- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #186832 przez mesy
gosiak spoko loko grunt że napisałaś to tak że zrozumiałam aż się boję tych testów że coś zrobię nie tak hehe to niby takie proste a zarazem skomplikowane - tym bardziej że mojego męża czeka ciężkie dwa tygodnie he bez niczego no ale mam nadzieję że z tymi testami się uda bo ileż można
A wiecie co jeszcze zauważyłam .. teraz mam @ i przy tym @ zauważyłam dużo tego śluzu płodnego.. miesiąc wcześniej też tak miałam ale to już jak prawie mi się @ kończyła
A wiecie co jeszcze zauważyłam .. teraz mam @ i przy tym @ zauważyłam dużo tego śluzu płodnego.. miesiąc wcześniej też tak miałam ale to już jak prawie mi się @ kończyła
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #186842 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ann a no
Martus ja CI cholernie wspolczuje... Kurcze nie slyszalam teraz zeby az tak przetrzymywali ciaze... z reguly rozwiazuja i juz. Majeczka przeciez donoszona jest i wagowo i wiekowo...
A z tymi schodami... Probowalam sobie wyszukac miejsce w "moim" szpitalu w razie gdyby i nie znalazlam
Zaciskam i sledze Was na biezaco Aaaa i @nulka ma racje - stara zasada dziala - 0 testow przed terminem @
Martus ja CI cholernie wspolczuje... Kurcze nie slyszalam teraz zeby az tak przetrzymywali ciaze... z reguly rozwiazuja i juz. Majeczka przeciez donoszona jest i wagowo i wiekowo...
A z tymi schodami... Probowalam sobie wyszukac miejsce w "moim" szpitalu w razie gdyby i nie znalazlam
Zaciskam i sledze Was na biezaco Aaaa i @nulka ma racje - stara zasada dziala - 0 testow przed terminem @
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #186843 przez @nulka
Marta z porodem jest tak że nie znasz dnia ani godziny
W każdej chwili moze się zacząć a w |Twoim przypadku Majka ma już swój czas. Ja stawiam na to że jest mądra dziewczynka i jeszcze dzisiaj w nocy , najpóźniej jutro się zdecyduje
A Ty leż i się delektuj tym leżeniem bo za chwilę z tęsknotą bedziesz wspominać nudę i nicnierobienie
Magda jakie śliczne żabkowo-kokardkowe, zielone literki Emilki
W każdej chwili moze się zacząć a w |Twoim przypadku Majka ma już swój czas. Ja stawiam na to że jest mądra dziewczynka i jeszcze dzisiaj w nocy , najpóźniej jutro się zdecyduje
A Ty leż i się delektuj tym leżeniem bo za chwilę z tęsknotą bedziesz wspominać nudę i nicnierobienie
Magda jakie śliczne żabkowo-kokardkowe, zielone literki Emilki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez @nulka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 3 miesiąc temu #186861 przez magduska
a ja wlasnie sie dowiedzialam,ze zostane ciocia i wreszcie bede miec chrzesniaczka lub chrzesniaczke ) dzisiaj moja bratowa oznajmila nam ze jest w 7 tygodniu ciazy!!
skoro nie moge sie doczekac swojego,to chociaz bede miec zajecie i pomagac w bawieniu im,a przy tym naucze sie kilku rzeczy,chociaz juz wiem mniej wiecej o co kaman hihi
skoro nie moge sie doczekac swojego,to chociaz bede miec zajecie i pomagac w bawieniu im,a przy tym naucze sie kilku rzeczy,chociaz juz wiem mniej wiecej o co kaman hihi
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #186890 przez magduska
no mesy zobaczymy w praniu jaka ze mnie bedzie ciotka klotka albo dobra albo zla hihi,dla takiego dzidzia wszystko dam,niczego nie odmowie,takie bobaski dzialaja na mnie,uwielbiam wrecz
wiec mesy rowniez gratulacje ciociu
w sumie od czegos musimy zaczac,najpoerw ciotki,potem matki,chyba u nas tak bedzie hehe
wiec mesy rowniez gratulacje ciociu
w sumie od czegos musimy zaczac,najpoerw ciotki,potem matki,chyba u nas tak bedzie hehe
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #186903 przez Dorciaition
Hej Dziewczyny.
Myślałam, że po kilku dniach nie obecnosci zobaczę Majkę, a czytam, że Anitka na świecie. Bewipo serdecznie gratulację.
Marta trzymam kciuki. Myślę, że lekarze wiedzą co robią.
MagdaM- Emilka? Wow Super! Zacofana jestem
Dziewczyny trzymam kciuki! Tydzień temu byłam w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej. Pomodliłam się o Was, więc musi być dużo 2 kresek
Buziaki, lece na wrześniówki
Myślałam, że po kilku dniach nie obecnosci zobaczę Majkę, a czytam, że Anitka na świecie. Bewipo serdecznie gratulację.
Marta trzymam kciuki. Myślę, że lekarze wiedzą co robią.
MagdaM- Emilka? Wow Super! Zacofana jestem
Dziewczyny trzymam kciuki! Tydzień temu byłam w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej. Pomodliłam się o Was, więc musi być dużo 2 kresek
Buziaki, lece na wrześniówki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #186905 przez gosiak
no w tym miesiącu już dwie koleżanki się pomodliły w naszej intencji, może modlitwy będą wysłuchane cholera a może jakąś pielgrzymkę zorganizujemy co? nie jest głupi pomysł - cel -modlitwy kobiet pragnących zostać matką
gratuluję magdulka i mesy ciotki klotki, ja już jestem ciotką kilka razy, więc kolejne dziecko w rodzinie jakoś dołująco na mnie wpływa- przykre
gratuluję magdulka i mesy ciotki klotki, ja już jestem ciotką kilka razy, więc kolejne dziecko w rodzinie jakoś dołująco na mnie wpływa- przykre
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #186910 przez mesy
Gosiak nie tylko na Ciebie wpływa kolejne dziecko w rodzinie dołująco - na mnie tak wpływają też ciąże znajomych - choć się bardzo cieszę ich szczęściem u mnie raczej jest to tak że dołuje mnie to że znajomi hop siup i dzidziuś jest a my się ze swoim tyle staramy i nic
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #186941 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
@nulka, Dorcia dzieki
Gosia Ty sie smiej Ja rok temu w czestochowie bylam na pielgrzymce a glowna intencja to byla zeby zostac mama No i wogole teraz sie modle do Naszego Papieza Jana Pawla II i do sw. Anny ponoc ona tez od tych spraw rodzinnych
Gosia Ty sie smiej Ja rok temu w czestochowie bylam na pielgrzymce a glowna intencja to byla zeby zostac mama No i wogole teraz sie modle do Naszego Papieza Jana Pawla II i do sw. Anny ponoc ona tez od tych spraw rodzinnych
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #186964 przez chłopek
cześc dziewczynki ja nie jestem w gorącej wodzie kąpana tak jak niektóre :)no ale do @ blisko objawów jako takich na @ nie mam moze akurat fasolka
www.bebiko.pl/home/konkurs/12-usmiechow-...ia/#galeria/394/8089
chłopcy zbierają głosy
www.bebiko.pl/home/konkurs/12-usmiechow-...ia/#galeria/394/8089
chłopcy zbierają głosy