- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #197348 przez mesy
gorla co szef chciał ?
No dobra opowiem wam jeszcze coś
Np. rano trzeba jej powiedzieć dzień dobry i posmyrać po brzuszku hehe jak tego nie zrobimy rasza ma zły dzień i nie gadaj do niej nawet bo i tak nie przyjdzie jak ją się będzie wołać A jak mój jej coś obieca że pójdzie na rower albo na łąkę pobiegać i tego nie spełni to robi nam na złość i sika ale nie że sika bo jej się chce tylko sika tak żeby tylko hehe mój to już grypsami wali jak się mnie pyta czy pójdziemy z nią na rower albo łąkę bo ona gumowe ucho wszystko słyszy a potem siedzi i wymusza patrząc w oczy
A i jak widzi cytrynę to ucieka haha jak byla mała była ta upierdliwa że trzeba było wymyśleć coś co ją uspokoi to oczywiście cytrynka hahaha nie cierpi jej jak już widzi że bierzemy cytrynę do ręki to ucieka z kuchni i se coś tam burknie pod nosem
No i jak mi dokucza bo dostaje czasem szajby jak to na tego psa że lata po mieszkaniu od tak z pokoju do pokoju to włączam jej tv jakiś ciekawy program i mam psa z głowy
No dobra opowiem wam jeszcze coś
Np. rano trzeba jej powiedzieć dzień dobry i posmyrać po brzuszku hehe jak tego nie zrobimy rasza ma zły dzień i nie gadaj do niej nawet bo i tak nie przyjdzie jak ją się będzie wołać A jak mój jej coś obieca że pójdzie na rower albo na łąkę pobiegać i tego nie spełni to robi nam na złość i sika ale nie że sika bo jej się chce tylko sika tak żeby tylko hehe mój to już grypsami wali jak się mnie pyta czy pójdziemy z nią na rower albo łąkę bo ona gumowe ucho wszystko słyszy a potem siedzi i wymusza patrząc w oczy
A i jak widzi cytrynę to ucieka haha jak byla mała była ta upierdliwa że trzeba było wymyśleć coś co ją uspokoi to oczywiście cytrynka hahaha nie cierpi jej jak już widzi że bierzemy cytrynę do ręki to ucieka z kuchni i se coś tam burknie pod nosem
No i jak mi dokucza bo dostaje czasem szajby jak to na tego psa że lata po mieszkaniu od tak z pokoju do pokoju to włączam jej tv jakiś ciekawy program i mam psa z głowy
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #197358 przez gorla
mesy to co to będzie jak bobas będzie w domu??? rasza będzie zazdrosna, nagle nie będzie miaa was dla siebie. Nasza Dora przeżyła poród i jak z małym maż ją do chlewik przeniósł, psiaki strasznie piszczały w nocy, Oliwia nie mogła spać, nikogo w domu nie było, zeby ją wyprowadzić i niestety tak to wyszło
ajłoncia ja nie obejrzę niestety
ajłoncia ja nie obejrzę niestety
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #197363 przez mesy
gorla spokojnie ona jest na to przygotowana jak w tv leciał jakiś program o dzieciach albo dzieci latały na dworze to jej zawsze mówiłam że to dzidziusie i że nie wolno robić krzywdy
Ona to taka pilnowaczka więc myślę że z nią problemu nie będzie tylko jak my się wszyscy w łóżku pomieścimy to ja nie wiem opcji w ogóle nie ma że rasza pójdzie w odstawkę heheh nie ma i koniec będę musiała mieć podzielność uwagi wberw pozorą ona dużo rozumie hehe czasem aż za dużo bo my z nią gadamy i pewnie dlatego jest taka jaka jest
Oglądałam kiedyś taki program właśnie że jak ma przyjść dziecko na świat i ma się takiego psa w domu to trzeba przynieść ze szpitala pampersa z siuśkami żeby pies wiedział że będzie ktoś nowy w domu o takim zapachu.
Ona to taka pilnowaczka więc myślę że z nią problemu nie będzie tylko jak my się wszyscy w łóżku pomieścimy to ja nie wiem opcji w ogóle nie ma że rasza pójdzie w odstawkę heheh nie ma i koniec będę musiała mieć podzielność uwagi wberw pozorą ona dużo rozumie hehe czasem aż za dużo bo my z nią gadamy i pewnie dlatego jest taka jaka jest
Oglądałam kiedyś taki program właśnie że jak ma przyjść dziecko na świat i ma się takiego psa w domu to trzeba przynieść ze szpitala pampersa z siuśkami żeby pies wiedział że będzie ktoś nowy w domu o takim zapachu.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #197375 przez chłopek
nasz pies o Ksawcia nie jest zazdrosny moze dlatego ze w domu nie siedzi, ale tez problem z nim bo ja sama siedze i ciezko na spacery mi z nim isc
moja mama go miala jakis czas u siebie i brat powiedzial ze bedzie z nim chodzil, ale bratowa miała problem ze musi z nim chodzic bo brat w pracy. a bratowa i tak chodziła z psem mojej mamy.
moja mama go miala jakis czas u siebie i brat powiedzial ze bedzie z nim chodzil, ale bratowa miała problem ze musi z nim chodzic bo brat w pracy. a bratowa i tak chodziła z psem mojej mamy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej