BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #197077 przez gorla
MagdaM a czemu nie możesz jezdzić teraz?

mesy żałuję , ale nie ma głośnika w robocie :angry: :angry: :angry: !!
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197078 przez mesy
gorla to zobaz sobie w domu ta papuga jest genialna :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #197084 przez MagdaM
gorla dostalam zakaz ze wzgledu na zagrazajacy porod przedwczesny w 28tc ale i tak jezdzilam :silly: za to teraz chociaz nie leze na kierownicy jak niektore panie to z tym brzucholem mi ciezko sie szybko obrocic w aucie itp, wsiadac tez ciezej ale jeszcze daje rade ;) w kazdym razie jest przepis, ze kobiety od 36tc nie moga prowadzic samochodu ;) :( nawet wczoraj dostalam upomnienie :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #197085 przez gorla
mesy nie omieszkam luknąć w chatce na tę papugę ;) ;)

ja mam przed soba kamere , nie wiem czy szef to ogląda, ale jak tak to lipa.. wie że sie obijam, bo siedze i sie chichram sama do siebie
13 lata 3 miesiąc temu #197087 przez gosiak
hahahah papuga wymiata.... :lol: :lol: :lol: :lol: chcę taką :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #197089 przez mesy
gosiak też bym taka chciała ale chyba by moje ''dziecko'' czyt. pies ją z zazdrości zjadła hehe puki co moja śpiewa do piosenki Karolaka Zabiorę Cię .... tzn wyje ale wychodzi jej to idealne hehe
13 lata 3 miesiąc temu #197090 przez gorla
zwierzaki też są fajne :laugh:

a propo moja świnka zrobiła sobie z pojemnika na wodę nocnik, bo tam wali kupki zamiast pić ,a potem pyka drze, bo chyba ją suszy.. tak myśle ;) wczoraj Oliwia z małżem wymyślili dla niej imię po miesiącu - Świnczakos , ja pitole...nie było lepszych ..miała być Nadia ;) a została Świnczakosem
13 lata 3 miesiąc temu #197092 przez mesy
gorla no co fajne imię dla świnki :laugh: :laugh: :laugh:
Ja kiedyś miałam chomika roborowskiego to są te malutkie :P :P on tańczył jak się muzyke puściło głośno z jednej str akwarium do drugiej i tak na dwóch łapkach oczywiście podpierał się tymi górnymi o szybę :laugh: :laugh: ale wstaję któregoś dnia rano patrzę a roborowski leży w wodzie nie ruchomy -- chyba chciał popływać i mu się nie udało :( albo miał dość tańczenia i wtargnął na swoje życie :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #197094 przez gorla
MagdaM a no jest przepis..kurcze to co ja zrobię jakbędę w ciąży, ktoś musi zawiesc i przywiezc Oliwię z zerówki apotem ze szkoły na drugi rok :unsure: :unsure: a małż odpada bo nie ma czasu , od maja jak sie sezon w polu zaczyna to go nie ma :(
13 lata 3 miesiąc temu #197096 przez chłopek
kurcze mam nadzieje ze do wieczora mnie przestanie głowa bolec bo nic z przytulanek nie bedzie :( ja miałam królika miniaturkę, kiedyś mi lampki choinkowe przegryzł dziwne że się nie zaświecił :) musiałam go oddac jak w ciazy bylam ale by prze zabawny
13 lata 3 miesiąc temu #197100 przez gosiak
o Boże biedny chomik :( ale komicznie musiało wyglądać to jak tańczył :woohoo: ja kiedyś miałam myszoskoczka to w nocy wychodził z akwarium i właził mi do łóżka i przez nogawkę od piżamy wczodził po mnie :blink: tak dawno to było że już nie pamiętam co się z nim stało, pewnie zdechł :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #197101 przez gorla
mesy popełnił samobójstwo?? a moze on nie tańczył, a wy nie skumaliście o co mu chodzi i wkońcu popadł w depresje i targnął sie? u nas chomiki szły hurtowo, w tym roku było 6 sztuk, każdy umierał tragicznie, ostatni został przygnieciony przez kuchnię zabawkową w Oliwii pokoju, bo go ktoś wypuścił z klatki "niechcący". Znalazłam go po 2 dniach jak zaczęło capić... i konic z chomikami było, teraz jest świnka :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197104 przez gorla
gosiak o matko :laugh: jak by mi coś w nocy pod kołdrę weszło to bym zawal dostała, a słyszałaby mnie cała wioska ...w moim łóżku to pozwalam tylko małżowi spać, żadne futerkowe niet

chociaż małż ostatnio zarasta ;) takze nie wiem jaki będzie jego los za jakiś czas
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197108 przez mesy
gorla ja tam nie wiem jakie on miał plany haha nie rozumiałam się z nim aż tak dobrze :laugh: :laugh: :laugh: za to z moja rasza rozumie się idealnie.... dla mnie to jest normalnie nie pojęte że pies może być kumaty tak jak ona :laugh: :laugh: haha my się nawet z nią w chowanego bawimy w domu :lol: :lol: :lol: :lol: wiem wiem zryci jesteśmy :lol: :lol: :lol: mój mąż się jej chowa a ja każę jej szukać ale zawsze znajdzie hehe czasem zajmie jej to dłużej ale znajdzie :lol: :lol: a jak radocha jak znajdzie :lol: :lol: :lol:
Buzi daje piątkę przybija do wyrka nam się pcha i przytula śpiewa no pies marzenie :lol: :lol: :lol: a jak coś nabroi i ma karę to siedzi w tzw ''budzie'' i marudzi do puki jej nie odpuścimy :silly: :silly: a jak mięso jej dajemy to przed zjedzeniem musi zrobić z 3 kółeczka hahha wstawiam jej zdjęcie :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197109 przez gorla
mesy te kocham pieski, ale w domu nie mozemy mieć bo nie ma u na kikogo cały dzień, a pies jednak cały czas sam być nie moze

podobny do mojej Dory :laugh: a co to za rasa? słodka jest
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka