BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #197283 przez mesy
Aguska nie myśl tyle o tym co ma być to będzie i wpływu na to nie mamy :P :P po co sobie głowę męczyć :P :P o 15-3o się dowiesz co i jak :blink: :blink: :blink:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197284 przez mesy
agnesssa nie pal :P :P :P :P :P będziesz śmierdziała :lol: :lol: :lol: tak wiem mądra jestem haha a sama palę :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #197286 przez agnesssa
Agusia Ty nie czytaj :silly:
Bo ja wam po ciuchutku powiem, że ja myślę, że Agusia to już zafasolkowana jest, ale ciiiii :silly: Bynajmniej bardzo mocno 3mam za to kciuki ;)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #197288 przez agnesssa
Mesy tez paląca :unsure: Ale ja nie dużo palę... i wiem że śmierdzę, ale dzisiaj sama w biurze jestem to nie będzie komu narzekać :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #197290 przez mesy
agnesssa ja to już nałogowy palacz :angry: :angry: :angry: :angry: ale obiecałam sobie że jak zajdę w ciążę to od razu rzucam :woohoo: cóż ciężko będzie ale dla malucha wszystko :woohoo: :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #197291 przez gorla
Agnessa ;) ;) ciiiii bo przeczyta :laugh: :laugh: zobaczymy po południu

a ja już nie fajczę 7 lat !!! gdyby nie astma bo bym jarała jak smok wawelski :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197292 przez mesy
gorla i dobrze !!!! fajki są bleeee :P ja już tyle razy próbowałam rzucić ale cóż brak motywacji hehhe

A w ogóle betę powinno się robić z samego rana ? bo się zastanawiam czy się nie wybrać na nią w czwartek albo piątek :P :P bo w sumie od piątku to będzie tydzień do okresu to już jak co powinno wyjść co nie ?
Kurde blaszka no nie wytrzymam do @@@@ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #197295 przez Aguska23
gorla napisał:

Aguś o 16 beta?

o 15:30..zaraz po pracy
13 lata 3 miesiąc temu #197297 przez agnesssa
Ja też mam astmę, ale jakoś mnie to nie przekonuje... ja też jestem nałogowy palę ok 5fajek dziennie, ale muszę mić fajury przy sobie bo ja nie ma to :angry:
A jak zaszłam w ciąże to jak tylko na tescie dwie krechy zobaczyłam to zapomniałam co to papiero i dwa miechy nie paliłam... ale po poronieniu znowu zaczęłam. Więc myślę ża jak znowu już będzie dzidzia w brzuszku to nie będzie problemu rzucić, to siedzi w głowie ;)
Mój mąż nie lubi jak palę, i dlatego w domu zazwyczaj nie fajurkam, raczej w pracy :cheer:

13 lata 3 miesiąc temu #197300 przez agnesssa
Mesy beta ponoć nie musi być z rana, ale ja bym się jeszcze wstrzymała na Twoim miejscu :silly:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197301 przez mesy
agnesssa no fajury zawsze trza mieć przy sobie jak jest świadomość że się je ma to aż tak nie ciągnie :P :P :P Mój mąż też nie lubi fajek dlatego też pale na balkonie :woohoo: :woohoo: :woohoo:

agnesssa kurde nie wiem czy wytrzymam nooooooo :silly: trochę podejrzane u mnie to jest że mnie w podbrzuszu boli jak nigdy i te cycki po owulacji powinny boleć jak zawsze .... a teraz mnie nie bolą tzn coś tam boli ale to nie jest to co zawsze bo zawsze miałam tak że jak chodziłam bez stanika to musiałam se je trzymać tak bolały :dry: :dry: :dry: :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #197302 przez gorla
Agnessa mesy nie robi bety a Aguska :) i już zrobiła rano :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #197303 przez mesy
gorla obudź się :lol: :lol: :lol: :lol: pytałam kilka postów wyżej kiedy można ją robić :lol: :lol: :lol: bo nie wiem czy wstrzymię do @ :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #197309 przez agnesssa
Gorla no właśnie obudź się :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #197310 przez agnesssa
Generalnie wole palić na świeżym powietrzu, ale ja jak wrócę do domu to w ogóle nie palę :blush:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka