- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Ewcia, to normalne, że dzieci prosto po urodzeniu nie są takie różowiutkie i gładziutkie jak w reklamie A mała fryzurkę ma fajną ehhe Słodka! A jaki uśmieszek hehehe
Mam nadzieję, ze cornick nas podczytuje.... bo chciałam jej powiedzieć, ze dziś mi się sniła!!!!!!! Że urodziła!!!!!!!! ehheheh Ja to mam sny nie wiem totalnie jak wyglądała ta osoba... ale wiedziałam, ze to cornick. Ciekawe czy mój sen jest proroczy ehhee. Ale ona ma termin jeszcze po mnie
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
Ja nie liczac cchodzenie po urzedach z dziećmi to pierwszy spacer mielismy w 6 dniu po porodzie. Wszyscy mysleli ze ma 3 tyg juz. Ale maluszek w chuście siedzi a siostra w spacerówce. Chyba za tydzien zrobimy juz podmiane i w gondoli maluch bedzie a siostra pojdzie na plecy.
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ewcia GRATULACJE!!!!
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cornick - ja podobnie jak Ty... w dzień terminu mam się zjawić na wizytę ale do mojego lekarza.... jak będzie ok to jeszcze na tydzień do domu, po tygodniu wizyta w szpitalu, jeżeli wszytsko ok dalej to dopiero za 2 dni na oddział - wtedy to będzie 9 doba po terminie i wtedy już muszą zacząć coś działać... myślę, ze jak pójdziesz w terminie do szpitala to zrobią tylko badania i odeślą Cie do domu Mało kogo zatrzymują jeżeli wszystko jest ok.... Oni aż tak się nie spieszą :PP No chyba, ze wcześniej samo się coś wykluje
Co do ciśnienia... ja przy 135/85 mam się od razu zgłosić do niego... narazie jak mierzę to najwyższe miałam 124/88 i 130/78.....
Mówisz, ze magnez obniża? Dobrze wiedzieć... ja już magnez mam odstawiony bo jakby nie patrzeć magnez się bierze tak jakby "przeciw" skurczom nie wiem czy na te porodowe też działa hehehe. W każdym bądź razie z leków to biorę tylko swoje na tarczycę i witaminki.
Jak mam Ci wyjaśnić poród? Chodzi o ten mój sen?
Moje łożysko jest (tylko teraz nie pamiętam, któego stopnia....) ale podobno gotowe do porodu. Tak usłyszałam ostatnio.
No i co ja mogę robić heheh czekam od początku byłam nastawiona na termin sierpniowy więc póki co nie czekam jak na spzilkach, ze to powinno być JUŻ tylko grzecznie czekam. Wiecznie w brzuchu nie będzie :PP
Wczoraj nawet łóżeczko ubrałam.... lampę w końcu kupiliśmy... tylko mąż nie mógł wczoraj zamontować bo trzeba coś tam przywiercieć... i dziś będzie także mogę powiedzieć, ze jestem gotowa
No to Cornick, myślę o Tobie gorąco w te ostatnie dnii i czekam na informacje gdyby coś się działo.... Czyli sprawdziło się, że my obstawiay tyły ) POWODZENIA!
No i wszytskie mamuśki Wam jeszcze raz gratuluję, jak będiecie miały chwilkę to zaglądajcie tu i chwalcię się szkrabami i problemami jakoś wspólnie może je rozwiążemy
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
cornick Napisałam do Ciebie na priv.
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też miałam skurcze nóg.... ale na szczęście przeszło. O dopegyt słyszałam - siostra moja brała. Zobaczymy co mi powie jutro lekarz. W razie WU zapisywałam sobie ciśnienie jakie miałam.... także niech wypowie się specjalista
Zaraz zrzucę najwyżej fotki to pośle kącik małego.... no i nie przejmuj się - u mnie też wszytsko pozakrywane - "żeby się nie kurzyło" ahhaha.
Kurcze ja nie mam chusty a bardzo mi się to podoba.... ale totalnie się na tym nie znam... a troche mi wąż w kieszeni syczy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.