- /
- /
- /
- /
- FOTOMONTAŻ ZE ZDJĘĆ - TANIO :)
FOTOMONTAŻ ZE ZDJĘĆ - TANIO :)
- monami
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #35393 przez monami
WYKONAM NA ZAMÓWIENIE FOTOMONTAŻ ZE ZDJĘCIEM DZIECKA.
CENA 10 ZŁ ZA JEDNO PRZEROBIONE ZDJĘCIE.
ZDJĘCIA WYSYŁAM DROGĄ MAILOWĄ EWENTUALNIE, NA SPECJALNE ŻYCZENIE WYSYŁAM GOTOWE ODBITKI
( DOLICZAM WÓWCZAS CENĘ ODBITKI I PRZESYŁKI ).
OTO PRZYKŁADOWE FOTOMONTAŻE: { buźki dzieciaków zamazałam ze względu na ochronę prywatności }
Pozdrawiam serdecznie
CENA 10 ZŁ ZA JEDNO PRZEROBIONE ZDJĘCIE.
ZDJĘCIA WYSYŁAM DROGĄ MAILOWĄ EWENTUALNIE, NA SPECJALNE ŻYCZENIE WYSYŁAM GOTOWE ODBITKI
( DOLICZAM WÓWCZAS CENĘ ODBITKI I PRZESYŁKI ).
OTO PRZYKŁADOWE FOTOMONTAŻE: { buźki dzieciaków zamazałam ze względu na ochronę prywatności }
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez monami.
Temat został zablokowany.
- martela89
- Gość
14 lata 2 miesiąc temu #35432 przez martela89
monami ja bym chciała moją małą na chmurce jak śpi i jeszcze jedno na tym fioletowym kwiatku
Jak mam się z Tobą skontaktować żeby ewentualnie wysłać Ci zdjęcia i pieniądze ?
Jak mam się z Tobą skontaktować żeby ewentualnie wysłać Ci zdjęcia i pieniądze ?
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- monami
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
14 lata 2 miesiąc temu #35448 przez monami
martela - najlepiej mailowo. Dodam tylko, że najlepiej, jeśli foto jest dość dobrej jakości i raczej z aparatu niż z komórki ( zwyczajnie lepiej to wygląda ) Do tych fotek, które chcesz potrzeba jedno zdjęcie małej w pozycji siedzącej i jedno leżącej
MoNiaaa - W tej chwili nie mam, mam na innym dysku, do którego niestety nie mam teraz dostępu ( jak coś nowego zrobię - będę pokazywać ) ale jakbyś miała jakiś pomysł - powiedz, co by Ci się podobało a ja Ci odpowiem czy jestem w stanie zrobić czy nie.
MoNiaaa - W tej chwili nie mam, mam na innym dysku, do którego niestety nie mam teraz dostępu ( jak coś nowego zrobię - będę pokazywać ) ale jakbyś miała jakiś pomysł - powiedz, co by Ci się podobało a ja Ci odpowiem czy jestem w stanie zrobić czy nie.
- monami
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- monami
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- monami
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #35473 przez kasiora
w celu umieszczenia reklamy prosimy o kontakt z redakcja .
niestety twoj wpis zostanie usuniety.
jest to dzial sprzedam - kupie - zamienie a ty oferujesz swoje uslugi i to troszke mija sie z celem
niestety twoj wpis zostanie usuniety.
jest to dzial sprzedam - kupie - zamienie a ty oferujesz swoje uslugi i to troszke mija sie z celem
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez kasiora.
- monami
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #35495 przez Mirella
Kasiora nie bądź taka radykalna, propozycja jest naprawdę fajna, a przecież nikogo do niczego nie zobowiązuje. Przenieś to gdzieś i tyle. Myślę że niejedna mama skorzysta, cena jest symboliczna moim zdaniem.
Mnie osobiście złapalo za serce zdjęcie z fortepianem, szkoda że Klaudia na brzuchu spać nie chciała.....
Mnie osobiście złapalo za serce zdjęcie z fortepianem, szkoda że Klaudia na brzuchu spać nie chciała.....
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #35500 przez sloneczko
ja musze sie wtracic, wlasnie mialam to samo napisac co Kasiora, to jest dzial sprzedam-kupie-zamienie.
jezeli ktoras z uczesniczek chce zamowic taki o to fotomontaz to moze na priva monami napisac, wiecie o co chodzi, wiec rozmaiwajcie z nia.
jezeli rozmowa bedzie sie dalej kontynuowac zamkniemy watek.
jezeli ktoras z uczesniczek chce zamowic taki o to fotomontaz to moze na priva monami napisac, wiecie o co chodzi, wiec rozmaiwajcie z nia.
jezeli rozmowa bedzie sie dalej kontynuowac zamkniemy watek.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- martela89
- Gość
14 lata 2 miesiąc temu #35524 przez martela89
Ja uważam,że to jest sprzedaż przerobionych zdjęć naszy dzieciaczków,a nie propozycja żeby przychodzić i robić sobie u monami zdjęcia czy coś.
Jestem za zostawieniem tego wpisu
Jestem za zostawieniem tego wpisu
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #35532 przez sylwus136
ja tez uwazam ze to co proponuje monami nie jest ani gorszące ani przeszkadzajace w czymkolwiek.
dziewczyna ma talent i chce go w jakis sposób zareklamować a ze jest z nami na forum juz bardzo długo to chyba jej ufamy i wiemy ze nic złego nam nie proponuje wiec głupotą byłoby zamykanie lub usuwanie tematu!
i słoneczko to ze jestes moderatorem nie oznacza ze kazdy temat który Tobie sie nie spodoba zamkniesz skoro wiekszosc sie na to nie zgodzi.Bez obrazy ale takie moje zdanie!
dziewczyna ma talent i chce go w jakis sposób zareklamować a ze jest z nami na forum juz bardzo długo to chyba jej ufamy i wiemy ze nic złego nam nie proponuje wiec głupotą byłoby zamykanie lub usuwanie tematu!
i słoneczko to ze jestes moderatorem nie oznacza ze kazdy temat który Tobie sie nie spodoba zamkniesz skoro wiekszosc sie na to nie zgodzi.Bez obrazy ale takie moje zdanie!
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez sylwus136.