BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #187838 przez gosiak
no ja do 50 chociaż bym chciala dojść bo mam 158 wzrostu więc jak bym miala więcej to jak pulpecik bym wyglądala :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #187869 przez nikusia1988
Witam po długiej przerwie :)

@ przyszła więc:

Uaktualniam:

UKŁAD OKRESOWY STARACZEK

1. Ancys niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok.28 sierpnia
2. Aguska23 niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok. 5 września
3. bidol niechciana @ nawiedzi albo i nie ok 06.wrześnie lub kilka dni później
4. chlopek niechciana @ nawiedzi albo i nie ok 8 września
5. @nulka niechciana @ nawiedzi albo i nie 9 września
6. saiko bardzo niechciana @ nawiedzi lub Nie 12 września
7. gorla niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok. 13 września
8. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 16 września
9. Lacryjka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 17 wrzesnia
10. ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 września(minął rok starania)
11. gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIEEEEEEEEEEEEEEEEEee 21.września 14 cykl
12. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D ok 1 października

Eash i Ajłona gratuluję fasolki :kiss: :kiss: :kiss:
No i Asiku gratuluję takiego przystojniaka :ohmy: :kiss: Jest przesłodziutki :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #187888 przez madziaska
Ooo widze, ze nastepna chodzinka - Gorla ;) Ja przed ciaza 49 kg przy 164 cm... To i tak duzo jak na mnie ;) I tez za ch... nie moglam przytyc, Teraz +6kg do przodu, waga 55kg, jestem w szoku;) Ale moja Hanka tez zapowiada sie na kruszynke ;)
Nikusia ponawiam kciuki ;)
Z reszta za wszytskie trzymam i bardzo mocno WAM kibicuje... A zta druga krecha to Gosiak masz racje... Tez raz mi sie wydawalo, ze ja widze, w koncu sie wkurzylam i wydrapalam to miejsce ;) Wariatka ;)
13 lata 3 miesiąc temu #187896 przez mesy
A wiecie co bo to tak chyba musi już być hehe te urojenia ;p a wy narzekacie że chude jesteście ;p a co ja mam powiedzieć wzrost 176 a waga 57 kg i za cholerę przytyć nie umie :( już byłam na etapie że na noc jadłam same słodkie hehe i nic to nie dało bo co chociaż dwa kilo przez zimę mi przyszło to zaraz na lato to gubiłam :dry: :dry: :dry: :P

gorla dzięki za linka na pewno poczytam :blink: a czym więcej czytam tym więcej sobie wkręcam pierdół w głowę - JESTEM MISTRZEM W WKRĘTACH :laugh: :laugh: :laugh: masakra hehe
13 lata 3 miesiąc temu #187898 przez gorla
madziasku moja Oliwia też chudzinka, choć jak sie urodziła to 3 kg i 50 cm ( 38 tc)
Grubaśna wyglądała aż do 2 lat.. a teraz 5 lat ma i waży 15,5 kg, przy wzroście 105 cm.
Wrzuce w domu fote z 1 dnia życia :) mam w albumie zdjęcia z usg i pierwsze obciete właski :) zapał miałam do roku a potem mi się nie chciało
13 lata 3 miesiąc temu #187901 przez gorla
mesy ja też ja też :) uspokajam swoje popędy ale jakoś marnie mi idzie..w pracy mam spokój to myśle i czytam, w domu zapindol to nie myślę ;) chyba ze marek wróci to myślę .. o seksie i całej reszcie
jeszcze 1,5 godz. i do domku jupiiiii
13 lata 3 miesiąc temu #187903 przez mesy
gorla dobrze że nie jestem sama bo już myślałam że tylko ja mam takie fazy :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #187972 przez madziaska
MartaM rodzi ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #187973 przez @nulka
witamsie :)

Schizy i wkrętki to rzecz normalna więc se schizujcie :P
Każda z nas ten etap chyba przejść musi sama, żadne tłumaczenie nie pomoże :)
Życzę zatem aby jak najkrócej. :blink:
Powiem tak: statystycznie i "naukowo" na forum stwierdzono, że
najszybciej zajść w ciążę dzięki głupocie(jak najmniej wiedzy od wuja googla) i kompletnej bezmyślności (zająć się czymś co nie ma nic wspólnego z planowaniem rodziny)

Mirella moja nadzieja już jest taka malutenieczka, że przestałam nawet narzekać, ale możesz palnąć w ramach treningu. Ja mam twardy łeb to dam radę. ;) W piątek testuję to Wam wkleję II kreski B) B) hahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ( uchachałam tylko tyle żeby forum nie zawiesić) :)

Ciocia Lacrijka mądra kobieta jest B)

Martusia trzymaj się :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #187975 przez saiko
hej :)

skoro MagdaM rodzi czy to znaczy, że można wskoczyć na jej meijsce? :D
13 lata 3 miesiąc temu #187978 przez mesy
saiko żeby się tak dało :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #187983 przez @nulka
saiko to MartaM rodzi a MagdaM jeszcze chwilkę :) :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #187984 przez Lacrijka
No pewnie ze ciotka Lacra jest mądra, szkoda tylko ze tak pozno haha nooooooooooo ale lepiej pozno niz wcale ??? co nie ?? co nie ?? co nie ?? :lol: :lol: :lol:
Nie MagdaM rodzi tylko MartaM - tak dla sprostowania ;) ;) ;)

Mam nadzieje ze nowe staraczki nie odbiorą tego jako niegrzecznosc z mojej strony..aleeeeee MartaM to nasza stara staraczka, wiec zapewne miejsce po niej juz dawno zaklepane ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ide jesc kurczaki, takie dobre mam , z piekarnika w pikantnej panierce... A'la KFC made in Lacra Mniam !!! No, no to ide, nie ?? hahaha

Buziam !!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #188007 przez gosiak
Lacra z tymi kurakami chrupakami to żeś przegięła i to zdrowo :S tyż mam kuraka w lodówce i podsunęłaś mi pomysła tylko ja jak zwykle kury nie nienawidzę kroić :S :angry: przyjdź i mi pokrój jestem w domu cały czas :lol: (cyt. z -"rozmowa konsultantki tp z babcią") :lol: :lol:
wróciłam z miasta i zaś buty kupiłam schowałam głęboko do szafy bo T mnie zatłucze bo to są bucie na lato a lato się konczy :blush: ale gosiak zobaczyła promołszyn i musiał kupić :blush:

Marta Marta :kiss: :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188008 przez bidol
oj laseczki to ja jestem brubasek, ale cóż nie wszyscy są piękni - ja jestem od środka :lol: i chętnie oddam wam pare kilo. u mnie @ powinna przyjść jutro, ale przy moich nieregularnych cyklach to może przyjść i za tygzień, chyba że może coś się kluje..., ale wolę nie myśleć i nie zapeszać bo podobnie jak goral gosiak saiko i inne dzieweczki już z 10 razy byłam w cięży - urojonej :blink:
Więc poczekam, jak okres się nie pojawi do 13-14 to robię test - troszkę za dużo kosztują mnie te urojone cięże :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia