- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- edytkanytka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kinia7955
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
ja się ważyłam, ale chyba jeszcze nic nie przytyłam

Z samego Poznania nie jestem, mieszkam w miejscowości pod Poznaniem (Czapury),
ale pracuję w mieście, wszystko załatwiamy w mieście, bo u nas to kiepska infrastruktura jest.
A wy dziewczyny niagara i edytkanytka skąd jesteście? Z samego Poznania?
edytkanytka a co jest powodem tej diagnozy?
Mi też na razie ciągle tylko mówią, że poronienie zagrażające i mam leżeć.
W piątek ma usg i badania prenatalne, to zobaczymy, może coś się zmieni.
- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4

Edytkanytka żebyś była w tabelce musisz mi podać dane do niej a ja Cię dopisze. Tak sobie myślałam że może same chcecie tam dane wpisywać tylko musiałabym to zrobić w Google Excel i dać link na pierwszek stronie naszego forum. Same mogłybyście wpisywać wizyty i inne rzeczy

Basienka Ty jesteś z Wrocławia czy okolic? A w ogóle ja schudłam -4kg zobaczę 2.maja jak teraz mnie waży położna zawsze przed badaniem ginekologicznym.
- niagara
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Właśnie się ważyłam i wygląda na to, że też jeszcze nic nie przytyłam

Edytka odpuść sprzątanie, oszczędzaj się. Ja w pierwszej ciąży też miałam poronienie zagrażające. Dbaj o siebie, a na pewno będzie dobrze

A Ty skąd jesteś?
W sprawie tabelki napisz wiadomość prywatną do Cortezi

Kinia ja 30km od Poznania, Środa Wielkopolska

- Basienkaaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Dziewczyny jak Wy to zrobiłyście że nie tyjecie? Ja już mam 3 kg do przodu- czuję że więcej jem.... ale ciągle mam apetyt, ciągle jestem nienajedzona.
Nie będe napewno obsesyjnie trzymać dietę, głodzić się itp.... ale troche się obawiam tego przyrostu ( nie ukrywajmy..... to narazie tłuszcz

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- Basienkaaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- niagara
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
Edytka, Kinia, och jak mi Was szkoda, pamietajcie, ze z kazdym tygodniem jest mniejsze zagrożenie, i trzeba sie uzbroic w dobre mysli i pomoc do dzieci.
Cortezia, wow -4! Fju fju szacun:) u mnie - 2,ale totylko przez nerwy, jie to, zebym sie jakos ograniczala, w poprzedniej ciąży tez duzo przytylam
Niagara, a mi nie udalo sie wrocic do dawnej wagi, myslimy powaznie o wyprowadzce z krakowa, bo tu nie mamy nikogo do pomocy, oprocz mojej siostry, ale ona ma dwojke dzieci, jeden ma 3 lata a drugi roczek, wiec same wiecie jak jest. A jak bysmy sie wyprowadzili to zawsze by tescie pomogli i jakos dalo by sie wyjsc z domu:d
Basia, chyba to siedzenie w domu tez sprzyja tyciu, bo non stop cos sie podjada, polecam pilnowac godzin posilkow, co 2, 5-3h, wtedy latwiej kontrolowac wage (teraz mysle, ze pasowalo by, zeby sama zaczela stosowac sie do tej rady;)
Ja dzisiaj w domu, wczoraj wieczorem zlapaly mnie takie dreszcze ze spalam pod dwiema koldrami i w grubej bluzie, wogole nie moglam sie rozgrzac, leci mi z nosa i stwierdzilam, ze nie ma co dzisiaj isc do pracy bo tylko sie doprawie, a lepej nie bedzie.
Dzisiaj ide do mojego gina na genetyczne to poprosze o tydzien zwolnienia.
Milego!
- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Niagra Ty chyba wczoraj byłaś u lekarza? Jak wizyta?
Moofka co tam u naszej grudnióweczki?
Gosia Ty jutro masz te dzień, wierze, że będzie dobrze!!!
Dziewczyny tak sobie pomyślałam, że może same będzicie wpisywać wizyty:) Daje wam link tutaj i oczywiście na pierwszej stronie forum jest ten link od naszej tabli oraz sama tabela tam też jest.
Tabela listopadówek na google
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Najlepszą akcję miałam w Wigilię. Mama wyjątkowo nie zrobiła racuchów- słuchajcie- beczałam pół wieczoru bo tak mi się ich chciało. A w domu jak na złość nie było drożdży...
W pierwszej też początkowo schudłam 2 kg... więc na razie nie cieszę się, że waga mi stoi w miejscu, bo wiem, że wszystko przede mną

Cortezia może niech Niagara wklei tez link na pierwszej stronie- jej post jej pierwszy, więc nie będzie problemu ze znalezieniem dla nikogo?
Ja dziś w pracy.
Moje dziecko po przerwie w przedszkolu i znów histeria... ech. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Miłego dnia

- niagara
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cortezia nie byłam wczoraj na wizycie, pójdę w czwartek. Mój lekarz nie robi zapisów, przyjmuje w poniedziałki, czwartki i soboty, ja ustalam z nim tylko tydzień, w którym chce mnie zobaczyć, a dzień dopasowuję sobie sama. Także u mnie te wizyty będą ruchome

Weszłam w linka, ale nie mogę niczego edytować

Moniaak ja mogę wkleić, jeśli Cortezia nie ma nic przeciwko

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
O histerii dziecka przed pojsciem do przedszkola mohlabym poradnik napisac, tez swoje przeszlam, maz jak zaprowadzal malego do przedszkola, gdyby nie to, ze oboje pracujemy to by go napewno nie zostawil:d
Cortezia, te wizytyty chyba jednak zbyt ruchome, jabym nie wpisywala, ale jak jest wiekszosc to nuemam nic przeciwko:)
Kurcze musze wymyslic cos na obiad, chyba zrobie same kluski śląskie nie mam wyrzutow bo maly je w przedszkolu, a meza, jak zwykle w tygodniu, nie ma
Wzielo mnie na planowanie wakacji, mam ochotę nato morze, a maz sobie litwe wymyslil, ale to chyba bedzie juz zdecydowanie za daleko na mnie, mam ochote gdzieś jechać, teraz:) Majówkę mamy juz zaplanowana:jedziemy do rodzicow, tylko, ze tam jestesmy co tydzień, wiec to właściwie zadnen wyjazd;)
Milego!
- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Moniaaak masz rację nie ma co też diet rygorystycznie wprowadzać. Ale ja pilnować się muszę. Niestet a właśnie na drugie śniadanie zjadłam dwie kanapki i 8 zelkow misiów no i co ze Mną będzie

Krecik no mi to tam rybka mogę usunąc ta kolumnę.