- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187740 przez gorla
madziasku głowa do góry, mój wspaniały małż powiedziałam do mnie że nie mam się tak spinać bo juz jedną powinność spełniłam, a co bedzie to będzie. A jak go wołałam na seksik to powiedział ze pada na pyszczek i nie ma siły .. dostał opiernicz i rano dopiero jak sie wyspał było przytulanko
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 3 miesiąc temu #187762 przez Mirella
Agnessa witaj i rozgość się nie wiem czy już wiesz, ale aniołkowe mamy to u nas piorunem fasolkują, także trzymaj teścik w pogotowiu
Mesy, słuchaj Lacrijki bo dobrze gada, aż podejrzane....
magduska doła masz? no to już z górki niech Ci Lacrijka powie jak fazy idą, wreszcie się nauczyła
te bezowulacyjne to rzeczywiście taka plaga czy Wy obsesję macie jedna przez drugą? eeehhh, dawno na Was nie nakrzyczałam bo jakoś mi się nie chciało i już głupoty wypisujecie...
@nulka, a u Ciebie jak tam? nie trzeba aby palnąć profilaktycznie?
forum szwankuje jak wściekłe tak naprawdę, nie można wejść w ostatnie posty od czego mnie osobiście w końcu szlag jasny na miejscu trafi, ja sobie na wrześniówki zakładkę zrobiłam, na mamusie 2009 też, bo inaczej nijak nie idzie się dostać łatwo....
Mesy, słuchaj Lacrijki bo dobrze gada, aż podejrzane....
magduska doła masz? no to już z górki niech Ci Lacrijka powie jak fazy idą, wreszcie się nauczyła
te bezowulacyjne to rzeczywiście taka plaga czy Wy obsesję macie jedna przez drugą? eeehhh, dawno na Was nie nakrzyczałam bo jakoś mi się nie chciało i już głupoty wypisujecie...
@nulka, a u Ciebie jak tam? nie trzeba aby palnąć profilaktycznie?
forum szwankuje jak wściekłe tak naprawdę, nie można wejść w ostatnie posty od czego mnie osobiście w końcu szlag jasny na miejscu trafi, ja sobie na wrześniówki zakładkę zrobiłam, na mamusie 2009 też, bo inaczej nijak nie idzie się dostać łatwo....
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #187796 przez gosiak
mesy Lacra dobrze pisze, ja mam za sobą 14cykli i też już z 10razy w ciąży byłam najlepsza jest schiza patrzenia się na test heheh prawie okiem się wypala drugą kreskę teraz już żadne objawy na mnie nie działają bo chyba wszystko już miałam, także jak jakimś cudem zajdę w ciąże to będzie dla mnie szok
grla trudno powiedzieć czy Twój cykl był bez owulacyjny jeśli dziś masz 36.6, zależy jakie temperatury były wcześniej(oczywiście mierzone o tej samej porannej porze), łatwo stwierdzić coś takiego przy prowadzeniu wykresu
Lacra ja pszczoła? hahah pszczółki wcześnie rano wstają i bzykają a ja to tylko od niedzieli lubię hahaha
grla trudno powiedzieć czy Twój cykl był bez owulacyjny jeśli dziś masz 36.6, zależy jakie temperatury były wcześniej(oczywiście mierzone o tej samej porannej porze), łatwo stwierdzić coś takiego przy prowadzeniu wykresu
Lacra ja pszczoła? hahah pszczółki wcześnie rano wstają i bzykają a ja to tylko od niedzieli lubię hahaha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosiak.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187816 przez gorla
gosiak ja za cholerę nie mogę przytyć, chociaż bardzo chcę, ale chudnąć mogę w mig, dobrze się wkurzę i kilogramy lecą w dół.
Mam spokojną pracę to 3 kg przytyłam, ale waga stanęła w miejscu od kilku miechów
saiko ja niska jestem mam 162 cm wzrostu
Mam spokojną pracę to 3 kg przytyłam, ale waga stanęła w miejscu od kilku miechów
saiko ja niska jestem mam 162 cm wzrostu
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187820 przez gorla
a tu mam linka o cyklach bezowulacyjnych (mesy )
linemed.pl/nhealth_guide/details/cId,23,id,648
czyli jak okres pojawią się wcześniej np. tydzień to cykl mógł być bezowulacyjny , hmm .. a jakie pierdoły mogą wstrzymać jajeczkowanie..
linemed.pl/nhealth_guide/details/cId,23,id,648
czyli jak okres pojawią się wcześniej np. tydzień to cykl mógł być bezowulacyjny , hmm .. a jakie pierdoły mogą wstrzymać jajeczkowanie..
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej