- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Kejt
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja dostaję kota , nie chcę przegrzać ale też i za zimno żeby nie było

Nam też ropiało oczko dosyć długo i przemywałam tylko solą fozjologiczną i masowałam i przeszło z dnia na dzień

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Megi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 16

My ciemieniuche już pokonalismy

Kejt ja to body, ogrodniczki i kurteczkę. Ogólnie luźno go ubieram i przykrywam kocykiem
- Mena
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 8

- olcia1989a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Przy dwojce maluchow jest tyle roboty ze czasami nie ogarniam...a jeszcze pranie prasowanie i obiad

Zubi jak mala??
Honka,Masuska Sander pamietacie o nas?
- zubi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 4

kejt ja też mam zawsze problem z dobraniem ubrania do pogody chociaż to moje drugie dziecko ( staram się patrzeć na innych ale dziś to był rozrzut od krótkich rękawków do kurtek i czapek)u nas Kinga była w body z długim rękawem i bluzie, czapce, leginsach i przykryta kocykiem
U nas też piękna pogoda więc korzystamy ile się da:)
- Agutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Kejt u nas na odwrót młoda śpi jak anioł i w nocy też dotleni się. W ogóle jest o niebo lepiej ma raczej stałe pory karmienia 2-3godz jest bardziej pogodna dużo sie uśmiecha no i jeszcze śpi spioszki mały w nocy też tylko zje i zasypia no chyba że ja coś zjem i brzuszek męczy ale od 2 dni bez kropelki jesteśmy. Ogólnie Zonia jest cudowna !!!!
- Justyna_1709
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mikołaj z każdym dniem robi się coraz najfajniejszy, bardziej kontaktowy. Uwielbiam ten okres

Agutka, byliśmy na wizycie u dr Rodak. Rzeczywiście bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła.
Olcia, A ja mam odwrotnie... z dwójką łatwiej mi się zorganizować. Człowiek bardziej się spina i jakoś mija dzień za dniem.
Zubi, daj koniecznie znać po wizycie.
- Joanna90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 12

Dziś byliśmy do szczepienia i musimy iść za tydzien bo pielęgniarka źle policzyła tygodnie i myślała że mały ma już 7 jutro, a on ma 6 i najpierw mówiła że zaszczepi a potem się z lekarka rozmyśliły... Więc niepotrzebnie targałam małego do przychodni

Co ile Wasze dzieci jedzą? Bo u mnie czasem wytrzyma 3 godz, a czasem chce po 2... Czasem po 1,5 godz ale staram się zeby minimum te 2 godz wytrzymał... A przez noc to nawet 4-6 godzin... Mały ma już 1,5 miesiąca a ja nadal mam dylematy czy dobrze go karmię

- Agutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- Mulian
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- Mena
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mulian u mnie zasypia przy cycu, chyba że się przebudzi w łóżeczku to wtedy zaśnie ale muszę dać jej smoka i głaskać po główce

Justyna ja też mam lepszą organizację z dwójką, tylko jak P. w domu jest to całą organizację szlag trafia

zubi daj znać jak o wizycie
Kejt u mnie Kornela daje mi znać jak jej gorąco/zimno, zaczyna płakać, więc może Michasi też jest np za gorąco albo poprostu chce już zwiedzać świat a nie w wózku spać

- Joanna90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 12

Któraś z Was stosuje espumisan albo biogaje? Mamy biogaje ale chcemy spróbować espumisan, lekarka polecała ale kazała czytać na ulotce jak stosować bo ona nie wie :-D nie komentuje... Jak to w praktyce stosować, kroplę na łyżeczce czy wkropic do buzi? Ile kropli na raz i ile razy dzienne? Ehh
- Mulian
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- zubi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 4

joanna ja używam biogaje ale tylko do skończenia butelki bo problemów z brzuszkiem nie mamy a zalecili nam w szpitalu.
mulian i u was będzie lepiej, powoli większość z nas ma już doświadczenie i łatwiej znosi humory maluszków, przez co mamy więcej cierpliwości, nie porównuj się do nikogo (jako mam zaufaj swojej intuicji a na pewno wszystko się reguluje) u nas z zasypianiem na noc też jest trudniej ale spokój mnie ratuje

My mamy w środę bioderka,niby wiem że wszystko będzie ok, ale trochę się stresuje.
- Kejt
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 7

Mulian najlepszego dla Natalki

Zubi zdrówka dla malutkiej