BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #197433 przez mesy
chłopek najlepiej tak - takich ludzi trzeba traktować jak powietrze :P
A franca jedna wiedziała co Ci napisać żeby Ci dowalić tylko ja jestem zdania jak ktoś jest taki mądry to niech powie to w twarz a nie przez sms-y :P :P :P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197435 przez chłopek
mesy no masz racje, jak narazie jest dobrze moze juz jej nic nie odbieje.
13 lata 3 miesiąc temu #197436 przez mesy
Kurde ciekawe jak tam Augś i jej beta :unsure: :unsure: :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #197437 przez chłopek
no własnie nic nie pisze, mam nadzieje że w ciąży jest
13 lata 3 miesiąc temu #197438 przez mesy
chłopek oby oby :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #197439 przez Insomnia
Mesy no wymiękłam :lol: No w tym wieku zazdrość o rodziców :laugh: Ja to mówie tak w żartach bo dziwnie mi sie tak normalnie do nich zwracać. Ale tak mówie do swoich rodziców i przez gardło mi nie przejdzie mamo tato. Raz przyjechaliśmy do nich z M. chyba po raz trzeci tego dnia , ona a co wy tak ciągle przyjezdzacie/ A ja jej na to że za tatusiem się stęsknilam, i że jak ona wyjedzie na studia to będzie miał tylko mnie :lol: tak trzasnęła drzwiami że się szyby zatrzęsły.

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #197440 przez mesy
Insomnia nie źle :lol: :lol: :lol: ona serio jest zazdrosna hahaha ale z takich ludzi to się tylko śmiać i im do pieca dokładać :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #197442 przez Insomnia
Mesy tyle naszego :) samopoczucie nam sie poprawia

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197444 przez mesy
Insomnia a mi to się samopoczucie raczej trochę zepsuło :angry:
czytałam wcześniejsze posty i jedna z dziewczyna napisała tam że jest w ciąży aż mi się łezka zakręciła w oku z jej szczęścia :) też bym chciała tryskać takim szczęściem :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #197445 przez Insomnia
Mesy ale na pewno znajdziesz jakiś sposób żeby jej dowalić :) Do czego ja Cie namawiam?
Ja jak widze maleńkie dzieciaczki to mi sie tak dziwnie smutno robi... I wszędzie widzę dziewczyny w ciąży zaawansowanej... Czy one mi specjalnie na drodze stają? Żebym później całe dnie myślała jakby to było gybym ja też miała taki brzuszek?

13 lata 3 miesiąc temu #197447 przez mesy
Insomnia jasne że znajdę - radzę sobie z nią puki co :lol: :lol:
Hehe widzę że też tak kurde masz ja też wszędzie dookoła widzę kobitki w ciąży w tym roku to jakaś plaga hehehe wszędzie ich pełno :lol: :lol: mam cichą nadzieję że za ie długo dołączę do ich grona bo ileż można robić no :P :P :P teraz to już w ogóle kochałam się z moim w płodne nie po to żeby zajść w ciążę tylko po to żeby nie przegapić jak co :P :P :P chodzi mi o to że nie przytulaliśmy się tylko po to :P :P :P ale ja już mam dość już straciłam jakie kolwiek nadzieje :angry: :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #197451 przez Insomnia
Ja w tamtym cyklu to gdy była ochota, bo ja durnota zapomniałam o istnieniu dni płodnych :lol: Ale jak sie @ skończy to wypróbuje testy owulacyjne.
myslałam że @ się już dziś skończy a ona od nowa atakuje, no co jest do jasnej... pogody

13 lata 3 miesiąc temu #197452 przez chłopek
insomnia no ja tak z pierwszym chcialam byc w ciaży, i sie wkoncu udało ale jak sie dowiedzialam ze mój brachol bedzie miał dziecko bo sobie wpadł 19 lat to łzy w oczach miałam ja sie 8 miesiecy starałam a oni wpadka,(jeszcze ona miala termin po mnie a urodziła wczesniej) ja oczywiscie zazdrosna bo jestem pupilka mojej mamy i zawsze myslalam ze mój synek bedzie babcin a tu pierwsza wnusi i u niej mieszka (wiem wiem jestem samolubna :P) ale i tak Ksawcio jest babcin bo jakoś bratowa żadko swoje dziecko mojej mamie daj nie wiem czemu
13 lata 3 miesiąc temu #197454 przez Insomnia
chłopek ja wyznaje zasadę że im dalej tym bardziej kochane :lol: Na razie sie sprawdza

13 lata 3 miesiąc temu #197455 przez mesy
Insomnia coś w tym jest :blink:

Kurde gdzie ta Aguśka się podziewa ??? :P
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby