BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #188022 przez Lacrijka
Gosiak - nie umiesz sobie zycia ułatwiac ????? Po co Ci caly kurczak...Ja kupuje pałeczki z kurczaka, solę trochęęę bum w jajo i panierka.. Rach - ciach.. 40 min i juz sa gotowe.. W zyciu bym nie wiedziala co z całym kurem zrobic hah..
Bidol - nie przejmuj sie, ja tez z tych większych jestem..całe zycie sie odchudzam, ale jakos przęde :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #188029 przez gosiak
Lacra, ale ja ze szkieletorka mam potem pyszny rosołek, dziś udeczka i skrzydełeczka, a jutro np.piersiątka :blink: :silly: :P uporałam się z nim jakoś, musze chyba mojemu powiedzieć żeby mi taki nóż samotnący do kuraka na urodziny kupił :woohoo:

i nie roześmieszaj mnie że Ty z tych większych :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188032 przez Lacrijka
O Bosze !!! To my jestesmy jacys dziwni :S :S :S Rosolu nie jadamy..w sumie to w ogóle zup mala jemy..No chyba ze mnie na taka warzywowa zbierze..Ziemniaków ze schabowym tez nie jemy...Hmmmmm Jestesmy naprawde dziwni chyba ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

A takie chrupkie z piekarnika robisz zgapiaczuuuu ?????? :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #188037 przez gosiak
nie mam piekarnika, ale mam halogena, właśnie przyprawiłam i zaraz będą się opalać :lol: no takiego smaka mi narobiłas że musiałam zgapić :P rosołu nie jecie? mniamniusi ja sobie niedzieli bez rosolu nie wyobrażam, a z zup to jeszcze robie pomidorówkę, i warzywną :blink: schabowe rzadko, wolę pierś z kury w panierce :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188038 przez Lacrijka
A ja za to umiem sernik a Ty nie :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #188040 przez gosiak
ja umiem ale na zimno :P :P :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188048 przez Lacrijka
Poważnie ???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) hahaha No dumna z Ciebie jestem Rybko :kiss: :kiss: :kiss: zrobisz mi kiedys taki z kruskawkami ?????? (mam nadzieje ze Mirella tego nie czyta :laugh: :laugh: :laugh: )
13 lata 3 miesiąc temu #188050 przez gosiak
:lol: :lol: :lol: a zrobię :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188053 przez Lacrijka
To ja sobie zażyczam taki :P :P :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188056 przez @nulka
bidol ja też nie z tych drobinek ;) i tak jak Lacra całe życie na diecie, całe życie głodna. :)
ale też tak jak Ty (śliczna we środkÓ) :silly:

a @ to już mam na parterze :( idzie aż tupie :(
help!! :ohmy:

ide na wrześniówki zobaczyć czy co o |Marcie wiedzą
13 lata 3 miesiąc temu #188057 przez Mirella
Lacrijka, Mirella wszystko czyta :P se sama te kruskawki czy inne podziomki szamaj, ja se u Gosiaka z malynami zamówiem. Gosiak zrobi, bo czarownicy to się wszyscy boją :P :P :P

@nulka to weź ją z tych schodów na zbity pysk a nie na górę dajesz wejść ;)

z wrześniówek to już nie wyjdę chyba dopóki Marta nie urodzi, bo tam jakoś ciężko wejść, eeehhh...........
13 lata 3 miesiąc temu #188059 przez agnesssa
No właśnie te urojone ciąże kosztują... Jak się staraliśmy przed aniołkiem to również za każdym razem sobie wkręcałam, że to na pewno już i oczywiście wszystkie możliwe objawy miałam już tydzień po owulacji :/ I teraz jest podobnie jak tylko czuje zmęczenie i głód już widzę ciążę... OOOOO mamo jak mnie to czekanie wykańcza... a jeszcze wszyscy wokół się wypytują czy już się staramy, czy już coś wiem.... masakra!!!!

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #188061 przez Lacrijka
Mi elegancko hula wszystko, wrześniowy, sierpniówy itd itd..
13 lata 3 miesiąc temu #188062 przez saiko
Dziewczyny, zmienię temat...

czy myslice ze wyjazd w góry '(Tatry) w przyszłym tygodniu może mi zaszkodzic jesli by sie okazało ze jestem w ciąży? Dodam, że planujemy troszkę połazić, nei jakoś strasznie forsownie bo nasza kondycja na rto nie pozwoli, ale na pewno nie będę leżeć na leżaku cały czas.
Planów już nie zmienię bo kasa wpłacona i strasznie się cieszymy na urlop, ale wolałabym chyba wiedzieć bo na forach można znaleźć rożne informacje.
13 lata 3 miesiąc temu #188066 przez gosiak
Mirella no ja Ci zrobię jak mi datę porodu wyczarujesz :silly: a maliny do mrozów na krzaku będą wisiały także do późnej jesieni masz czas mi datę wyczarować :silly: to będą nawet dwa serniki :lol:

saiko nie daj się zwariować no pewnie że jedź :blink:

@nulka z kopa jej tak jak Mirella radzi :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby