BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #197404 przez mesy
chłopek a to młodziutka jeszcze hehe życia się nauczyć musi :P :P ale ja np z siostrą od mojego męża też nie żyje dobrze :P :P tolerujemy się bo wiadome że rodzina ale ja jak i ona dobrze wiemy co o sobie myślimy i trzymamy dystans :P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197406 przez Aguska23
Insomnia napisał:

Aguska nie uwieżę póki nie zobaczę:) Także trzymam mocno kciuki :) a tak wogóle to witaj :laugh: nie miałyśmy okazji się poznać

hej :) Miło Cię poznać
13 lata 3 miesiąc temu #197408 przez chłopek
mesy no mam nadzieje w sumie poznałam ja dopiero jak byla w 4 miesiacu ciazy bo sie bali powiedziec, tak to jej nie znałam nigdy brat jej do domu nie przyprowadził. na początku była spoko a pózniej jak sie wprowadziła do mojej mamy to zaczeły sie spięcia
13 lata 3 miesiąc temu #197416 przez Insomnia
chłopek to u mnie jest inna troszke sytuacja, ja mam szwagierkę która ma 19 lat. To jest okropny wiek :lol: a jaka sie zazdrosna stała po ślubie! :lol: no szok. Ale że ja złośliwa bestia to jeszcze lubie ja powkurzać :P

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #197419 przez mesy
chłopek normalka chciała pokazać że ona też sobie może porządzić w końcu to dziewczyna twojego brata :P :P :P :P :P

Insomnia ja też należę do tych złośliwych :lol: :lol: :lol: :lol: ale do czasu puki mi ktoś nie zalezię za skórę jestem do rany przyłóż mój to się śmieje że ja cały świat chciała bym zmienić i każdemu pomagać :P a czasem jest tak że wychodzę na tym jak zabłocki na mydle :P :P :P

Kurde wiecie co - nie wiem co mi się dzieję z tym brzuchem kurde no pobolewa i pobolewa aż mam wrażenie że dostanę @ :angry: :angry: :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #197420 przez agnesssa
Ja mam fajoską bratową (a raczej przyszła bratową) chociaż będzie mi bardzo dziwnie jak nia zostanie bo ma tak samo na imię jak ja więc jak się w naszą rodzinke wżeni to będzie nosić dokładnie to samo nazwisko co ja za panienki.... :huh: :/

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #197422 przez chłopek
insomnia a moja bratowa bo obrażalska jest, moja siostra to z nia nie rozmawia wogóle,
13 lata 3 miesiąc temu #197423 przez mesy
agnesssa siorka od mojego brata też ma tak samo na imię jak ja hehe dlatego też zostawiłam sobie nazwisko dwu członowe :P :P bo mało tego że ma tak samo na imię jak ja to jeszcze mieszka na tej samej ulicy hehe
13 lata 3 miesiąc temu #197424 przez Insomnia
Mesy ja jestem anioł nie człowiek:) do czasu tak jak i Ty :lol: A że młoda cały czas mi szarga układ nerwowy więc wtykam jej szpileczke tam gdzie ją najbardziej boli :lol: Zołza ze mnie :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #197425 przez Insomnia
chłopek napisał:

insomnia a moja bratowa bo obrażalska jest, moja siostra to z nia nie rozmawia wogóle,

Ona jest mistrzem fochów, dąsów i trzaskania drzwiami :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #197426 przez mesy
Insomnia czasem po prostu tak trzeba jak po dobroci nie dociera :lol: :lol: :P
13 lata 3 miesiąc temu #197427 przez Insomnia
mesy napisał:

Masz racje Kochana :) a poza tym lubię ją wkurzać :lol: najbardziej sie złości jak mówie do teściów mamusiu, tatusiu :lol: :lol: szlag ją trafia na stojąco :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #197428 przez chłopek
agnessa u mojego męża jest tak samo obie szwagierki maja tak samo na imię i mieszkaja obok siebie:) ale różne nazwiska
13 lata 3 miesiąc temu #197430 przez mesy
Insomnia napisał:

mesy napisał:

Masz racje Kochana :) a poza tym lubię ją wkurzać :lol: najbardziej sie złości jak mówie do teściów mamusiu, tatusiu :lol: :lol: szlag ją trafia na stojąco :lol:

Haha to słuchaj tego :lol: :lol: siorka od brata ma 30 lat wiesz co ona mi powiedziała :lol: :lol: :lol: że moi teście to są jej rodzice jej i koniec buhahaha no paranoja :P i nie mówię do nich mamo tato.... ale to też z przyzwyczajenia że jestem z moim 10 lat rok po ślubie i co tak nagle zacząć mówić mamo tato .... dziwne :silly: :silly: ona jest w ogóle dziwna wiadome jak każda z nas ma tam coś na sumieniu hihihihi i ta głupia chodzi skarży rodzicom hehe czaisz to ? bo dla mnie to jest nie pojęte w takim wieku :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197431 przez chłopek
ja jak sie ostatnio z moj bratową pokłuciłam to mi napisała smsa że zaluje ze jestm chrzesna jej dziecka, ale mnie to zabolało wogole z nia nie rozmawialam i udawalam ze jej nie widze jak była w poblizu

dopiero po ślubie cywilny z moim bratem sie zaczeła do mnie odzywac i jak narazie jest ok
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia