BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #194525 przez agnesssa
Qrcze ciągle się kiepsko czuje, cały czas stan podgorączkowy, a dzisiaj mnie tak boli głowa, że zaraz zwariuje :ohmy: A do tego tak mi jakoś niedobrze, że dziwota, że jeszcze się nie przytulam do kibelka :huh:
Dziwi mnie to, że okres mi się kończy (3dzień), a dopiero co się zaczął, zazwyczaj trwa ok 6-7dni (3takie mega, mega i 3 słabsze)
Myślicie, że ta luteina mogła to spowodować? jak tylko dostałam @ to ją odstawiłam, tak jak mi gin kazał.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #194531 przez Aguska23
Gorla no nie dostałam...czekam spokojnie ;) albo ten pierwszy test kłamał albo i nie. Gdyby nie kłamał to stres niewskazany jest...no a gdyby kłamała to i tak zdrowiej się nie stresować ;)
13 lata 3 miesiąc temu #194557 przez gorla
Aguska normalnie SZACUN!! :laugh: :laugh: ja już bym tam sto testów robiła i u gina na stówkę już też bym była :laugh: :laugh:

jeszcze godzinka i weeeeeeeeekend!!!!!! :laugh: :laugh: Jutro weselicho, ale się na wpierdzielam :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #194565 przez Aguska23
Uspokiłam się bo i tak koło stówy wydałam na te testy ostatnio...a skoro pierwszy pozytywny a dwa kolejne negatywne to pewnie był ferelny
13 lata 3 miesiąc temu #194577 przez chłopek
gorla wesela fajne wyżera za darmo:)
13 lata 3 miesiąc temu #194586 przez gorla
chłopek nie tak za darmo :) prezent i kwiaty trza kupić :) dobrze ze mam sukienkę i reszte i Marecki też bo bylismy w lipcu na ślubie u jego kolegi

wrzesień cieżki miesiąc ..odsapne dopiero po Oliwii imprezie za tydzień ..a tak mi sie nic nie chce że hoho
13 lata 3 miesiąc temu #194588 przez mesy
Wróciłam :woohoo: :woohoo: :woohoo: dobrze że nie miałam dużo do nadrabiania :woohoo: :woohoo:
Te testy mnie już mylą dzisiaj krechy nie widać aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :dry: :dry: :dry: :angry: no oszaleje z nimi chyba :angry: ale jak mnie rano brzuch bolał to to wykorzystam w razie w :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #194590 przez gorla
dziś wyjątkowo cisza spokój na forum :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #194592 przez mesy
Hehe jak to się mówi - cisza przed burzą :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #194596 przez chłopek
no strasznie cicho
13 lata 3 miesiąc temu #194598 przez mesy
Ej a wiecie może co z tymi testami :unsure: :unsure: :unsure: i dlaczego co drugi dzień wychodzi mi mocniejsza krecha :unsure: :unsure: :unsure: bo ja już serio tego nie ogarniam ;p a jajniki bolą ;/
13 lata 3 miesiąc temu #194599 przez gorla
mesy ja jestem nowicjusz i ci nie pomogę. Jak jeden cykl przetestuje to sie wypowiem :) nie mam pojęcia czemu tak ci sie robi, a zawsze o tej samej porze sprawdzasz ??
13 lata 3 miesiąc temu #194601 przez mesy
A no staram się zawsze o tej samej porze hehe
13 lata 3 miesiąc temu #194604 przez chłopek
no ja tez nie pomoge ja mam zamiar kupic dopiero testy owulacyjne bo po ciazy to ja nawet nie wiem kiedy mam owulke
13 lata 3 miesiąc temu #194609 przez mesy
Nawet nie wiecie jak mnie te testy denerwują nooooooooooooooooooooooooooooo :angry: :angry: :angry: :angry: :silly: miały uprościć życie a bardziej je komplikują ;p a jak to jest jak bolą jajniki przed płodnymi to co pęcherzyk się wydostaje czy jak ? :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia