- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- niagara
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat

Co tu taka cisza?

Napiszcie co u Was słychać? Jak znosicie ciążę? Jak starszaki? No i która już czuje ruchy?

Hellooooł uktywniamy się

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
U mnie ostatnio dni intensywne. Praca, potem chodzenie po dworzu z młodym, wieczorem jakieś ogarnianie i padam na twarz.
Ostatnio to mogę zasypiać na stojąco. Ostatnio jak się przeforsowałam, to bardzo mnie brzuch ciągnął.
W poniedziałek mam lekarza, trochę się stresuje....mam nadzieję, że usg wyjdzie dobrze.
Wgl żyje w przeświadczeniu, że będzie dziewczynka. Ciekawe czy słusznie
- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4

Moniaaak jak tak miałam jeszcze do nie dawna z tym spaniem.
Niagara super, że wywołujesz, ale też coś napisz

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
Jutro jedziemy na wycieczke, do jakiegos wiekszego parku rozrywki i zaraz jedziemy na zakupy, bo walowke musze przygotowac, bo tam to pewnie nic dla mnie nie bedzie (zresztą dla malego tez, ale od czasu do czasu jak frytki zje to nic mu nis będzie:)
Wiki, nie ma sensu ryzykowac, zreszta z szyjka nie ma zartow, znam takie co 5 miesiecy plackiem lezaly:/
Basienka, masz jakies pomysly na wozek, z tego co pisalam nie polecam chicco, mi sie marzy stokke i pozostanie on w sferze marzen:)
Niagara, wszystkich przywolujesz do porzadku, a sama nie piszesz co u Ciebie, czekamy
Moniaak, nie zdecydujesz sie na l4? Ja bym nie miala zadnych wątpliwości
Czyli chcesz coreczke? Moj Stas mial byc dziewczynką ( tak czułam) a Helena miala byc Bolkiem -tu mam nadzieje, ze sie niezmieni, moj instynkt kobiecy zawalil na calej lini
Cortezia, uwazaj na siebie, masz pod reka magnez lub nospe w razie w? Mnie tak kólo w boku i magnez mi w 5 min pomogl, lekarz mowil, ze bedzie tylko gorzej
Dobrze, ze dzidzis zdrowy, a ze tez wytrzymalas i nie dopytalas o plec! Jestem pod wrazeniem:) wiadomo , zdrowie przedewszystkim, a plec to taki mily dodatek:)
- Basienkaaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

kreciku narazie tak sobie oglądam wózki , czytam co warto a co nie warto

W środę mam usg- dziś moja koleżanka , również w 13 tygodniu poznała płeć... wiec mam cichą nadzieję że w środę coś się dowiem, W głębi ...czuję że to córeczka, już bym jakaś różową koszulkę kupiła.. no ale muszę się wstrzymać.
Brzuszek powoli rośnie.... ale biodra też

MY jutro też się relaksujemy i jedziemy za miasto

Całuski dziewczyny
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziś i jutro mam wolną chatkę, mąż zabrał Kacpra do teściów, bo niania też się rozchorowała. A ja jeszcze ostatni weekend jestem w pracy.
Kierownik się nie ucieszy, ale mają już osobę na moje miejsce, w środę zaczyna- więc niech sobie ją szybko wyszkolą.
Też mam cichą nadzieję, że dowiem się wkrótce jaka to płeć. Może w poniedziałek? Chociaż z Kacprem dowiedziałam się dopiero w czwartym miesiącu.
W pierwszej ciąży od początku planowałam co kupić, wymyślałam. A teraz mi się kompletnie nie chce- faktycznie w drugiej ciąży zupełnie inaczej się do wszystkiego podchodzi.
- niagara
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas nic specjalnego, długi weekend trwa, bo Julka nie poszła do przedszkola. Kaszle trochę w nocy i katar ma, nie chciałam, żeby się całkiem rozchorowała. Teraz jest już dużo lepiej

- niagara
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Osobiście nie kupiłabym, ale to tylko moja opinia

- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- niagara
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
U nas dzisiaj pogoda sie zepsula i odrazu cos gorzej sie czuje, Stas troche cieplejszy po wczorajszym, ale mam nadzieje, ze nie dobije do 38 st.
Moniaak, jak Kacperek? Po antybiotyku to jak masz możliwość to min z tydzien przytrzymac w domu
A co u reszty?
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kacper już ok. Zostało mu trochę kataru, ale poza tym już ok. Jeszcze go przetrzymam troche w domu. Myślę, ze zabiorę go troche na wieś, żeby pobył na świeżym powietrzu
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
To jutro bez problemu to zwolnienie bedzie, pewnie jak poprosisz toCi od dziś wypisze
Moj maly tez chory, mial wieczorem goraczke, 38, 2, teraz śpi, najchętniej bym go jutro zostawiła w domu, ale musze iść do pracy, zobacze rano jaki będzie
Cortezia , jak te ruchy czujesz,jakby kopniaki? Bo mi sie wydaje, ze cos czuje, tylko , ze to jest bardziej jakby mnie cos laskotalo delikatnie w srodku, no chyba, ze sobie wmawiam.
Jutro poniedziałek, znowu męża nie mam, wiec mam nadzieję, ze będzie spokojnie:)
Milego
Edit:
Wkoncu odzyskalam od siostry spodnie ciążowe i naprawde jest roznica w porownaniu do dżinsów, będę miala w koncu w czym chodzic.
Pozatym dostalam tez ta ogromna poduche (rogal) do spania i jest naprawde cudowny, gorzej, bo moj syn tez tak uważa;)
- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kurcze współczuje tych chorób my mamy katar i nim walczymy już tydzień. No nic trzeba walczyć z tym paskudztwem.
Jest taka piekna pogoda, że znów pewnie spędze ja cały dzień praktycznie na dworze. Z jednej strony świetnie a z drugiej to musze mieć ciągle oczy dookoła głowy z tym swoim dzieckiem na dworze, a ostatnio wygląda jak mały szogun bo przez to ciągłe bieganie ma zdarty nos czoło i brodę. No nic mam szoguna w domu i tyle.
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziś mam lekarza- trzymajcie kciuki.
Cortezia u nas katar zawsze kończy się czymś poważniejszym. Ale oby u Was było inaczej