BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040522 przez masuska
Honka ta opieka w UK mnie conajmniej przeraza...
Megi delikatny brzuszek, a jakie cudne pazury:)

U mnie teraz Maz chory. Cos mu strzyknęlo w krzyżu no i wiadomo, niezdolny do niczego, gorzej niż dziecko.

Nie wiem jak oceniacie rzeczy z lidla, ja b.lubie ubrania dla dzieci. No a dziś wypatrzyłam fajna ofertę na ciuszki dla maluchów, w tym body kopertowe na dlugi rękaw. Oferta od przyszlej soboty www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1258
Moze którejś się przyda.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 8 miesiąc temu #1040523 przez Mena
masuska ja nawet lubię ciuszki z Lidla tylko mają dziwna numeracje :woohoo: są duże. Ooo I jest taki sweterek jak ja mam tzn Marcel ma tylko że akurat nie z Lidla :lol:
Haha a na Megi paznokcie też zwróciłam uwagę :lol:

8 lata 8 miesiąc temu #1040524 przez masuska
Oj zgadzam się. Te rozmiary sa dziwne. Piotr ma 114cm wzrostu, nosi 116-122 a w Lidlu kupiłam koszulki 98/104 :)

8 lata 8 miesiąc temu #1040525 przez lillafron81
czesc dziewczyny ja od wczoraj leze w lozku :( i chyba dzis trafie na odzial :( bardzo zle sie czuje nie moge nawet wstac do wc :( :(
nie wiem czy to przez tres przez meza:( . pozdrawiam i sloneczka zycze

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040526 przez Kejt
Lilafron życzę zdrówka dla maluszka i dla ciebie nie martw się, będzie dobrze :)

Masuska fajne te ciuszki będą mieć, a czy w dotyku są miłe? W sensie bo niektóre body to robią takie szorstkie i wogóle nie rozciągliwe np rękawki a jak te z lidLa?

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 8 miesiąc temu #1040528 przez honka_18
Lillafron zdrówka życzę, odpoczywaj jak najwięcej

Nie znam się na ciuszkach z lidla mam tylko kurtkę narciarską dla Adasia, jest super, ciepła, nieprzemakalna i po 2 sezonach i kilku praniach wygląda jak nowa ;) fakt rozmiar na metce jest 98/104 Adam obecnie nosi 110/160 a kurtka nadal dobra, mam nadzieję, że mały do zimy z niej nie wyrośnie :whistle:

8 lata 8 miesiąc temu #1040529 przez Justyna_1709
Ja też lubię ciuszki z Lidia. ale strasznie ciężko je dostać ;) Miłosz nosi 86-92 a 74/80 z Lidia jest cały czas dobre. Jakościowo są ok. Po praniu nic się nie dzieje. Ja lubię też ubrania z hm i z nexta. Czasami kupuje w Reserved. Ale strasznie mnie denerwują te różnice w rozmiarowkach... Odradzam natomiast pepco. Tzn. cena tych ubranek zachęca do zakupu, ale po praniu jest masakra.

Lillafron, zdrówka!

8 lata 8 miesiąc temu #1040530 przez Kejt
Ja z pepco dotknęłam ostatnio pieluche tetrową bo fajne były wzorki ale była okropna, normalnie jak szczotka druciana, wątpię żeby po upraniu było lepiej :dry: i jak tym buzię wytrzeć albo cokolwiek zrobić :blink:

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 8 miesiąc temu #1040531 przez masuska
Lila nie stresuj się. Odpoczywaj. Oby przeszlo.

Nie wiem jak te maluszkowe ciuszki, pojadę w sobotę to pomacam:) a ubrania dla starszaków b.lubie. Po praniu nic się nie dzieje. Jakościowo świetne.

Z pepco to się zgodzę. Mam w mieście Kik ale jeszcze nie mogę ocenić.

Maleństwo mnie skopało przed chwila, az się popłakałam :)

8 lata 8 miesiąc temu #1040536 przez Megi
Hej,
Dziękuje za komplementy-na paznokcie to zawsze Kobitki zwrócą uwagę :)
Bede Wam pokazywać,jak bede miala robione nowe wzory,bo te to robilam na szybko,ale dziewczyna co mi robi to artystka-czachy,arbuzy,postacie z bajek-wszystko przerobilam ;)

Lillafron,skąd az tak zle samopoczucie? Dlaczego nie mozesz wstać? Chyba cos przeoczylam :(

My dzis leniuchujemy,rano w gosciach.
Maz poszedl na służbę,a my z córką lezymy :)

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040538 przez Mena
Hmmm z tymi ubraniami z pepco to zależy które tzn nie wiem jak maleńkie bo malutko rzeczy z pepco miałam ale teraz jak coś kupuję Marcelowi to nie robią się po praniu z nich szmatki, fakt zawsze kupuję rozmiar większe niż nosi bo po praniu w 60 stopniach się nawet sporo kurcza ale zazwyczaj jestem zadowolona :silly: . A fakt hm jest fajny .
A jeszcze Smyk tam też zależy na co się trafi nieraz ubranka po praniu wyglądają jak nowe A kiedyś spodnie po praniu wyglądały tragicznie
Megi a pewnie chwal się, ja swoje dopiero hoduje I maltretuje odżywka bo jakieś słabe były :evil:
U nas też leniwa niedziela, chłopaki śpią A ja książkę czytam :silly:

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040539 przez honka_18
Justyna też lubię h&m ale spodnie dresowe od 2 lat szybko się spierają , a koszulki są krzywe :whistle: , next jet oki ;)

Kejt Adam ma parę szmatek z pepco (dostał od babci) rajtki dziwnie śmierdzą nawet po wypraniu a bluzeczki i spodenki niby na metce jest 100% bawełny ale muszą być sztuczne bo Adaś od razu ściąga i mówi że go gryzie , Artkowi zakładam ciuchy które sama kupie bo on ma egzemę

Megi pewnie chwal się ile wlezie, chociaż oko nacieszę :whistle:

DODI a Ty gdzie się zapodziewasz ?! melduj tu nam się

My też dzisiaj leniwie Artek przespał pół dnia Adam bajki oglądał a ja sobie film włączyłam, teraz chłopcy bawią się w swoim pokoju a ja siedzę :woohoo: coś za bardzo się lenię w tej ciąży, chyba te gadanie męża mi weszło za bardzo w krew :whistle:

8 lata 8 miesiąc temu #1040541 przez masuska
Oj nexta to ja nie mam nigdzie.

A ja się dożynam na dożynkach :woohoo:

8 lata 8 miesiąc temu #1040567 przez Mulian
Hej dziewczyny !
W Polsce przynajmniej wśród starszych ludzi panuje przeświadczenie, że za granicą jest taka świetna opieka lekarska, no to teraz widzimy jak to jest w UK :S
Ładne brzuszki! Kejt widzisz już się zaczęłaś zamartwiać, a tu proszę ;)
Macie tyle werwy do sprzątania, jeśli chodzi o okna i wszystko gdzie się wyciąga ręce w górę to podobno nie powinno się tego robić, nawet czytałam, że ma to sens bo naciąga się macica to raz a poza tym ręce mdleją, można się przewrócić i sobie coś zrobić. Bratowa jak tylko słyszy o jakiejś takiej aktywności to kategorycznie mi zabrania :)
Dziś u nas fajne powietrze, deszczyk pada, trochę jesiennie, ale dla mnie to lepiej bo trochę mniej mi szkoda, że wszyscy dookoła na urlopie a ja kiszę się w domu :evil:

8 lata 8 miesiąc temu #1040568 przez Megi
Dzień dobry w nowym tygodniu :)
Życzę Wam miłego kolejnego tygodnia ciąży, niezapomnianych momentów bez bóli i złego samopoczucia, z dużym przypływem sił :kiss:

Tym miłym akcentem zaczynam ten dzionek i uciekam dalej pracować ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka