- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #197084 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
gorla dostalam zakaz ze wzgledu na zagrazajacy porod przedwczesny w 28tc ale i tak jezdzilam za to teraz chociaz nie leze na kierownicy jak niektore panie to z tym brzucholem mi ciezko sie szybko obrocic w aucie itp, wsiadac tez ciezej ale jeszcze daje rade w kazdym razie jest przepis, ze kobiety od 36tc nie moga prowadzic samochodu nawet wczoraj dostalam upomnienie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #197090 przez gorla
zwierzaki też są fajne
a propo moja świnka zrobiła sobie z pojemnika na wodę nocnik, bo tam wali kupki zamiast pić ,a potem pyka drze, bo chyba ją suszy.. tak myśle wczoraj Oliwia z małżem wymyślili dla niej imię po miesiącu - Świnczakos , ja pitole...nie było lepszych ..miała być Nadia a została Świnczakosem
a propo moja świnka zrobiła sobie z pojemnika na wodę nocnik, bo tam wali kupki zamiast pić ,a potem pyka drze, bo chyba ją suszy.. tak myśle wczoraj Oliwia z małżem wymyślili dla niej imię po miesiącu - Świnczakos , ja pitole...nie było lepszych ..miała być Nadia a została Świnczakosem
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #197092 przez mesy
gorla no co fajne imię dla świnki
Ja kiedyś miałam chomika roborowskiego to są te malutkie on tańczył jak się muzyke puściło głośno z jednej str akwarium do drugiej i tak na dwóch łapkach oczywiście podpierał się tymi górnymi o szybę ale wstaję któregoś dnia rano patrzę a roborowski leży w wodzie nie ruchomy -- chyba chciał popływać i mu się nie udało albo miał dość tańczenia i wtargnął na swoje życie
Ja kiedyś miałam chomika roborowskiego to są te malutkie on tańczył jak się muzyke puściło głośno z jednej str akwarium do drugiej i tak na dwóch łapkach oczywiście podpierał się tymi górnymi o szybę ale wstaję któregoś dnia rano patrzę a roborowski leży w wodzie nie ruchomy -- chyba chciał popływać i mu się nie udało albo miał dość tańczenia i wtargnął na swoje życie
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #197096 przez chłopek
kurcze mam nadzieje ze do wieczora mnie przestanie głowa bolec bo nic z przytulanek nie bedzie ja miałam królika miniaturkę, kiedyś mi lampki choinkowe przegryzł dziwne że się nie zaświecił musiałam go oddac jak w ciazy bylam ale by prze zabawny
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #197100 przez gosiak
o Boże biedny chomik ale komicznie musiało wyglądać to jak tańczył ja kiedyś miałam myszoskoczka to w nocy wychodził z akwarium i właził mi do łóżka i przez nogawkę od piżamy wczodził po mnie tak dawno to było że już nie pamiętam co się z nim stało, pewnie zdechł
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #197101 przez gorla
mesy popełnił samobójstwo?? a moze on nie tańczył, a wy nie skumaliście o co mu chodzi i wkońcu popadł w depresje i targnął sie? u nas chomiki szły hurtowo, w tym roku było 6 sztuk, każdy umierał tragicznie, ostatni został przygnieciony przez kuchnię zabawkową w Oliwii pokoju, bo go ktoś wypuścił z klatki "niechcący". Znalazłam go po 2 dniach jak zaczęło capić... i konic z chomikami było, teraz jest świnka
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197104 przez gorla
gosiak o matko jak by mi coś w nocy pod kołdrę weszło to bym zawal dostała, a słyszałaby mnie cała wioska ...w moim łóżku to pozwalam tylko małżowi spać, żadne futerkowe niet
chociaż małż ostatnio zarasta takze nie wiem jaki będzie jego los za jakiś czas
chociaż małż ostatnio zarasta takze nie wiem jaki będzie jego los za jakiś czas
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197108 przez mesy
gorla ja tam nie wiem jakie on miał plany haha nie rozumiałam się z nim aż tak dobrze za to z moja rasza rozumie się idealnie.... dla mnie to jest normalnie nie pojęte że pies może być kumaty tak jak ona haha my się nawet z nią w chowanego bawimy w domu wiem wiem zryci jesteśmy mój mąż się jej chowa a ja każę jej szukać ale zawsze znajdzie hehe czasem zajmie jej to dłużej ale znajdzie a jak radocha jak znajdzie
Buzi daje piątkę przybija do wyrka nam się pcha i przytula śpiewa no pies marzenie a jak coś nabroi i ma karę to siedzi w tzw ''budzie'' i marudzi do puki jej nie odpuścimy a jak mięso jej dajemy to przed zjedzeniem musi zrobić z 3 kółeczka hahha wstawiam jej zdjęcie
Buzi daje piątkę przybija do wyrka nam się pcha i przytula śpiewa no pies marzenie a jak coś nabroi i ma karę to siedzi w tzw ''budzie'' i marudzi do puki jej nie odpuścimy a jak mięso jej dajemy to przed zjedzeniem musi zrobić z 3 kółeczka hahha wstawiam jej zdjęcie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197109 przez gorla
mesy te kocham pieski, ale w domu nie mozemy mieć bo nie ma u na kikogo cały dzień, a pies jednak cały czas sam być nie moze
podobny do mojej Dory a co to za rasa? słodka jest
podobny do mojej Dory a co to za rasa? słodka jest
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.