- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Mamusie CZERWIEC 2017
Mamusie CZERWIEC 2017
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Fasola
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Monia, ja po paczkach w tłusty czwartek miałam zgage życia.. to chyba od tego ze są tłuste..
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas szpitalne jedzenie to koszmar!!!!
ja pamiętam jak Julke urodziłam to była 20 to już nie było dla mnie kolacji i dostałam dopiero sniadanie myslalam ze padne z głodu po 11h porodzie PORAZKA!!!!
ogolnie jedzenie pozostawia wiele do rzeczenia dla mnie to wogole jakies nieporozumienie czasem co daja ciężarnej albo mamie karmiącej nie wspominając o słynnych już kosteczkach masla do 3 kanapek
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
Ale jakbWas czytam to chyba nic miłego :/
Jutro wybieram sie na badania w tym glukozę, gardło dalej mnie męczy, kupiłam dzisiaj pastylki do kobiet w ciąży, na chwile pomaga, ale bez większych rezultatów
Ze zmian zauważyłam, ze znów wraca mi senność i dość szybko sie mecze lapiac zadyszkę
- Loq90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Stokrotko Ja też nie wiem co to zgaga:) To znaczy czesto mam jakby wielka gulę w gardle, ale bez pieczenia. I senność mnie też znowu łapie..
Piękne są te wszystkie rzeczy! Napatrzeć się nie mogę dzisiaj nareszcie Wrocilam do domu i ułożyłam ubranka Marysi w jej szafie:) i teraz w końcu widzę czego ile mam:) powiedzcie mi czego używa się najwięcej? Tzn ile sztuk mniej więcej trzeba mieć? Body, pajacyki, kaftaniki itd..
Skończyłam woskowac też mebelki i chce teraz tylko zrobić jakiś motyw z serwetek na szafie. Jak już ściana będzie pomalowana to pojedziemy do Ikei po regał, ponieważ już sobie upatrzylam:) ale dzisiaj chyba przesadziłam z robotą.. już tak mam że jak wracam choćby po kilku dniach to sprzątam caly dom, a co dopiero po prawie 3 tygodniach... I jeszcze na górze ten armagedon. Ale już w miarę sytuacja opanowana:) uff..
Dzisiaj będziemy spać pierwsza noc w sypialni gdzie będzie też kącik Marysi. Do tej pory spaliśmy w takiej jak to nazywam kanciapce. Żeby tam wejść trzeba porządnie głowę pochylić. A materac mielismy tam na paletach. Ale po tych trzech tygodniach nieobecnosci jak chcialam tam dzisiaj wejść poczułam się niezbyt komfortowo. A na czworakach wchodzić nie będę więc wracamy na prawdziwe łóżko do prawdziwej sypialni:) tak dla jasności w kanciapce się najlepiej śpi, jest okno dachowe tuż nad głową i wszyscy goście zawsze chcą tam spać. Także teraz kanciapa oficjalnie staje się pokojem gościnnym, ku uciesze wszystkich przyjezdnych ,
A brzuszki macie cudowne! Jutro wrzucę Wam moją Marysieńkę pozdrawiam Was cieplutko! Wiosna jeszcze nie doszła więc się wspomagam kwiatkami w domu;)
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A zapomniałam co do wyprawki wkładki laktacyjne i stanik he .podpaski .
.
Ja po tym zelazie tandyferum mam taką czarną kupę aż pupa boli mnie/:/:/:? Ale jak trzeba to trzeba brać .
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- Judyta1992
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Chyba wolalabym miec meza przy sobie zeby sie miec na kim wyzyc. No i po cc dluzej trzymaja w szpitalu a u mnie jedzenie szpitalne tez nienajlepsze ja to w zasadzie jeszcze nigdy jak w szpitalu bylam to nic nie zjadlam zawsze mam od rodziny obiadki.
U mnie wiosna az milo fajnie sie na spacery teraz chodzi tylko troche za mocno wieje niestety.
Ja jak leze na plecach to czasami mam taki nierowny brzuch tak jakby po jednej stronie byla dzidzia no i wtedy kek niewygodnie i sie wierci.
Ja mam jakiegos hopla na punkcie ruchow i ciagle chce je czuc jak chwilke nie ma to juz panika. Jak juz sie urodzi to chyba nie bede chciala zeby byl az tak aktywny hehe
Zgaga tez mnie lapie czasami mocno a nigdy wczesniej nie mialam.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
najwięcej używa się body i pajacykow lub spiochow na początku chyba ale ile sztuk ciężko powiedzieć zależy tez jak często będziesz prac ale min trzeba liczyc jeden kpl na dzień i jeden na noc chyba ze się przytrafi jakiś wypadek z kupka albo ulewanie to więcej
ja nie mam takiej typowej zgagi ze pali mnie caly rzelyk bardziej mam takie uczucie w tym dolku nad brzuchem ze mnie tam tak uciska i piecze i tez tylko w ciąży miewam zgage bleeee
u nas niby cieplej się zrobilo ale wieje i jak dla mnie chłodno ale w weekend ma być nawet 17 stopni!!!!
zastanawiałam się nad butelkami i smoczkami i chyba tym razem zdecyduje się na firme lovi teraz widze ze maja tez kolekcje butelek szklanych myślicie ze sa lepsze niż te plastikowe???
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Loq90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3