- Otrzymane podziękowania: 63
- /
- /
- /
- /
- Mamusie CZERWIEC 2017
Mamusie CZERWIEC 2017
- stOkrOtka91
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Koleżanka mojej cioci dostała za urodzenie dziecka plus pobyt w szpitalu i ze względu na cesarkę dostała za operację!

Da się? Da się tylko wszystko zależy od ubezpieczyciela.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Wczoraj byl u mnie taki upal ze prawie padlam. Zalatwilam chrzciny na 27.08 od razu tez restauracje na obiad musze jeszcze torra zalatwic i ubranko ale z ubrankiem czekam na ostatnia chwile bo nigdy nienwiadomo jaki duzy juz bedzie Ignas.
Dzisiaj opadlam z sil nic mi sie nie chce a musze posprzatac, dodatkowo nie ma u mnie cieplej wody orzez dwa tyg bo wymieniaja instalacje na calej dzielnicy. Porazka bo nawet nie ma wlasnie jak sprzatac. Nie wspominajac o gotowaniu.
- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
wcześniej miałam inne ubezpieczenie i dostałam i za urodzenie i za pobyt w szpitalu chyba teg samego dnia jeszcze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
upalow ciag dalszy siedzenie w domu nas czeka caly dzień bo się nie da wyjść musz tylko cos na obiad kupic a cala mokra jestem siedząc tylko w domu
sorzatac puki co mi się nie chce

a braku wody i to tak długo to wspolczuje!
- stOkrOtka91
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moze dlatego, ze kupilam z mysla o wrzesniowym weselu. Tylko z powodu biustu nie umiem przezyc rozmiarowki, gdzie te czasy kiedy wchodzilam w rzeczy z manekinow?!

- Loq90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Pieniędzy to ja jeszcze za maj nie dostałam:\ i nie zanosi się żebym szybko dostała:\ póki co zlozylam zasiłek na dziecko i mam nadzieję że w przyszłym tygodniu dostanę już odpowiedz.
W Niemczech też gorąco. Mała zdjęła dwie godziny temu i sprzatnelam przed domem. Nawet jeszcze siedzenia odpoczywam. Obiad z wczoraj więc czas wolny.
A co do wagi to ja się pochwalę

W czwartek mamy kontrolę bioderek. Wydaje mi się że otwiera nóżki dużo szerzej, ale nadal nie wiem czy wystarczająco. Mamy też nadal cieminiuchę.. :\
Marysia już od dwóch tygodni reaguje uśmiechem jak do niej mowimy. Uśmiecha się też do karuzeli nad łóżeczkiem, lub gdy śpi i całuje ją po policzku. Uwielbiam patrzeć jak śpi! A jak jeszcze sobie mruczy to już w ogóle!

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

stokrotka pokaz sukienke

no ja kiedyś tez wchodziłam z manekinów a teraz 40 min musze mieć

loq to ci zazdroszczę bo ja tez się ochodze przy 3 dzieci a waga nie chce spaść;/;/;/ nie wiem co mam robic na ćwiczenia już mi sil brakuje może się w końcu zmobilizuje?
nie wiem jak przetrwamy ten tydzień sama niebardzo mam gdzie wyjść z dziewczynami a prawka nie mam

- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Tez musze poszukac sukienki na chrzest a przy okazji na slub bo tez we wrzesniu ide. Musze znalezc cos gdzie bede mogla cyca wystawic

- Loq90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja byłam wczoraj z Marysią na spacerze 2 godziny ale to za długo w taki gorąc. Musiałam ją karmić na ławeczce bo bałam się o nią. Tzn wybudzilam i wcisnęłam cyca.
To już nasza trzecia kontrola. Jeśli nie będzie poprawy to będzie musiała nosić ortezę

- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja na poczatkubsie wstydzilam ale jak zauwazylam ze ludzie reaguja bardzo milo to przestalam. Karmimy sie w przychodni, w parku na lawce, na plazy ostatnio, w markecie, wczoraj w restauracji. Oczywiscie t9bie to tak ze nic komplet ie nie widac i mysle ze to nikogo nie uraza. Ja zawsze robie sobie taki "sliniaczek" z pieluchy i odpinam koszule czy tak odciagam koszulke tak ze nawet kawaleczka piersi nie widac.
W przychodni ostatnio lekarka sie zachwycala ze tak pieknie maly je i takie fajne dzwieki wydaje.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dziś siedzimy caly dzień w domu i tak pewnie caly tydzień

Amelka tez spi caly dzień a wieczorem znowu pewnie będzie marudna
3mam kciuki za Marysie żeby się poprawilo a pieluchujesz ja szeroko?pewnie teraz dodatkowo goraco jej będzie od tego.
- stOkrOtka91
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Załącznik 20170803_072438.jpg nie został znaleziony
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Z racji ze ja na wsi to mam swoje podwórze więc siedzimy pod orzechem w cieniu wiaterek wieje niunia śpi pod nim często
Tort zamówiony sukienka kupiona
Jak widzę że się na mnie patrzy to mówię to niej ooooł i jak długi czas powtarzam to, to ona zaczyna swiergolic po swojemu tak ze zachęcam ja tym
My dziś mieliśmy spacer 20:10-21:15 ciepło bez komarów szwndalusmy się
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-