BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

7 lata 11 miesiąc temu #1053659 przez Joanna90
Kejt ale masz już śliczną dużą córcię :) nie wypowiadam się na temat baby blues bo nie mam porównania, bo to pierwsza moja ciąża i w sumie wszystko takie nieznane jeszcze... Ale trzymam kciuki, burza hormonalna się unormuje i będzie już tylko lepiej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 11 miesiąc temu #1053663 przez Mena
Ooo Kejt super że sie odezwałaś. Ja z Marcelem też na początku nie mogłam się ogarnąć, wszystko przyjdzie z czasem :cheer:
A Michasia cudna :cheer: jaką śliczną opaseczke ma :)

7 lata 11 miesiąc temu #1053664 przez Mulian
Mena, Kejt śliczne dzieciaczki.
Kejt już się martwilam o Was.
Agutka trzymam kciuki za spokojna, przesłana noc i cc jutro.
Ja jestem coraz bardziej przerażona, jutro chyba nic mi nie będą jeszcze robić, ale jak już będzie decyzja to już ja wiem jak się dopiero zdenerwuje. Ojej niby twarda ze mnie babka, ale po prostu panika mnie ogarnia. Do tego chyba czop mi odchodzi bo takie coś dziwnego było na papierze. To akurat dobra informacja.

7 lata 11 miesiąc temu #1053666 przez olcia1989a
Kejt mala jest sliczna :) mysle ze dla kazdej z nas poczatki byly bardzo trudne,do tego dochodza jeszcze nie przespane noce,nie martw sie pomalu zaczniesz sobie wszystko ogarniac :) glowa do gory :)
Czy Was tez tak boli krocze?ja mialam wizyte w poniedzialek i szyjka zamknieta a mnie zaczelo tak krocze bolec.najgorzej jest jak dluzej posiedze,albo jak wstaje w nocy.

7 lata 11 miesiąc temu #1053667 przez Sander
Kejt cieszę się że się odezwałaś!! Ja też tak to przychodziła. Początki były trudne. Dosłownie cieszylam się że Iza przeżyła każdy dzień pod moją opieka. Łatwo nie jest ale warto. Też mam taką fote Isi. :kiss:
Honka a Kubuś dalej grzecznie siedzi jak widzę?
Mulian daj znać jak coś się zmieni.
Mena jaka fajna ta Twoja córcia :kiss:
U lekarza ok. Wszystko zamknięte.
Pozdrawiam!

7 lata 11 miesiąc temu #1053669 przez masuska
Ja pierwszy dzień w domu i wymiękam, jedyna rzecz która udało mi ie zrobić, to wstawiłam pranie, ale nie rozwiesiłam. Jeszcze dziś meza nie ma a ja sama z dwójka i żadne z nas nie moe odnaleźć sie w tej sytuacji... Oli malo spi, więcej na cycku, Piter chce do mnie, ale robi przy tym tyle hałasu ze maluch sie budzi... Kilka dni i znajdziemy zloty środek, ale dziś padam.

Dziewczynki mamy śliczne, gwiazdeczki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

7 lata 11 miesiąc temu #1053678 przez Agutka
Która jeszcze nie śpi :( bo ja już wyspana . Jest tak gorąco że się nie da śluzówki wysuszone na mAXA do tego to łóżko takie nie wygodne i rwa poprostu cudownie.
Kejt nie przejmuj się hormony zmęczenie stres jaki Ci towarzyszył przez całą ciążę wszystko teraz musi z Ciebie zejść. Stąd ten baby blues. Pamiętaj jak Ci źle smutno pisz my Cie wysłuchamy pocieszymy .żadna kobieta nie jest idealna matka a macierzyństwo z gazet i tv jest przelukrowane do granic . To cholernie ciężki czas i czy dziecko jest malutkie czy już starsze to ciągle coś. Pamiętaj dom to nie muzeum żeby było wszystko poukładane. ZJEŚĆ można kanapkę i nic wielkiego jak nie ugoujesz obiadu się nie stanie i z głodu nikt nie umrze .A ty dla swojego dziecka pomimo że coś Ci nie wychodzi jesteś i tak najlepsza MAMA na świecie. Głowa do góry.

7 lata 11 miesiąc temu #1053679 przez Agutka
A u mnie wizyta była szybko ordynator ma dziś dyżur, poznał mnie i bardzo miło mi się zrobiło. Jutro mam być na czczo więc o 4 ostatnie picie niewiele jak w tej saunie wytrzymam bez wody . Dzieciaczki slodziutkie tylko schrupac . A moja kolacja

Listek sałaty sztuk 1 chyba do ozdoby talerza
Załączniki:

7 lata 11 miesiąc temu #1053683 przez Agutka
O 3 odeszły mi wody leżę na trakcie już na razie skurcze znosnie

7 lata 11 miesiąc temu #1053684 przez Megi
Agutka Kochana,czyli CC w najlepszym momencie! Idealnie trafione w czas.
Mocno 3mam kciuki i myślami jestem z Tobą!

Kejt Prześliczna Ksiezniczka-taka malutka :kiss:
Kochana każda z nas miała początki trudne, do tego spadek hormonów.
Ja będę miała drugie dziecko, a już się boję, czy i jak to ogarnę. Zobaczysz, że czas zrobi swoje!

Masuska dasz radę! Za tydzień będzie lepiej,a za miesiąc luzik. Więcej dla siebie zrozumienia!
Dla starszaka to nowa sytuacja, więc też pomalutku :)

Ściskam Was mocno i piszcie kobitki bo po to jest forum,żeby się wspierać

7 lata 11 miesiąc temu #1053685 przez masuska
Ooo Agutka :) idealnie. Pare lat temu na szkole rodzenia plozna mówiła ze najlepiej przy cc jak sie zacznie akcja porodowa, bo i hormony i dziecko przygotowane do wyjścia:)

Megi musiałam sie pożalić. Jak Alcio zasnął to i Piotrek a zaraz ja. Mały budzil sie na razie 2 razy wiec po 3-4h snu i cyc. Jestem wyspana i lepiej w głowie:)

7 lata 11 miesiąc temu #1053686 przez Agutka
No właśnie się cieszę że jakaś akcja jest ale tego nie było w planie normalnie w szoku byłam jak że mnie chłup szłam siku . TYLE ŻE MAM NERWAbo mój nie odbiera

7 lata 11 miesiąc temu #1053688 przez dodi
U mnie ta noc koszmarna zgaga tak pali że masakra a jeszcze córka o 4 wymiotywała mam nadzieję że to nie grypa żołądlowa
Z dobrych wieści wczoraj chyba zaczął mi.czop odchodzić
Agutka no to już niedługo i dzidzia będzie z tobą
Masuska Kejt początki są zawsze trudne ale dacie radę wszystko.się z czasem unormuje
W końcu mamy 2 imiona tylko nie wiem.które wybrać jak myślicie Mirosław albo Szymon

7 lata 11 miesiąc temu #1053690 przez masuska
Agutka czekamy ma wieści, nie stresuj sie facetem, na pewno sie odezwie :) bedzie leciał jak głupi do Ciebie :)

Dodi ja lubie imiona te "starsze" i Mirusia bym wybrała.

7 lata 11 miesiąc temu #1053691 przez Agutka
Facet prawdopodobnie zachlal mordę Dupek jeden a ja ciągle jeszcze na trakcie się męczę chociaż polozne same znajome więc mam z kim pogadac

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka