BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1038151 przez madzialenka
O kurczę Sevilla. No to ładny Sajgon a męża bym za jaja powód siła na Twoim miejscu ;))

Co do Maksa nie miał wczoraj jakiś przeżyć mocno emocjonalnych? Albo nie dawać mu picia za dużo na noc?

A na psa smakolyki nie po działają? Rzucić do kojca tak by widział?

Wdech i wydech...na spokojnie kochana choć wierzę ze spokój teraz u Ciebie graniczy z cudem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 5 miesiąc temu #1038152 przez madzialenka
Czemu zawsze na mnie strona się zacina; (

8 lata 5 miesiąc temu #1038153 przez Sevilla
Mi też się zacina od czasu do czasu.

Tym czasem ogarnęłam łazienkę, kuchnie, poodkurzałam, pomyłam podłogi, wyprałam i wywiesiłam pościel, kolejne pranie wstawiłam (dziś po wczorajszej nocy mam w dupie taryfę i piorę jak leci), zostały mi do starcia kurze, pokrowiec wyprać i poprasować. Mam problem, nie wiem od czy zacząć :P

8 lata 5 miesiąc temu #1038154 przez magmus88
Hej hej :)

Madzia - to myślę, ze po czwartku (jeżeli do czwartku nic nie ruszy) szybko już ruszy sytuacja u Ciebie hehe :) Jeżeli suwaczek nie kłamie to jesteś już po terminie :)

Sewi - to powoli u Ciebie też się coś dzieje...jakies bóle, pojedyncze skurcze.... u mnie totalna cisza :) oj to Ci rodzinka dała popalić :) Może nerwy jakoś pomogą w przyśpieszeniu porodu hahaha

Kari - no co Ty? Widać włoski? Ale super ehhehe, powiedziała Ci Pani doktor ile tej herbatki pić?? Tak z ciekawości pytam :)

A forum się zacina zawsze przy pierwszym poście, na nowej stronie.... chyba już za dużo postów naklepałyśmy ehhe :)

Ja się wypluskałam przed chwilą, koło 13 jadę do endokrynologa, bo mam dziś wizytę. Tylko, że on od 12 przyjmuje z 20 ludzi. I wszyscy sa umówieni na jedną godzinę ehhee. Dlatego zawsze jadę później, zeby tam tyle nie siedzieć.... Jutro mam USG, w środę wizytę a w czwartek idę do mojego prywatnego po skierowanie do szpitala. Później jeszcze do anestezjologa będę się musiała umówić.

8 lata 5 miesiąc temu #1038159 przez Sevilla
E nerwy nic nie dają. Uprawiam teraz luz, sprzątam, relaksuje się i czekam czy dziś będzie powtórka z rozrywki

8 lata 5 miesiąc temu #1038162 przez madzialenka
Sevi też masz nocną taryfę ?,)

8 lata 5 miesiąc temu #1038170 przez Sevilla
Mam, ale nie lubię prania robić, kiedy wiem, że nie mogę od razu rozwiesić. U mnie taryfa jeszcze jest od 12.45 do 15.45 i wtedy najczęściej piorę ręczniki, by je wygotować.

8 lata 5 miesiąc temu #1038171 przez madzialenka
To ja mam od 13 do 15 ;) i też mnie to wkurza;)

8 lata 5 miesiąc temu #1038196 przez madzialenka
A inne mamusie takie zajete czy na porodowkach? Mnie dzis ciagle głowa boli,przypływ energii odszedl nagle,odkorkowuje sie caly dzien,niedawno mnie czyscilo a Zuzanna dziś bardzo mało aktywna.

8 lata 5 miesiąc temu #1038202 przez Sevilla
Mnie tam cały dzień skurczy.

8 lata 5 miesiąc temu #1038205 przez Justyna89
Sevi jak samopoczucie na 4 dni przed? :D Kurcze powiem Ci,że ja do tej pory luzik a dziś zaczynam się ciuteńkę stresować :P

8 lata 5 miesiąc temu #1038210 przez madzialenka
Justyna A Twój pierworodny jak reaguje na wieści ze zaraz bedzie statszym bratem? ,)

8 lata 5 miesiąc temu #1038223 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 5 miesiąc temu #1038225 przez magmus88
Cornick! Ściągłam Cie myślami :) właśnie miałam do Ciebie pisać :) ej... ja myślę, że jak wszystko będzie ok to dotrwasz do "naszego" terminu..... Nic nie panikuj bo mały przez to też się stresuje. A to niepotrzebne... ważne, ze jesteś pod opieką i dobrze się Tobą zajmują. Leż i pachnij... zdaję sobie sprawę, że szpital to nie dom... Ale przynajmniej co chwilę Was badają :)

Ja kupiłam sobie dziś maść na popękane sutki z musteli. Jakaś promka w aptece była i Pani mi taką doradziła :) Poza tym kupiłam ostatnie witaminki dla małego... zastanawiałam się w ogóle czy kupować no ale jednak jeszcze trochę czasu zostało.

Nie umiem się doczekać jutrzejszego USG... chyba nie zasnę w nocy :D ciekawa jestem tego mojego klocuszka :)

Ostatnio coraz częściej o nim myślę,,, jak wygląda i jaki będzie :) ech... :)

8 lata 5 miesiąc temu #1038228 przez madzialenka
Nadal nic

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka