- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Bidolku dzięki za wskazówki na ten diabelny pęcherz, ale tak jak madziaska czujnym okiem patrzy w ciąży go niet! Może skorzystam kiedyś...bo póki co jestem JESTEM W CIĄŻY!!!!ale fajnie!
Aaaa i odnośnie pęcherza to Wam nic nie mówiłam przecież, a znam już wyniki. Badanie ogólne moczu w porzo i posiew czyściusieńki, tzn. nie wyhodowano żadnej bakteryjiiiii! Uffffffffffff!!! Ino zastanawiam się teraz...bo są dwie opcje...czy jestem hipochondryczka czy no właśnie chyba drugiej opcji nie mam...no bo skąd ten ból pęcherza. Przecież był no nie?!!!
Gorla a ten ból pęcherza to ja jestem w stanie przeżyć tylko żyję w strachu o maleństwo...No ale póki co bakterii nie ma więc oki. Aaaa i powiem Ci, że mnie cycuchy to tak tydzień przed @ naparzały i teraz, gdy okazało się, że nie przylezie też, tylko strasznie mocno i bolą do tej pory...objawy w ogóle jak na @. Test zrobiłam 2 dni przed @ i już pokazały się 2 krechy.no i pamiętaj, że i ja sporo problemów hormonalnych mam na koncie...więc jestem przykładem na to, że dajemy radę!
Jagódko potwierdzone potwierdzone, 9 września kolejna wizyta J a jak Twe dzieciątka w pierwszym dniu szkoły? Pozdro
Dorotka, ancys głowa do góry!!! Teraz się uda!!!
Gorla poczekaj! Spokojnie! Się dziewczyno wykończysz tymi interpretacjami. Normalnie druga ajłona!!!! Hahahaha aaaa widzę, że i Mesy także szaleje!!! Ło matko!!!no ale powiem Wam, że trochę mnie też ściskało w żołądku nawet jak nie wiedziałam, że @ nie przylezie...hmmm no trzymam kciukory mooooccccnooo!!!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
widzę że u mesy, chłopka i gorli tak samo jak u mnie "gorący" czas się zaczyna
Tylko że ja już przestałam się w siebie wsłuchiwać. Ale napięcie a raczej podniecenie związane z oczekiwaniem na niechcianą francę zostało.
gorla jeśli idzie o śluz to owszem, powinien być ładny, przejrzysty i rozciagliwy na 12 cm
ale w praktyce dziewczyny i na "sucho" zatrybiły, więc nie sugeruj się tym. Większość objawów owulacyjnych się potwierdza ale los lubi płatać figle i wtedy się okazuje wszelkie objawy albo ich brak jest złudny.
Pisałam Wam już kiedyś że zaszłam w ciążę w ostatnim dniu cyklu i wczoraj jak przeczytałam o tej metodzie Jonasa włączyłam kalkulator Jonasowy i sprawdziłam kiedy był poczęty mój syn. Z tego kalendarza wynikało że to był 29- 30 dzień marca a pzmiętam ze ostatnia miesiączka była 1 marca i że faktycznie poczęłam syna!!!!!!!! przeżyłam lekki szok
a więc wszystkie teorię mogą być prawdziwe.
tak czy owak moja teoria jest następująca: rządzi nami przeznaczenie któremu czasami trzeba pomóc
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Racja Mirellka! Żadna „wpadka” nie potwierdziła Twojej wpadki!!! Więc luuuuuuuuuzzzz!Synuś murowany
Bidolku dzięki za wskazówki na ten diabelny pęcherz, ale tak jak madziaska czujnym okiem patrzy w ciąży go niet! Może skorzystam kiedyś...bo póki co jestem JESTEM W CIĄŻY!!!!ale fajnie!
Aaaa i odnośnie pęcherza to Wam nic nie mówiłam przecież, a znam już wyniki. Badanie ogólne moczu w porzo i posiew czyściusieńki, tzn. nie wyhodowano żadnej bakteryjiiiii! Uffffffffffff!!! Ino zastanawiam się teraz...bo są dwie opcje...czy jestem hipochondryczka czy no właśnie chyba drugiej opcji nie mam...no bo skąd ten ból pęcherza. Przecież był no nie?!!!
Gorla a ten ból pęcherza to ja jestem w stanie przeżyć tylko żyję w strachu o maleństwo...No ale póki co bakterii nie ma więc oki. Aaaa i powiem Ci, że mnie cycuchy to tak tydzień przed @ naparzały i teraz, gdy okazało się, że nie przylezie też, tylko strasznie mocno i bolą do tej pory...objawy w ogóle jak na @. Test zrobiłam 2 dni przed @ i już pokazały się 2 krechy.no i pamiętaj, że i ja sporo problemów hormonalnych mam na koncie...więc jestem przykładem na to, że dajemy radę!
Jagódko potwierdzone potwierdzone, 9 września kolejna wizyta J a jak Twe dzieciątka w pierwszym dniu szkoły? Pozdro
Dorotka, ancys głowa do góry!!! Teraz się uda!!!
Gorla poczekaj! Spokojnie! Się dziewczyno wykończysz tymi interpretacjami. Normalnie druga ajłona!!!! Hahahaha aaaa widzę, że i Mesy także szaleje!!! Ło matko!!!no ale powiem Wam, że trochę mnie też ściskało w żołądku nawet jak nie wiedziałam, że @ nie przylezie...hmmm no trzymam kciukory mooooccccnooo!!!
ja z pierwszej ciąży pamiętam że myślałam że mam chory pęcherz, bardzo podobne uczucie, brzuch bardziej pęcherzowy niż małpowy. Skoro wyniki badań są ok to myślę że to objaw ciążowy
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
właśnie chciałam Cię Madziaska zapytać jak długo ten urosept brać nie wiesz może? biorę od poniedziałku 3x2 tablety i jedną witaminę C dziennie
pozdrówka dla Was Lachony!!!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- madziaska
- Wylogowany