BezpiecznaCiaza112023

Mamusie CZERWIEC 2017

7 lata 8 miesiąc temu #1064137 przez kakasia20
Ludzie ja dziś jeszcze nie spałam.nic suczka zaczęła się nam szczenic od ,22:00.-5:00 i teraz jest 8:00 znów urodziła. Mamy 5 samców i jedna suczka yorka pełen dom.małych dzieci he

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 8 miesiąc temu #1064140 przez Loq90
Judyta a kiedy podajesz małemu te kropelki? Chodzi mi o pore dnia? Przed karmienie czy w trakcie?

Marysia była wczoraj spokojniejsza choć nadal sie prezyla po 10 minutach ssania. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj.

My dostaliśmy witaminę D w tabletkach do rozpuszczania. Pediatra przepisal teraz kolejne opakowanie

7 lata 8 miesiąc temu #1064142 przez Judyta1992
Ja podaje to tak ok 10 tylko raz dziennie 5 kropelek.
O jejku kasia to domyslam sie ze masz meksyk w domu. A co robicie z pieskami zamierzone bylo czy przypadek?
Ignas juz po szczepieniu wrocil do siebie az noe wiem co mi przeszkadzalo jak byl taki grzeczny hehe :)

7 lata 8 miesiąc temu #1064143 przez MoNiaaa
kasia to po raz kolejny zostalas mama :P hehe macie już kupcow na psiaki???

Judyta tak to wlasnie jest jak za spokojne to się martwimy a później się zaluje ze tak krotko trwalo :P

u mnie Amelka tez czasem tak lapczywie je lapie puszcza wierci się i gniecie ale nie wiaze tego z bolem brzuszka oby się nie okazało ze ma jakies dolegliwości
noc w miare dobrze nawet szybko zasypiala
za to starsze od 2 dni niegrzeczne ciagle o cos placza i krzycza już czasem brak mi sil

http

]

7 lata 8 miesiąc temu #1064147 przez Judyta1992
U mnie tez ignas czasami sie bawi przy jedzeniu. Lapie je za chwile wypuszcza, sam sobie lapie znowu czasami mu wychodzi ;) ale czasami jak jest zly to tak zlapie ze az raz ki malinke zrobil na brodawce. Czasami yez sobie w raczki poerze piers i ja ugniata przy jedzeniu. Cos czuje ze on bedzie terrorysta cyckowym a ja cjce go karmic tak ok 10 miesieculy. No i smoka calkowicie odrzucil

7 lata 8 miesiąc temu - 7 lata 8 miesiąc temu #1064150 przez kakasia20

Załącznik IMAG1422.jpg nie został znaleziony

Damy ogłoszenie .Jak małe podrosna :) sąsiedzi chcieli też :) .
Będę matka. Chrzestna he .
Pieski planowane raz chciałam pokryć suke by raka nie miala.

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
Załączniki:

7 lata 8 miesiąc temu #1064151 przez Judyta1992
Taaa to sie dopiero mleka naprodukuje! Dziewczyny my mamy jedno a lekko nie jest hehe :)
Slodziaki czekam na fotke jak troche podrosna :)

7 lata 8 miesiąc temu #1064160 przez MoNiaaa
dziś była polozna ostatni raz Amelka wazy już prawie 4500 :woohoo: rosnie mi mala kluseczka :P
gdzie reszta dziewczyn????
kasia słodkie psiaki :)

http

]

7 lata 8 miesiąc temu #1064161 przez stOkrOtka91
My dzisiaj równe 2 tyg i wróciliśmy do wagi urodzeniowej, dokladnie taka sama jak po porodzie.
Wczoraj Mała miała sesję, ale coś nie chciała współpracować, więc nie wiem co z tego wyjdzie :p

A tak to mamy za sobą bioderka, dzisiaj lekarza no i szukamy dziecięcego okulisty i kardiologa, bo to mamy zalecone przy wyjściu ze szpitala.

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

7 lata 8 miesiąc temu #1064164 przez ninka
Cześć dziewczyny :-0
Mi skończyło się zapalenie w jednej piersi i zaczęło w drugiej. Na szczęście sytuacja już jest opanowana. Będę chyba musiała przejść z mały całkowicie na mm, ponieważ z cyca je przez 10 minut i zasypia, mija pół godziny a on się znowu budzi i chce cyca. W nocy potrafi wstawać co godzinę, jestem przez to wykończona :blink:

Kasia pieski są śliczne, uwielbiam zwierzęta :cheer:

7 lata 8 miesiąc temu #1064170 przez Loq90
Nie uwierzycie dziewczyny... Mam zapalenie w drugiej piersi. Znowu goraczka 40 stopni:( ale zostaje w domu i na żadne pogotowie nie jadę. Mój mąż się wściekł:/ ninka ty tez?! Coś okropnego... Jak poradziłaś sobie z pierwszym zapaleniem? Brałaś antybiotyk? Czy obyło się bez?

Co do kropelek BiGaia to działają! Alleluja!

7 lata 8 miesiąc temu #1064173 przez ninka
Poradziłam sobie bez antybiotyku, tylko na paracetamolu. Przystawiałam często małego, albo sama trochę mleka ściągałam, brałam letnie kąpiele i przykładałam do piersi zimny kompres i przeszło. Boję się tylko, że przy takim jedzeniu małego zapalenia będą nawracać.

7 lata 8 miesiąc temu #1064180 przez Loq90
Miałaś zaczerwienienie i obrzęk piersi? Jak Maleństwo pilo to wyłaś z bolu? Ile to u Ciebie trwalo? Jak byłam w szpitalu i brałam Antybiotyk to niecałe 5 dni. Goraczka rośnie bo juz 41:/ i nie chce większej szkody narobić:/ jaka temp ty miałaś najwieksza?

Monia No to kawał dziewczyny! A ile cm?

Stokrotko ciesze sie juz po wszystkim!

A gdIe jest Sophie?

7 lata 8 miesiąc temu #1064185 przez MoNiaaa
binka loq wspolczuje wam strasznie!!!! bidulki skad to się bierze?????nie mam pojęcia jak to jest mieć takie zapalenie i nawet nie chce sobie wyobrazac pamiętam bol jak miałam zdarte sutki a to pewnie sto razy gorzej :( trzymajcie się i leczcie szybko!!!!!!

ja mam wqrzenie na maxa!!!
jutro chrzest miałam dziś się wyspowiadać bo oczywiście maz nie miał wcześniej czasu żeby ze mna pojechc i no pojechaliśmy rano w kilku kościołach nie było on się już wqrza ze to bez sensu wiec mu kazałam wrocic do domu i nie wiem o południu będę musiala isc sama a jak mala będzie plakac to nie wiem jak się wyspowiadam z dzieckiem na rekach...;/

stokrotka na pewno jakies fotki wyjda :) pokazuj jak tylko edziesz miała!!!! i swoje ciążowe tez i odzywaj się częściej :)

sophie i fasola zaginely :(

loq a ile twoja wazy???
a dlugosci nie mierzyłam bo nie wiem jak w szpitalu to mierzyli? ciuchy bynajmniej 56

http

]
Podziękowania: stOkrOtka91

7 lata 8 miesiąc temu #1064192 przez ninka
Log miałam zaczerwienienie i twardą pierś w tym miejscu, przy każdej piersi po dwa dni to trwało. Masowałam trochę, przykładałam zimny kompres, przykładałam małego do cycka, ale mnie to nie bolało jakoś bardzo mocno, tylko gorączka była strasznie męcząca.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka