BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197133 przez chłopek
mesy na niego to nie działa on na dworze lubi spac :) jak jest zima to spi na ziemi :)
a to fota nieposłusznego pieska :)
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197134 przez MagdaM
gorla tez mam ten problem, na szczescie teraz jestem u rodzicow wiec jak cos zawsze tata lub brat pomoga ;)
mesy ale cuuuuuudny - kocham psiaki :kiss: :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #197136 przez mesy
gorla niestety nie i mieć nie będzie bo miała sterylkę z racji tego że ma straszną alergię i niestety cały czas ją leczymy .... a na co to sami nie wiemy z tego na pewno na kurczaka a na co jeszcze to nie wiemy a szkoda robić badań bo byśmy musieli odstawić leki na miesiąc a ona miesiąc bez leków to by się wykończyła.... :angry:

agnesssa jezuuuuuniu ja nie cierpię kotów od kąd kot mojej babci pirat ugryzł mnie w palca haha i mam na koty traumę :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #197137 przez agnesssa
Prawda, jak mam migrenę, to ochoty nie ma... ale mój mąż mnie wtedy usilnie namawia, mówiąc że na pewno pomoże :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #197139 przez chłopek
agnessa mój tez tak robi zawsze twierdzi ze sexik pomoze
13 lata 3 miesiąc temu #197140 przez mesy
chłopek ale widać takiego czorta w jego oczach :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #197141 przez chłopek
tak diabełek i ma na imię Ares :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197142 przez gorla
chłopek ja już mroczków dawno nie miałam, ale kiedyś to owszem , często, nieraz mnie pół godziny trzymało, raz za kółkiem tak mi sie zrobiło, ale czułam ze coś nie tak i sie zatrzymałam na poboczu, przeszło wtedy po 20 min, i bardzo mi sie spać chciało a głowę mi rosadzało, połowę widziałam a połowe niet :laugh: ale prowadić sie nie dało :laugh:

piesio fajniutki :laugh:
dostałaś pewnie przeciwbólowe mocniejsze , mi neurolog powiedział, ze na migrene nie ma leków

MagdaM też na wsi mieszkasz?

mesy mojej Dorze po ciązy odbiło :( zastanawiamy sie czy jej nie oddać, ze względu na Oliwę
13 lata 3 miesiąc temu #197144 przez chłopek
gorla ja musze chyba znowu isc do lekarza :( ale jakoś nie chce sie lekami faszerować, w ciąży to wogóle nie miałam migreny :)
13 lata 3 miesiąc temu #197147 przez mesy
chłopek fajny futrzak hehe ja bym go wytuliła :lol: :lol: :lol:

gorla no to nie złe miałaś mroczki :P :P masakra :dry:
Ja kiedyś też tak miałam 2 godziny przed dostaniem @ to dopiero było ... myślałam że zjadę :P :P ale to był tylko jeden jedyny raz :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #197150 przez chłopek
mesy jak chcesz to ci go oddam:) może go wyszkolisz :) to jest mieszaniec matka była husky, tylko ze on jak husky nie wyglada :P
13 lata 3 miesiąc temu #197152 przez mesy
chłopek chętnie ale moja by chyba zwariowała z zazdrości :woohoo: :woohoo: :woohoo: już wariuje jak mój mnie bierze na ręce hahha
13 lata 3 miesiąc temu #197154 przez mesy
Ej wiecie co :woohoo: :woohoo: :woohoo: dzwoniła do mnie przed chwilą jakaś baba i pytała czym bym nie wzieła udziału w programie buhahha ale program typu że mam opowiedzieć jak ktoś z rodziny mi pomógł albo ja komus hahahahaha no nie mogę masakra :lol: :lol: :lol: chyba zaś kręcą coś podobnego jak trudne sprawy hahahha
13 lata 3 miesiąc temu #197157 przez chłopek
mesy ale zazdrośnica :) dobrze że zima już niedługo to sąsiad owce schowado stajni i pieso bedzie sobie mógł uciekać bo nic nikomu nie zrobi :) narazie to tylko mam stresa w którym momencie ucieknie i znów bede po niego musiała iść , a najbardziej babka przeżywa bo uciekł, bo owce goni bo jak zagryzie, dziadek to jej słuchać nie może, ona się przejmuje jak by to ona musiała za to odpowiadać jak jakiś szkód narobi
13 lata 3 miesiąc temu #197158 przez Insomnia
Mesy drzwi do kariery aktorskiej stoją otworem a to lekceważysz :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby