BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 5 miesiąc temu #1038230 przez Lustigpaula
Madzia, może jakąś gimnastyka, skłonny,kręcenie bioderek, ostatecznie modlitwa :cheer: .

Nam mały dał wczoraj trochę w kość bo stwierdził,że nie chce mu się spać w ciągu dbia dłużej niż godzina, ale chociaż noc ładnie przespal

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038231 przez Lustigpaula
.

8 lata 5 miesiąc temu #1038232 przez Sevilla
BASIEŃKA 12.07 godz. 1.03 wagą 3020g długość 54cm
Załączniki:

8 lata 5 miesiąc temu #1038234 przez madzialenka
Nie no nie wierzę Sevilla jak ja ci zazdroszczę i gratuluję siłami natury poszło?

8 lata 5 miesiąc temu #1038236 przez Ewaaa1988
WoW Sevilla to już? :woohoo: Tak niespodziewanie... :laugh: Basieńka cudowna!!! Gratuluje :kiss:

8 lata 5 miesiąc temu #1038237 przez magmus88
AAAAAaaaaa :) Sewi!!!!!!!!!!! No proszę!!!!!!! Piękności :)

Jak tylko będziesz miała chwilę to napisz coś więcej! Jak się czujesz, jak mała :)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

8 lata 5 miesiąc temu #1038238 przez madzialenka
To która następna? ;)) ale poszła jak burza Sevilla.

8 lata 5 miesiąc temu #1038239 przez magmus88
Madzia nie zagaduj :) następna to już tylko Ty :PP hehe

Mnie dziś rano siostra obudziła smsem... że jej koleżanka z biura urodziła wczoraj (a miała termin tak jak ja!) ale od pewnego czasu musiała już leżeć :) także wszyscy w koło rodzą hehehe :)

No i jeszcze miałam dziś jedną niespodziankę.... ogólnie czekamy na faceta, który ma wymienić nam licznik, bo wymieniają na klatce... i myślałam, że już idzie ten facet. Okazało się, że to kurier przyniósł dla mnie paczuszkę. Tylko, że ja nic nie zamawiałam.... Otwieram, patrze a tam EMOLIUM emulsja do kąpieli i emulsja do ciała, pełnowartościowe produkty. Okazało się, że za zalogowanie się na jednym portalu dostałam taki prezencik.... Była też kartka w środku, właśnie z tym podzięowaniem za zalogowanie i że było jakies losowanie.... i dostałam taki prezencik :) Jestem bardzo zadowolona bo sama tez kupiłam wcześniej emolium dla malucha :)

Idę się powoli malować... USG czeka :D

8 lata 5 miesiąc temu #1038244 przez madzialenka
Magmus czekam na relacje

8 lata 5 miesiąc temu #1038252 przez kameame
Madzia myślałam ze wejdę i przeczytam ze to juz ;)
Ale pewnie sama sie denerwujesz, bo nawet mnie wkurzają ciagle tel i smsy czy juz :P

Magmus fajnie ze prezenciki dostałaś :)

Czekamy na wieści po usg :)

8 lata 5 miesiąc temu #1038253 przez madzialenka
Kame mi to sie plakac chce...

8 lata 5 miesiąc temu #1038256 przez magmus88
Madzia, wrzuć na luz :) ten stan nie będzie trwał wiecznie! hehe (wiem, wiem... znowu marne pocieszenie)

Ja już po USG....
W czasie badania lekarz podawał wszytskie wymiary pielęgniarce, ona zapisywała... i pyta się mnie czy ciąża przebiegała prawidłowo, czy ma na coś szczególnego zwrócić uwagę.... Ja mówię, ze wszytsko było ok... tylko martwi mnie taka niska waga.... on się mnie pyta, jak to niska waga? Ja mówię... no w tym tygodniu i tylko 2300?? A on robi wielkie oczy i mówi..... ale ja mówiłeś 3300 :D i mi nawet monitor pokazał, ze nie kłamie hehe. Także mały klocuś jak nic :D Gdzie tam sierpień! Mały nadrobił jak ta lala.... 6 tyg temu wazył praktycznie 1,5 kg mniej.... aż strach się bać ahha

Po badaniu byłam w sklepie... później u rodziców na ogródku... zebrałam owoce jakie mieli :PP i będę pichcić ciasto. A nazbierałam wiśni, trochę agrestu, jabłek i kilka sztuk dosłownie czerwonych porzeczek hehe. I kupiłam śliwki. Czyli będzie jakiś mieszaniec :PP

Jak się czujecie dziewczyny?? Jak dajecie radę w upały? Ja nie narzekam :) Zawsze lubiłam taką pogodę.

8 lata 5 miesiąc temu #1038258 przez Sevilla
Skończyło się na cc, ale dla mnie najważniejszy był fakt, że Basia zdecydowała o wyjściu bez jakiegokolwiek wywoływania czy wyciągania na zimno. Spionizowali mnie koło 12, więc jak narazie wszystko ciągnie, choć panie położne są zdumione, że funkcjonuje bez leków przeciwbólowych i tak sprawnie mi to idzie. Basia je dużo, na jedno karmienie z dwóch piersi i jeszcze czasami po drugiej dociąga z pierwszej i przesypia koło 2,5-3h. U mnie dopiero teraz opadły emocje i się przespałam

8 lata 5 miesiąc temu #1038259 przez magmus88
Sewi :) to cieszę się, ze tak to przechodzisz :)

A co się działo? Jeszcze wczoraj wieczorem byłaś na forum hehe :)

8 lata 5 miesiąc temu #1038260 przez Anna1991

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka