyli od wyjść ze szpitala przybrał pół kg :) . Ciągnie cyca,aż się uszy trzęsą,potrafi w południe na pół godziny się przyssac i potem śpi niecałe 4h, więc odpoczywam razen z nim;).

8 lata 6 miesiąc temu #1038020 przez magmus88
Lustig - to ładnie przybiera :) Cieszę się, ze karmienie tak Ci ładnie wychodzi :) i dobrze robisz, że odpoczywasz :) Mama musi mieć siłę i wigor! :) hehe

No poszukaj na necie.... a kupowałaś nowy fotelik? Bo jak ja się rozglądałam za swoim to w dużej ilości były te wkładki... i z tego co się orientuje to chyba można dopić samą taką wkładkę pasującą do fotelika. To jest wyjmowana część :)

8 lata 6 miesiąc temu #1038023 przez Sevilla
Cornick no to przygody piękne.

Madzia rodzisz?? :P ogólnie wkurza mnie to pytanie, normalnie myślałam, że zjem dziś własnego ojca z kopytami, jak mi zadał to pytanie przez telefon.

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1038024 przez madzialenka
Sevilla niestety nie..milcze choć czytam Was na bieżąco,trzymam kciuki mocno za Cornick...jestem załamana..P nie może przełożyć pobytu w szpitalu...wizja samotnego porodu po raz kolejny nawet nie wiecie jaką jest dokująca..nawet nie będzie miał kto ze szpitala nas odebrac.jedynie taksówka..A wizja pozostawienia małego pod opieką mojej matki przyprawia mnie o dreszcze i wymioty... sory dziewczyny ze smece..

8 lata 6 miesiąc temu #1038032 przez Sevilla
No to Madzia faktycznie nie ciekawie. Młoda faktycznie uparta, za dobrze tam ma, to i wyjść się jej nie chce. Kurczę żeby to wszystko było takie proste. Pyk wybija dzień terminu i rodzisz, a prawda jest taka, że siedzi się jak na tykającej bombie dość często z opóźnionym zapłonem.

8 lata 5 miesiąc temu #1038035 przez Karington
Cornik będzie wszystko dobrze;) dobrze, że przekonalas ich o tym żeby odrazu cesarki nie robili;)

Madzia no sytuacja fatalna..;( ale napewno dasz radę.. Widzisz kurcze tak to jest już w tym naszym życiu;( będzie dobrze:*****

A dzisiaj mam wizytę u ginka zobaczymy co powie;) szkoda ze tak późno bo dopiero na 17:30.. Teraz zjadłam śniadanie i chyba idę dalej spać..;)

8 lata 5 miesiąc temu #1038038 przez Anna1991
Cornik trzymaj sie. :) Dobrze ze juz jestes pod obserwacją. :)

Ja mialam wczoraj niepewny wieczor... Od 16.00 dostawałam skurczy... Przed 18.00 zaczelam je liczyć. Byly co 10... 9min. Trwały do prawie 4.00. Udalo mi sie w miedzyczasie pospać. Poki co caly dol mnie boli... ale skurcze sie wyciszyły.

8 lata 5 miesiąc temu #1038042 przez Sevilla
Ja tam melduje się w dwupaku :). Noc w miarę dobrze przespana, trzeba na jakieś zakupy podjechać z moimi chłopakami, ale jakoś nie mam na to weny.

8 lata 5 miesiąc temu #1038043 przez kameame
Magmus tak, szafa 4drzwiowa

Cornik trzymam kciuki :* dobrze ze jesteś pod opieka, wszystko będzie dobrze

Madzia współczuje, ze tak sie pokomplikowało wszystko. Jakos to sie wszystko poukłada i potem będzie juz dobrze :*

8 lata 5 miesiąc temu #1038044 przez madzialenka
Nadal w dwupaku jestem jakby co

8 lata 5 miesiąc temu #1038046 przez magmus88
hej :) dobrze, że się meldujecie :) Przynajmniej wiaodmo z rana jak sytuacja wygląda.

Ciekawe jak tam Cornick...

Madzia... mówiłaś, że mąż ma iść na 3 dni... może zdąży wrócić zanim urodzisz?

Karington - czekamy na relacje po wizycie :)

Ania - czyli powoli coś się kręci :)

Myśmy wczoraj byli u znjaomych, oglądaliśmy film... Wróciliśmy dość późno to dzisiaj pospaliśmy.

Powoli myślimy nad chrzcinami.... dzwoniłam w kilka miejsc i jest jest problem z imprezą w niedzielę na 10 osób hehe. Tzn za mało osób :) chyba muszę nad tym intensywniej pomyśleć i się tym powoli zająć... hehe

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka