- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #127884 przez gosiak
a no to pewnie najważniejsze to się dobrze zgrać, u Nas podobnie tylko Nas dużo mniej więc strony aż tak nie zasuwają oj to Wy sierpnióweczki to chyba co dzień jedna będzie się rozpakowywać, oj wtedy nie ma bata na pewno sie większość z Nas pozaraża tyle dzidziolków
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #127912 przez Kredka
Delfinek koniecznie daj znać jak po wizycie. Jak się "młody/młoda" sprawuje?
Lacrijka nie martw się, fasolka może się jeszcze objawić. A po dobrym seksiku parę razy zdarzyło mi się, że dostałam np 1 dzień wcześniej okres.Ale tydzień po @ to daje do myslenia...
MAjówka spływ kajakowy świetna sprawa, zazdroszczę.
Gosiak, Gabi, Ann_sunshine, @nulka - kurcze następny cykl musi się udać.
Asik brzuszek uroczy. Coś jest pięknego w kobiecie w ciąży. Mimo dodatkowych kg wygląda pięknie nosząc w sobie życie...ehhh
Magda M czas szybko płynie, ja widzę to po dzieciach moich znajomych. One wciąż rosną i są coraz większe ale za to ciocia Kredka ma zawsze 18 lat hehehe
BYłam u lekarza dzisiaj... no i sama nie wierze jeszcze...
Lacrijka nie martw się, fasolka może się jeszcze objawić. A po dobrym seksiku parę razy zdarzyło mi się, że dostałam np 1 dzień wcześniej okres.Ale tydzień po @ to daje do myslenia...
MAjówka spływ kajakowy świetna sprawa, zazdroszczę.
Gosiak, Gabi, Ann_sunshine, @nulka - kurcze następny cykl musi się udać.
Asik brzuszek uroczy. Coś jest pięknego w kobiecie w ciąży. Mimo dodatkowych kg wygląda pięknie nosząc w sobie życie...ehhh
Magda M czas szybko płynie, ja widzę to po dzieciach moich znajomych. One wciąż rosną i są coraz większe ale za to ciocia Kredka ma zawsze 18 lat hehehe
BYłam u lekarza dzisiaj... no i sama nie wierze jeszcze...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #127924 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Poki co jak nie urok to sraczka... infekcji ukladu moczowego juz nie mam, ale CRP wzroslo w stosunku do tego szpitalnego... Bylo 16 jest 17,8 oczywiscie juz sie naczytalam glupot :cry: moja lekarka kazala czekac do srody...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 6 miesiąc temu #127935 przez gabi28
popołudniu myślałam że wieczorem z wami popiszę,ale jestem tak śpiąca,że kładę się do łóżka,zawsze czekałam na M,kończy pracę o 23ej,ale dzisiaj nie dotrwam do tej godziny.śpię na siedząco
zgłaszam tylko,że @nie ma,albo przyjdzie nad ranem,albo rano....albo wcale :)wytrzymałam dzisiaj dzień bez testu to i wytrzymam jutro,no chyba że @ przyjdzie w nocy.
dobranoc dziewczynki.
staraczki działać
a
ciężaróweczki odpoczywać
zgłaszam tylko,że @nie ma,albo przyjdzie nad ranem,albo rano....albo wcale :)wytrzymałam dzisiaj dzień bez testu to i wytrzymam jutro,no chyba że @ przyjdzie w nocy.
dobranoc dziewczynki.
staraczki działać
a
ciężaróweczki odpoczywać
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 6 miesiąc temu #127942 przez ann-sunshine
Asik, kiedy to zleciało? Już taki brzusio? Super!
Kredka, ty jeszcze za nasze następne cykle to nie trzymaj kciuków, bo może nie ma za co, Gabi, Lakrijka i ja jeszcze na @ czekamy.
Gosiak, jesteś pewna, że to @ przyszła? Bo jak tak delikatnie, to może jednak...
Ciężarówki Kochane, trzymam kciuki za poprawę wyników badań dla Was i dla fasolek
Kredka, ty jeszcze za nasze następne cykle to nie trzymaj kciuków, bo może nie ma za co, Gabi, Lakrijka i ja jeszcze na @ czekamy.
Gosiak, jesteś pewna, że to @ przyszła? Bo jak tak delikatnie, to może jednak...
Ciężarówki Kochane, trzymam kciuki za poprawę wyników badań dla Was i dla fasolek
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #127945 przez gosiak
ann-sunshine napisał:
Ann właśnie bardzo delikatnie i jasno czerwone i w ogóle nie czuję się małpowo ale pewnie rano lunie
Ann właśnie bardzo delikatnie i jasno czerwone i w ogóle nie czuję się małpowo ale pewnie rano lunie
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #127954 przez Kredka
ann-sunshine napisał:
Ann-sunshine ja przepraszam ale ostatnio zakręcona jestem, musiałam coś pokiełbasić... wiedz trzymam kciuki baaaaardzooooooo
MAgda M nie martw się, musi byc dobrze
...byłam u lekarza i okazało sie że i do mnie ktos zawitał... a juz myslałam że sie nie uda...okres mam zawsze nieregularnie, wiec za tą moją @ nie dojdziesz ładu... Lekarz się zdziwił, że wcześniej nic nie podejrzewałam ale za to jak mój mąż się zdziwi..ho ho
Ann-sunshine ja przepraszam ale ostatnio zakręcona jestem, musiałam coś pokiełbasić... wiedz trzymam kciuki baaaaardzooooooo
MAgda M nie martw się, musi byc dobrze
...byłam u lekarza i okazało sie że i do mnie ktos zawitał... a juz myslałam że sie nie uda...okres mam zawsze nieregularnie, wiec za tą moją @ nie dojdziesz ładu... Lekarz się zdziwił, że wcześniej nic nie podejrzewałam ale za to jak mój mąż się zdziwi..ho ho
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127958 przez sylka
Kredka gratulacje
Wiem jak to mieć nieregularne @ i nie dochodzić z nimi do składu. Ja ostatni okres miałam 24.05 a test zrobiłam dopiero 13.07. Nie podejrzewałam (tak szybko od zaczętych staranek) ciąży myslałam że znów @ nie było bo pewnie poprzestawiałam się tylko senność i roztargnienie mnie dziwiło. A tam II był przełom 4/5 tydz.
Wiem jak to mieć nieregularne @ i nie dochodzić z nimi do składu. Ja ostatni okres miałam 24.05 a test zrobiłam dopiero 13.07. Nie podejrzewałam (tak szybko od zaczętych staranek) ciąży myslałam że znów @ nie było bo pewnie poprzestawiałam się tylko senność i roztargnienie mnie dziwiło. A tam II był przełom 4/5 tydz.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez sylka.