- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LISTOPAD 2017
Mamusie LISTOPAD 2017
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- Lady M
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Dziwna sprawa, żelazo wyszło dobrze - 127. Witamina b12 w dolnych granicach normy. Lekarka kazała mimo wszystko brać żelazo, kwas foliowy i jeść dużo zielonych warzyw. Za 3 tygodnie krew do kontroli.Heathera napisał: LadyM pewnie brak żelaza bo to często w ciąży się zdarza
Maja tak z ciekawości, jaki jest u Ciebie poziom żelaza przy niedokrwistości ?
Z przyjemnością czytam wasze dobre wiadomości i oglądam zdjęcia.
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A u cuebie moze w badaniu zrobili jakis blad skoro zelazo teraz wyszlo w normie?
- Lady M
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Dzisiaj jesteśmy u nich ja pilnuje trochę dzieci swoich i rodzeństwa męża i użyłam też samochód a mąż pomaga im na polu belować. Pewnie zostaniemy tu na noc. A jutro od rana przygotowania i na 13 idziemy na chrzciny
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
LadyM ja stawiam na jakas pomylke w wynikach jednak.
A ja mialam ciezki wekend doszlo do spiecia miedzy mna a mezem.Na szczescie juz jest dobrze ale chyba facetem to chyba czasem nalezy potrzasnac..
Dzis bylismy nad Pilica do poludnia pozniej w parku na rowerach i na placu zabaw bo ladna pogoda byla.
Ktora z was ma wizyte teraz,ja mam we wtorek i nie moge sie juz doczekac
- Gosia1001
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
My po tygodniowych wakacjach. Bylo fajnie, ale i mecząco - jak to z dziecmi droga tez nieprzyjemna, bo az 6 godzin. Niby autostradą, a co chwile korki, wypadki, bramki :/ Duzo bylo wedrowek, spacerow. Uwielbiam wakacje, ale cudownie sie wraca do swojej pościelki
Brzuszek mam juz spory, wiec ciezko znalesc pozycje do spania. Wierce sie okropnie. W nocy dwa razy do wc. Bylam na polowkowych tydzien temu - wszystko wyszlo prawidlowo i chyba bedzie chlopczyk. Przede mną badanie glukozy.. Bleeeee
Moja córunia tuli sie do brzuszka, glaszcze. Strasznie to rozczulające. A dzidzius w brzuszku coraz bardziej sie wierci - szczegolnie wieczorem, albo po posilkach
- PatiZonka1987
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Maja cudne te twoje Łobuziaki mój mąż był 2 lata temu w delegacji z pracy we Wro i w wolnym czasie odwiedził własnie ZOO i był ogólnie zachwycony myślę, że kiedyś za parę lat wybierzemy się tam z naszą małą Pysią - tak rodzinnie
Heathera tylko się cieszyć, że wyniki dobre i Maleństwo ma się zdrowo ja po tych połówkowych dostałam skierowanie na tą glukozę właśnie.
A ja miałam ciężki weekend. Byłam u dentystki bo miałam problem z dziąsłami .... co "najlepsze" moja dentystka mnie nie przyjęła z takim mega bólem bo stwierdziła że ma full pacjentów i nie ma szans mnie przyjąć ;-/ pełen profesjonalizm nie ma co ;P więc poszłam do innej i to był dobry wybór. Okazało się ze mam zapalenie dziąsła i jakieś rany na dziąśle - ból okropny .... a przecież w ciąży nie będę się faszerować jakimiś mocnymi "przeciwbólami" i jedynie co to doraźnie brałam apap. Dzisiaj idę na ostatnią wizytę i najważniejsze że już ból "puścił" bo prawie po ścianach chodziłam ;(
A dzisiaj rano wstałam ubrałam się i stwierdziłam , że brzuszek "wyskoczył" do przodu ... hehe ....
Gosia1001 ja też mam w nocy i nad ranem wycieczki do wc .... nieraz wstaję nieprzytomna ale cóż .... może to taki "mały" trening na wstawanie w nocy tak na przyszłość u mnie dzidzia też najwięcej rusza się po "konkretnym" posiłku, rano kiedy jestem głodna albo wieczorem przed snem też buszuje ...
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Załącznik 20170724_141329.jpg nie został znaleziony
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie mała tez bardzo ruchliwa, rano w poludnie i na wieczor to mam wrażenie ze jak na trampolinie sie czuje juz po brzuszku widac jej wygibasy:D
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia 1001 fajnie ze sie odezwałas myslałam ze juz nas opusciłas, No i super ze nie tylko ja bede miala chlopca, myslałam ze moj bedzie samotnym rodzynkiem w tym gronie
Heathera super wyglądacie tak rodzinnie.
- Lady M
- Wylogowany
- pierwsze słowa