BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #194630 przez Aguska23
jak mi się chce już do domu :(

Na szczęście zaliczyłam egzamin w pracy.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194638 przez Lacrijka
Mesy - testy owulacyjne rób zawsze o tej samej porze, najlepiej miedzy 15 a 17. I pamietaj zeby przed testem nie pic nic przez ok 2h zeby nie rozrzedzac moczu. U mnie sie to sprawdza..

Aguśka - gratuluje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mirella - moze masz gorączkę od zeba, ja tak czest mam dlatego juz niziutko wisi nade mną kanałówka :angry: :angry: :angry:

gdzie jest znów Jagodzianka ?? No i @nulka, gabi itd itd
13 lata 3 miesiąc temu #194641 przez mesy
Lacrijka no robię koło 14-oo tylko wiesz dziś mi ta krecha wyszła bardzo blada wczoraj mocniejsza a jajniki mnie bolą więc sama już nie wiem .....
13 lata 3 miesiąc temu #194642 przez Aguska23
Eh te kreski na testach... ;)
13 lata 3 miesiąc temu #194648 przez Lacrijka
To jak wczoraj byla mocna a dzis jest słabsza to moze pik LH miałas wczoraj.. Ty masz te testy z allegro po zeta ???? bo jak tak to te mi nigdy nie wyszły tak zeby krecha testowa byla mocniejsza od kontrolnej a gin potwierdzał owulacje na USG, dlatego teraz kupuje sobie "LH test" z Domowego Labolatorium. I te sa super, nawet krecha testowa jest duuuuzo mocniejsza od kontrolnej..kiedys tu wklejałam dziewczynom do pokazania.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194650 przez mesy
Mam i te i te testy :) z moich obliczeń płodne powinnam mieć jutro .. tylko te jajniki bolą ... wiem że płodnych jeszcze nie miałam bo po bolą mnie zawsze piersi a dziś mnie jeszcze nie bolą ... no zwariować idzie z tymi testami :(

A zapomniałam wam napisać :lol: :lol: moja koleżanka dzisiaj urodziła pięknego synka 3600 waga - 53 cm ale mówiła że poród masakra tak ją rozerwał że ałaaaa :angry: :angry: ale mówi że jak dostaje małego na ręce to o wszystkim zapomina :) :) :)
13 lata 3 miesiąc temu #194653 przez Aguska23
Mesy każda z nas by zapomniała o bólu ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194654 przez mesy
Lacrijka ty ej serio te testy z allegro to dupa ..... teraz zrobiłam ten LH TEST i krecha mocniejsza prawie taka sama jak ta testowa ..... i co teraz działać już dziś :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Jezuuuuuniu dobrze że ten test zrobiłam bo bym przegapiła normalnie :angry: :angry:
Już nie robię tych z allegro a te LH TEST właśnie zostawiłam sobie w te moje pewne płodne dni :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Wstawię zaraz zdjęcie tego testu i Lacrijka napiszesz mi czy dobrze widzę hehe
13 lata 3 miesiąc temu #194658 przez Lacrijka
ja jak robie te LH TESTY blisko dnia owulki (domniemanej) to mam tak, ze ta krecha testowa robi sie mocna bardzo zanim zdąży sie pojawic kontrolna.. Te testy wychodza sporo drozej niz te z allegro bo 5 testow ok 25zl ale sa wiarygodne, wiec jak sie juz bawic w testy owu to juz dobrych testow trzeba uzywac.. Pamietacie (starsze staraczki) jak mi wyszła druga krecha na tescie ciazowym z allegro za 1zł ????? Juz mnie na mamuski wysylałyscie a beta z krwi wyszła 0,1..Wiec ja od tej pory nie wierze w testy po 1 zł...
13 lata 3 miesiąc temu #194661 przez mesy
Wstawiłam zdjęcie - krecha ciut bladsza od kontrolnej i co tera kiedy się seksić ?? <myśli>
:silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194664 przez Lacrijka
mesy napisał:

Wstawiłam zdjęcie - krecha ciut bladsza od kontrolnej i co tera kiedy się seksić ?? <myśli>
:silly:

No, dzis juz mozecie sie ten teges, bo 2-3 dni przed owu jest najwieksza szansa na poczecie bo sluz jest dobrej jakosci i odzywia plemniory ..I jak plemniczki dojda do jajeczka przed bumnieciem jaja, bedziecie mieli dziewuszke :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Taką malą Maje Martową albo Duśkę Mirelkową :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dzis seksik i pojutrze i pojutrze jutrowym.. A normalniej mowic od dzis co drugi dzien :) :) :) :) :)
13 lata 3 miesiąc temu #194665 przez mesy
Lacrijka tylko wiesz co jest najzabawniejsze .... ja nie mam śluzu płodnego hehe
13 lata 3 miesiąc temu #194670 przez Lacrijka
mesy napisał:

Lacrijka tylko wiesz co jest najzabawniejsze .... ja nie mam śluzu płodnego hehe

mesy - to ze nie odczuwasz obecnosci śluzu tzw uczucia śliskosci, wcale nie oznacza ze nie masz śluzu. Niektóre kobiety mają go w tak skromnych ilościach ze nie odczuwają jego obecnosci. Ja tez kiedys myślałam ze jestem "sucha" jak platek kukurydziany, ale poszłam do gina sie pozalic na to i on mi udowodnił podczas badania ze mam śluz, ale malutko i go nie odczuwam. Ale jezeli w tym cyklu sie Wam sie nie uda, to od przyszlego cyklu od pierwszego dnia @ łykaj sobie olej z wiesiołka w kapsułkach do owulki lub siemie lniane takie zmielone (z jogurtem np) lub tez olej lniany w kapsułkach.. Na śluz bardzo dobrze wpływa tez magnez, ja brałam mgb6 forte 3 kapsułki na noc (najlepiej na noc bo moze Cie mulic) i śluz lał mi sie po nogach normalnie :) :) :) :)
13 lata 3 miesiąc temu #194671 przez mesy
Lacrijka mówi się do Ciebie nooooooooooo :silly: wiem że tu jesteś :woohoo: :woohoo: :woohoo: wiem wiem jestem laikiem w tych sprawach i nie masz do mnie siły :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #194672 przez Lacrijka
Pisalam Ci poemata , wyzej jest :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży