BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #188068 przez madziaska
Nie no nie moge... @nulka i lacrijka z tych wiekszych. Jedna sex bomba drobna blondi, a druga czarna, piekna zadziora ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188069 przez Lacrijka
Madziaska, bo Wy mnie widzialyscie na zdjęciach około ślubowych, a wtedy udalo mi sie schuśc 15 kg.. Teraz niestety jest mnie więcej hehehe..Ale teraz mam 2 miechy czasu na diete wiec sie wzięłam łod poniedzialku..Za siebie i za męża.. Trzymajcie kciuki :laugh: :laugh: :laugh:

Gosiak...Zaraz MjakMłoty Twoje..Wróc po : :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188074 przez @nulka
madziaska po tym jak rzuciłam fajki to ze mnie tylko bomba sie ostała :silly: ale walczę z tym i już mi ino 6 kilo zostało

obczytałam wrześniówki i sierpniówki

Marta zaginęła w akcji póki co :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #188075 przez gosiak
nom właśnie czekam z paznokciami w buzi :lol: :lol: i ja Ci dam młoty :side: a sama pewnie ogląda :P jest akcja :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188078 przez Lacrijka
Posądzasz mnie o ogladanie MjakMłoty ?????? No wiesz co ???????

Ej, a skąd wiesz ????? :dry: :dry: :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #188081 przez gosiak
bo nawiet wiesz o której będzie :lol: i wiem że masz nagrane wszystkie odcinki :P i że przez całe wakacje sobie powtórki puszczałaś :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188083 przez Lacrijka
Bo ja wiem o której znikasz - to sie mloty zaczynają, a jak wracasz to juz po Młotach
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188099 przez saiko
"Młoty"

[img]www.smileyvault.com/albums/forum/smileyvault-rotfl.gif
hahahahaha :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #188145 przez Lacrijka
Dobra..Koniec żartów...Gosiak od dzis bedzie w "żałobie"- zadźgaja Hanke w M jak Młoty
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #188154 przez gosiak
Wiedziałam że z czymś wypalisz :lol: :lol: :lol: ojojojo się porobiło :dry: ale w rodzinka pl. Hanka zmartwychwstanie :blink: od jutra mój kacperek będzie leciał :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188156 przez Lacrijka
No ale za to mnie loviujesz, prawda ??????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Paczaj jaki świa byłby nudny gdyby nie nasze zryte berety haha !
13 lata 3 miesiąc temu #188160 przez gosiak
no lowiam i to jak :S
a ta ruda pi....da mnie też wkur... :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188163 przez bidol
Lacrijka i @nulka
jak sobie radzicie z tymi kilogramami - ja jak staram się coś zgubić to raczej tylko tyje
noszę rozmiar 40 i czuję że jeszcze rosnę. a serjo jem mało, jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to ide zbadać hormony - może one coś knują na boku :huh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188169 przez Lacrijka
Noooo, mnie tez wkurza. Ale bardziej mnie wkurza ten Koń Natalka :P :P :P :P

Bidol- ja chudne wtedy, jak zaczynam jesc 5 regularnych posiłków, kazdy po ok 300kcal (tak na oko) pije duzo wody, i CLA z zieloną herbatą. Jak nie miałam samochodu to szybciej mi to szło, a teraz dupa w pojazd i dawaj... Ale staram sie godzinke dziennie na rowerku przed tv popedałowac.. I jakos chociaz nie "puchne" Przed slubem schudłam duzo bo miałam motywacje, ktorej teraz mi brakuje..Musze jej poszukac :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Kiedy dostarczasz do organizmu zbyt małą ilośc kalorii, to organizm robi tak ze wszystko to odkłada bo wie ze długo nic nie dostanie a jak juz dostanie to mało.. A funkcjonowac musi. Ja tez kiedys myslałam ze jak bede mało jadła albo w ogóle to schudne, niestety tak nie jest. Zeby schusc trzeba jesc. Bo jak nie jemy to w pierwszej kolejnosci organizm pozbywa sie wody, a pozniej czerpie energię z mięśni "zżerając je" a na koniec bierze sie za tkanke tłuszczowa. No i trzeba pozegnac, biale pieczywko, ziemniaczki z sosem, słodycze. Wprowadzic do menu duzo nabiału ( nie tłustego) i uwazac na owoce bo wbrew pozorom maja bardzo duzo cukru. No i ruch, ruch, jeszcze raz ruch !!
13 lata 3 miesiąc temu #188187 przez bidol
ja też staram się jeść częste a małe posiłki i dużo wody piję, tłustego już raczej nie jem - mam dość wrażliwy żołądek, często mnie wzdymai czuję się jak balon. Z tego też powodu zakupiłam kilka miesięcy temu pożądne patelnie- grilową i teflonową. smażę wszystko bez grama tłuszczu. jeszcze kilka miesięcy temu na 1 mesiąc zużywałam 3 litrową bańkę oleju, dziś taka sama mi wystarcza na 3 miesiące. Słodycze też już ograniczyłam (już nawet nie mam na nie ochoty), jem bardzo dużo warzyw i owoców, nie wyobrażam sobie bez nich dnia, niestety jem też ziemnieki, rzadko ale jem i pieczywa troszkę ok jedną bułeczkę dziennie - zawsze ciemne.
Już pal licho chudnięcie, byle by się nie powiększać, a idzie zima a ja zimą zawsze nabieram.
to wszystko nie ważne oby udało się zajść w ciąże :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka