BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #196639 przez chłopek
no jeszcze jazdy mi zostają :) a tu nie wiem jak będzie.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #196649 przez gosiak
widze że nie tylko ja tu na prawko mam zamiar się wybrac, ja tez mam kurs zrobiony, oblałam 3 razy jazde i zrezygnowałam :huh: było to jakies 5 lat temu i mąż tak mnie juz przyciska żebym poszła bo jeździć umiem nawet busem :blink: ale tych starych palantów co egzaminują nie ścierpię, ale co raz bardziej widzę że są mi bardzo prawo jazdy potrzebne, bo mąż ma firme a ja załatwiać sprawy urzędowe to musze autobusami się tłuc a auto w garażu :blush: a jak dziecko będzie to też by się przydało czy do lekarza czy gdziekolwiek, zbieram się i zbieram i ciężko mi :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #196652 przez bidol
oj laski widzę że mamy wiele wspólnego, ja też prawka nie mam :lol: . Mąż i rodzina już po mnie strasznie jadą :angry: :P , aż mi wstyd, ale ja już podchodziłam kilka razy i bez skutków. plac mi zawsze super wychodzi, bo egzaminaror jast na zewnątrz, ale później masakra. strasznie się strasuję. już sama myśl o egzaminie przyprawia mnie o mdłości. Obiecałam sobie że jak zajdę w ciążę to już będę zdawała do skutku. To czekam na ciążę i zaczynam.
plan już mam. i to całkiem niezły. podobno jak jest się w ciąży to mniej krzyczą na egzaminie. ;) ;)
13 lata 3 miesiąc temu #196654 przez chłopek
gosiak no ja tak samo zbieram sie zbieram i nie mogę dotrzec na jazdy, ja tamtym roku jechałam autem bo mąż troszeczke popił dobrze że było późno i na żadna policję nie trafiłam :)
13 lata 3 miesiąc temu #196658 przez chłopek
bidol moje dwie szwagierki w ciąży zdawały prawko, ja tez miałam taki plan że jak zajde w ciążę ide na prawko, synek sie urodziła a ja nie poszłam :)
13 lata 3 miesiąc temu #196664 przez gosiak
o dziewczyny a powiedzcie mi gdzie ja mam iśc po moje papiery? do worda? czy do wydziału komunikacji czy jak to jest jak po latach się wraca do egzaminów? wiem że trzeba 5h chyba wyjeździć no i oczywiście teorie zdać :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #196670 przez gosiak

a ten filmik motywuje mnie żeby iść :blink: takiej pajacówy to ja jeszcze nie widziałam, ale pewnie ma prawko :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #196674 przez chłopek
ja nie wiem bo ja do egzaminów nie podchodziłam, tylko u tego co mnie uczył papiery wybierałam że ukończyłam kurs,
13 lata 3 miesiąc temu #196678 przez chłopek
gosiak no tak czasem jest ze takie pajace mają prawko.
13 lata 3 miesiąc temu #196680 przez Aguska23
świetna nie ma co ;p od razu się podbudowałam hehe
13 lata 3 miesiąc temu #196699 przez chłopek
u mnie sis z mama się założyłyo transporter wódki ze nie pójde na prawko chyba musze je zaskoczyc
13 lata 3 miesiąc temu #196716 przez chłopek
Ksawery ze swoją kuzynką dwa dni starszą
( Ksawuś jest w niebieskich śpiochach)
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #196717 przez Aguska23
Jaki przystojniak ;)
13 lata 3 miesiąc temu #196728 przez chłopek
chyba po tatusiu