- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #197408 przez chłopek
mesy no mam nadzieje w sumie poznałam ja dopiero jak byla w 4 miesiacu ciazy bo sie bali powiedziec, tak to jej nie znałam nigdy brat jej do domu nie przyprowadził. na początku była spoko a pózniej jak sie wprowadziła do mojej mamy to zaczeły sie spięcia
Temat został zablokowany.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #197419 przez mesy
chłopek normalka chciała pokazać że ona też sobie może porządzić w końcu to dziewczyna twojego brata
Insomnia ja też należę do tych złośliwych ale do czasu puki mi ktoś nie zalezię za skórę jestem do rany przyłóż mój to się śmieje że ja cały świat chciała bym zmienić i każdemu pomagać a czasem jest tak że wychodzę na tym jak zabłocki na mydle
Kurde wiecie co - nie wiem co mi się dzieję z tym brzuchem kurde no pobolewa i pobolewa aż mam wrażenie że dostanę @
Insomnia ja też należę do tych złośliwych ale do czasu puki mi ktoś nie zalezię za skórę jestem do rany przyłóż mój to się śmieje że ja cały świat chciała bym zmienić i każdemu pomagać a czasem jest tak że wychodzę na tym jak zabłocki na mydle
Kurde wiecie co - nie wiem co mi się dzieję z tym brzuchem kurde no pobolewa i pobolewa aż mam wrażenie że dostanę @
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #197420 przez agnesssa
Ja mam fajoską bratową (a raczej przyszła bratową) chociaż będzie mi bardzo dziwnie jak nia zostanie bo ma tak samo na imię jak ja więc jak się w naszą rodzinke wżeni to będzie nosić dokładnie to samo nazwisko co ja za panienki.... :/
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #197430 przez mesy
Insomnia napisał:
Haha to słuchaj tego siorka od brata ma 30 lat wiesz co ona mi powiedziała że moi teście to są jej rodzice jej i koniec buhahaha no paranoja i nie mówię do nich mamo tato.... ale to też z przyzwyczajenia że jestem z moim 10 lat rok po ślubie i co tak nagle zacząć mówić mamo tato .... dziwne ona jest w ogóle dziwna wiadome jak każda z nas ma tam coś na sumieniu hihihihi i ta głupia chodzi skarży rodzicom hehe czaisz to ? bo dla mnie to jest nie pojęte w takim wieku
mesy napisał:
Masz racje Kochana a poza tym lubię ją wkurzać najbardziej sie złości jak mówie do teściów mamusiu, tatusiu szlag ją trafia na stojącoInsomnia czasem po prostu tak trzeba jak po dobroci nie dociera
Haha to słuchaj tego siorka od brata ma 30 lat wiesz co ona mi powiedziała że moi teście to są jej rodzice jej i koniec buhahaha no paranoja i nie mówię do nich mamo tato.... ale to też z przyzwyczajenia że jestem z moim 10 lat rok po ślubie i co tak nagle zacząć mówić mamo tato .... dziwne ona jest w ogóle dziwna wiadome jak każda z nas ma tam coś na sumieniu hihihihi i ta głupia chodzi skarży rodzicom hehe czaisz to ? bo dla mnie to jest nie pojęte w takim wieku
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197431 przez chłopek
ja jak sie ostatnio z moj bratową pokłuciłam to mi napisała smsa że zaluje ze jestm chrzesna jej dziecka, ale mnie to zabolało wogole z nia nie rozmawialam i udawalam ze jej nie widze jak była w poblizu
dopiero po ślubie cywilny z moim bratem sie zaczeła do mnie odzywac i jak narazie jest ok
dopiero po ślubie cywilny z moim bratem sie zaczeła do mnie odzywac i jak narazie jest ok
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez chłopek.