- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188069 przez Lacrijka
Madziaska, bo Wy mnie widzialyscie na zdjęciach około ślubowych, a wtedy udalo mi sie schuśc 15 kg.. Teraz niestety jest mnie więcej hehehe..Ale teraz mam 2 miechy czasu na diete wiec sie wzięłam łod poniedzialku..Za siebie i za męża.. Trzymajcie kciuki
Gosiak...Zaraz MjakMłoty Twoje..Wróc po :
Gosiak...Zaraz MjakMłoty Twoje..Wróc po :
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188074 przez @nulka
madziaska po tym jak rzuciłam fajki to ze mnie tylko bomba sie ostała ale walczę z tym i już mi ino 6 kilo zostało
obczytałam wrześniówki i sierpniówki
Marta zaginęła w akcji póki co
obczytałam wrześniówki i sierpniówki
Marta zaginęła w akcji póki co
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez @nulka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #188163 przez bidol
Lacrijka i @nulka
jak sobie radzicie z tymi kilogramami - ja jak staram się coś zgubić to raczej tylko tyje
noszę rozmiar 40 i czuję że jeszcze rosnę. a serjo jem mało, jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to ide zbadać hormony - może one coś knują na boku
jak sobie radzicie z tymi kilogramami - ja jak staram się coś zgubić to raczej tylko tyje
noszę rozmiar 40 i czuję że jeszcze rosnę. a serjo jem mało, jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to ide zbadać hormony - może one coś knują na boku
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188169 przez Lacrijka
Noooo, mnie tez wkurza. Ale bardziej mnie wkurza ten Koń Natalka
Bidol- ja chudne wtedy, jak zaczynam jesc 5 regularnych posiłków, kazdy po ok 300kcal (tak na oko) pije duzo wody, i CLA z zieloną herbatą. Jak nie miałam samochodu to szybciej mi to szło, a teraz dupa w pojazd i dawaj... Ale staram sie godzinke dziennie na rowerku przed tv popedałowac.. I jakos chociaz nie "puchne" Przed slubem schudłam duzo bo miałam motywacje, ktorej teraz mi brakuje..Musze jej poszukac
Kiedy dostarczasz do organizmu zbyt małą ilośc kalorii, to organizm robi tak ze wszystko to odkłada bo wie ze długo nic nie dostanie a jak juz dostanie to mało.. A funkcjonowac musi. Ja tez kiedys myslałam ze jak bede mało jadła albo w ogóle to schudne, niestety tak nie jest. Zeby schusc trzeba jesc. Bo jak nie jemy to w pierwszej kolejnosci organizm pozbywa sie wody, a pozniej czerpie energię z mięśni "zżerając je" a na koniec bierze sie za tkanke tłuszczowa. No i trzeba pozegnac, biale pieczywko, ziemniaczki z sosem, słodycze. Wprowadzic do menu duzo nabiału ( nie tłustego) i uwazac na owoce bo wbrew pozorom maja bardzo duzo cukru. No i ruch, ruch, jeszcze raz ruch !!
Bidol- ja chudne wtedy, jak zaczynam jesc 5 regularnych posiłków, kazdy po ok 300kcal (tak na oko) pije duzo wody, i CLA z zieloną herbatą. Jak nie miałam samochodu to szybciej mi to szło, a teraz dupa w pojazd i dawaj... Ale staram sie godzinke dziennie na rowerku przed tv popedałowac.. I jakos chociaz nie "puchne" Przed slubem schudłam duzo bo miałam motywacje, ktorej teraz mi brakuje..Musze jej poszukac
Kiedy dostarczasz do organizmu zbyt małą ilośc kalorii, to organizm robi tak ze wszystko to odkłada bo wie ze długo nic nie dostanie a jak juz dostanie to mało.. A funkcjonowac musi. Ja tez kiedys myslałam ze jak bede mało jadła albo w ogóle to schudne, niestety tak nie jest. Zeby schusc trzeba jesc. Bo jak nie jemy to w pierwszej kolejnosci organizm pozbywa sie wody, a pozniej czerpie energię z mięśni "zżerając je" a na koniec bierze sie za tkanke tłuszczowa. No i trzeba pozegnac, biale pieczywko, ziemniaczki z sosem, słodycze. Wprowadzic do menu duzo nabiału ( nie tłustego) i uwazac na owoce bo wbrew pozorom maja bardzo duzo cukru. No i ruch, ruch, jeszcze raz ruch !!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Lacrijka.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #188187 przez bidol
ja też staram się jeść częste a małe posiłki i dużo wody piję, tłustego już raczej nie jem - mam dość wrażliwy żołądek, często mnie wzdymai czuję się jak balon. Z tego też powodu zakupiłam kilka miesięcy temu pożądne patelnie- grilową i teflonową. smażę wszystko bez grama tłuszczu. jeszcze kilka miesięcy temu na 1 mesiąc zużywałam 3 litrową bańkę oleju, dziś taka sama mi wystarcza na 3 miesiące. Słodycze też już ograniczyłam (już nawet nie mam na nie ochoty), jem bardzo dużo warzyw i owoców, nie wyobrażam sobie bez nich dnia, niestety jem też ziemnieki, rzadko ale jem i pieczywa troszkę ok jedną bułeczkę dziennie - zawsze ciemne.
Już pal licho chudnięcie, byle by się nie powiększać, a idzie zima a ja zimą zawsze nabieram.
to wszystko nie ważne oby udało się zajść w ciąże
Już pal licho chudnięcie, byle by się nie powiększać, a idzie zima a ja zimą zawsze nabieram.
to wszystko nie ważne oby udało się zajść w ciąże