- Otrzymane podziękowania: 63
- /
- /
- /
- /
- Mamusie CZERWIEC 2017
Mamusie CZERWIEC 2017
- stOkrOtka91
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loq90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Monika na ostatniej kontroli 7 lipca Marysia miała już 56 cm i 4650g. A przy porodzie 54 cm i 3960g. Przy wyjściu nas szpitala miała 3650 takze w 3 tygodnie przybrała 1kg. Ale waga spadkowa przekroczyła 10% więc musialam ja troszkę podtuczyc bo nie chcieli wypuścić nas ze szpitala. A wtedy to już chyba zameldowaliby nas tam.
Nie pomagał mi też fakt, że każdego dnia kiedy przychodził mój mąż był coraz chudszy. Strasznie to wspominam. Nacisk pielegniarek na naturalne karmienie, żółtaczka Marysi, jej waga... Ehhh..a teraz jeszcze te zapalenia piersi..
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
my mamy 1,5 miesiaca jakos takos nawet juz sie pogubiłam ile ma wole miesiacami liczyc wiek i mamy 3600 czyli 1 kg juz wiecej alewidze po niej w nadgarstkach sie fałdka zrobiła i w pachwnach ma 2 a i 2 podbrdki a w ogólenie miała i te ubranka co by ły najmniejsze nie mówieo 56 tylko jeszcze mniejsze to zaczynam nacagac zeby zapiac
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

jutro nasz wielki dzień będą chrzciny Amelki

ja teraz nie mam takich złych wspomnień po szpitalu ale przy pierwszym dzieck tragedia!!!wlasnie to ze na sile aza cyckiem karmic a człowiek nie wie jak i pokarmu tyle co nic na szczęście tutaj nie było az takiego nacisku raz polozna jak widziala w nocy ze się mecze i ciagle karmie a mala placze to powila ze to bez sensu i wziela ja dokarmić później jak spadla tez za dużo z wagi to wzięli ja na noc i dokarmiali butelka jak ja widziałam taka potrzebe tez mmoglam isc i bez problemu dostala butelke ale w tym wcześniejszym szpitalu raz nawet mi powiedzieli ze im się mleko skonczylo i nie dokarmia...
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mi nawet kazali dolarmiac butelką a cycek tylko na rozkrecenie był i po to żeby wiedziała co to jest bo miała małą wage wiec było wlewanie w nią mleka butli jak karmiłam akurat cycm a raczej dawałam polizac bo co tam było nie wiele to pytali czy ja karmie butelka bo ona malutka i czesto żeby jej dawac
- ninka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia mam nadzieję, że będziecie mieli ładną pogodę na chrzcinach

- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wiktorekrośnie

Przybiera ładnie.
Jeszcze raz jutro wpadnie położna do nas zwazyc małego i w piątek na 1 wizytę do pediatry mamy iść

Jest na bebiku 1 .Ale miałam.jedna paczkę rezerwową z rosmana baby Prima jakoś tak podobny skład tyle że mały co godz dwie wstaje głodny a po bebiku i 3-4 godz spał

Ps. Małe szczeniaki rosną nam.Ale musimy dokarmiac ich co 2-3 godzin mlekiem dla szczeniąt .więc po karmieniu małego karmię pieski he dużo obowiazkow
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Załącznik IMAG1488.jpg nie został znaleziony
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Załącznik IMAG1435.jpg nie został znaleziony
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

w kościele super Amelka grzecznie wytrzymala cala msze choć dużo dzieci plakalo w domu później ciagle z rak do rak pogoda sliczna

niestety po powrocie do domu nie chciała wogole spac ciagle plakala nawet na rekach usnela dopiero o 24
a to moja ksiezniczka (może będę miała jeszcze jakies zdjęcia to pokaze)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Super ze Ksiesiczka Amelka ladnie sie zachowywala w kosciele a w domu hmm moze za duzo wrazen.
Mamy pierwsze "wakacje" za soba. Na weekend pojechalismy 4h drogi od domu do znajomych c9 prowddza restauracje i hotel. Pojechalismy z siostra i jej rodzinka. Wypoczelam jak nie pamietam nawet kiedy. Na koniec mialam juz wyrzuty sumienia bo w sumie w ogole nie zajmowalam sie swoim dzieckiem bralam je tylko do jedzenia w ciagu dnia no i wiadomo wieczorem kapanie czy cos. Ignas byl cudowny bo grzeczny jak.aniolek inpreza wieczorem a ten super spi i to nawet dluzsze przerwy na jedzenie robil. W ciagu dnia siostra brala go na spacery to tez byl grzeczny a jak zaczynal marudzic to tylko pieluche ta ktora sie zakrywamy podczas karmienia musial miec przy buzce i zasypial. Czyli odkrylam metode uspokajania go musi czuc moj zapach i jest spokoj:)
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Podrozy tez sie balam ale maly akurat chcial jesc jak w poblizu byla stacja

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- stOkrOtka91
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 63

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.