- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 3 miesiąc temu #197321 przez mesy
gorla jasne haha do wózka by nie sięgła
jej tresowania styknie mój się drze bo ona zna komendę zabieraj dupę jak ją wciska gdzie nie trzeba , kupa na trupa tzn jak mój leży to ja na niego wchodzę i rasza też po nim skaczę jak padnie hasło rasza kupa na trupa i zajmować Panu fotel potrafi też na komendę hahaha a jak jej powiem szybko bo usiądzie to pies dostaje nerwówki nie wie co zrobić czy usiąść na ten fotel czy uciekać do siebie hahaha a jak już jej się uda i siądzie to patrzy na mojego z miną typu '' no co ja tu siedzę ''
jej tresowania styknie mój się drze bo ona zna komendę zabieraj dupę jak ją wciska gdzie nie trzeba , kupa na trupa tzn jak mój leży to ja na niego wchodzę i rasza też po nim skaczę jak padnie hasło rasza kupa na trupa i zajmować Panu fotel potrafi też na komendę hahaha a jak jej powiem szybko bo usiądzie to pies dostaje nerwówki nie wie co zrobić czy usiąść na ten fotel czy uciekać do siebie hahaha a jak już jej się uda i siądzie to patrzy na mojego z miną typu '' no co ja tu siedzę ''
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197326 przez mesy
gorla no jak się daje to tylko szkolić wiadome ręka która karmi - trza się słuchać moja jeszcze ogląda tv buhahaha kiedyś w telewizji leciał Tytanic to oglądała ale od momentu jak zaczął tonąć ale ogólnie lubi programy o koniach hahaha i tą reklamę pedigri z tymi uśmiechami to nawet jak śpi usłyszy że w tv to leci to zaraz się budzi i ogląda
gorla jest piękna ale już na zdjęciu widać że jest większa od mojej moja miała być przerostem no ale cóż jest podręczna bo waży 21 kg niby książkowa jest idealna jak na amstaffkę no ale jak ją braliśmy z hodowli to mówili że to przerost będzie
gorla jest piękna ale już na zdjęciu widać że jest większa od mojej moja miała być przerostem no ale cóż jest podręczna bo waży 21 kg niby książkowa jest idealna jak na amstaffkę no ale jak ją braliśmy z hodowli to mówili że to przerost będzie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197328 przez gorla
mesy napisał:
nooo wez ty przestań wariatko , jesteś najlepsza mam wybujałą fantazję, zaraz szef mnie przyluka na kamerze i zadzwoni spytać, czy sie dobrze czuję i co paliłam
kup jej konia na biegunach
gorla no jak się daje to tylko szkolić wiadome ręka która karmi - trza się słuchać moja jeszcze ogląda tv buhahaha kiedyś w telewizji leciał Tytanic to oglądała ale od momentu jak zaczął tonąć ale ogólnie lubi programy o koniach hahaha i tą reklamę pedigri z tymi uśmiechami to nawet jak śpi usłyszy że w tv to leci to zaraz się budzi i ogląda
nooo wez ty przestań wariatko , jesteś najlepsza mam wybujałą fantazję, zaraz szef mnie przyluka na kamerze i zadzwoni spytać, czy sie dobrze czuję i co paliłam
kup jej konia na biegunach
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #197333 przez mesy
gorla to nie ja tylko rasza ja też z niej leje hahaha bo to pies a zachowuje się jak dziecko ale strasznie jej pilnuje chyba bym komuś do tyłka nakopała jak by jej jakąś krzywdę zrobił no mówię Ci aparatka z niej jakich mało moja kuzynka ostatnio u mnie była widziała raszę raz i tak siedzi i mówi do mnie ..'' wiesz co rasza jak patrzy to wygląda jak by chciała coś powiedzieć ..'' haha a jeszcze a jak puszcza bąki to już w ogóle hehe że niby nie ona ściemę walnie i se wącha czy to jej poszło ale jak jej powiem rasza świnio to wychodzi z pokoju i siada na wejściu do pokoju haha ale jak coś chce to jest taka upierdliwa że szkoda gadać krok w krok chodzi za mną i się domyśl jaki ona ma plan z kąpielą też nie mamy z nią problemu tylko padnie hasło do łazienki to nie zdążymy dojść do tej łazienki i pies już w wannie czeka była młodsza to trza ją było pilnować bo jak ja się kąpałam albo mąż to normlanie nam do wanny wskakiwała
Koniec opowieści o Raszy CDN .....
Koniec opowieści o Raszy CDN .....
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej