BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #197311 przez gorla
no co wy ja nie śpie :laugh: co to już pomylić sie nie mozna małpy jedne :P :P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197313 przez agnesssa
jesteśmy tylko ludźmi, każdy się mylić może :silly: zawsze to powtarzam, zwłaszcza jak się w pracy pomylę ;)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #197315 przez gorla
no ja też w pracy jestem ;) to mam wytłumaczenie

mesy wytresuj swoja amstaffkę to ci będzie bejbika wozić
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #197319 przez agnesssa
Dobre :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #197321 przez mesy
gorla jasne haha do wózka by nie sięgła :lol: :lol: :lol: :lol:
jej tresowania styknie :woohoo: mój się drze bo ona zna komendę zabieraj dupę jak ją wciska gdzie nie trzeba , kupa na trupa tzn jak mój leży to ja na niego wchodzę i rasza też po nim skaczę jak padnie hasło rasza kupa na trupa :woohoo: :woohoo: i zajmować Panu fotel potrafi też na komendę hahaha a jak jej powiem szybko bo usiądzie to pies dostaje nerwówki nie wie co zrobić czy usiąść na ten fotel czy uciekać do siebie hahaha a jak już jej się uda i siądzie to patrzy na mojego z miną typu '' no co ja tu siedzę '' :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #197322 przez gorla
mesy leję jak nic :laugh: :laugh: :laugh: to żeś ją wyszkoliła :laugh: a do wózka by sięgła , rączki są regulowane ;) moja mnie też słucha najbardziej ze wszystkich ba ja karmię
13 lata 3 miesiąc temu #197325 przez gorla
ja mam identycznego
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197326 przez mesy
gorla no jak się daje to tylko szkolić :lol: :lol: :lol: wiadome ręka która karmi - trza się słuchać :lol: :lol: :lol: moja jeszcze ogląda tv buhahaha kiedyś w telewizji leciał Tytanic to oglądała ale od momentu jak zaczął tonąć :silly: :silly: :silly: ale ogólnie lubi programy o koniach hahaha i tą reklamę pedigri z tymi uśmiechami :lol: :lol: :lol: to nawet jak śpi usłyszy że w tv to leci to zaraz się budzi i ogląda :lol: :lol:

gorla jest piękna :lol: :lol: ale już na zdjęciu widać że jest większa od mojej :silly: :silly: :silly: moja miała być przerostem no ale cóż jest podręczna bo waży 21 kg niby książkowa jest idealna jak na amstaffkę no ale jak ją braliśmy z hodowli to mówili że to przerost będzie :P :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197328 przez gorla
mesy napisał:

gorla no jak się daje to tylko szkolić :lol: :lol: :lol: wiadome ręka która karmi - trza się słuchać :lol: :lol: :lol: moja jeszcze ogląda tv buhahaha kiedyś w telewizji leciał Tytanic to oglądała ale od momentu jak zaczął tonąć :silly: :silly: :silly: ale ogólnie lubi programy o koniach hahaha i tą reklamę pedigri z tymi uśmiechami :lol: :lol: :lol: to nawet jak śpi usłyszy że w tv to leci to zaraz się budzi i ogląda :lol: :lol:

nooo wez ty przestań wariatko , jesteś najlepsza :laugh: :laugh: :laugh: mam wybujałą fantazję, zaraz szef mnie przyluka na kamerze i zadzwoni spytać, czy sie dobrze czuję i co paliłam :laugh: :laugh:

kup jej konia na biegunach :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #197333 przez mesy
gorla to nie ja tylko rasza :lol: :lol: :lol: ja też z niej leje hahaha bo to pies a zachowuje się jak dziecko :silly: :silly: :silly: :silly: ale strasznie jej pilnuje chyba bym komuś do tyłka nakopała jak by jej jakąś krzywdę zrobił :angry: :angry: :angry: :angry: no mówię Ci aparatka z niej jakich mało :lol: :lol: moja kuzynka ostatnio u mnie była widziała raszę raz i tak siedzi i mówi do mnie ..'' wiesz co rasza jak patrzy to wygląda jak by chciała coś powiedzieć ..'' haha a jeszcze a jak puszcza bąki to już w ogóle hehe że niby nie ona ściemę walnie i se wącha czy to jej poszło ale jak jej powiem rasza świnio to wychodzi z pokoju i siada na wejściu do pokoju haha ale jak coś chce to jest taka upierdliwa że szkoda gadać krok w krok chodzi za mną :lol: i się domyśl jaki ona ma plan :lol: :lol: :lol: z kąpielą też nie mamy z nią problemu tylko padnie hasło do łazienki to nie zdążymy dojść do tej łazienki i pies już w wannie czeka :lol: :lol: była młodsza to trza ją było pilnować bo jak ja się kąpałam albo mąż to normlanie nam do wanny wskakiwała :lol: :lol: :lol:
Koniec opowieści o Raszy :lol: :lol: :lol: CDN ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #197338 przez gorla
pisz pisz dawno sie tak nie uśmiałam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: mam amstaffa to na mnie te historyjki działają strasznie rozśmieszjąco :laugh: :laugh: zapodaj jeszcze coś
13 lata 3 miesiąc temu #197340 przez gorla
uuu szef dzwoni....
13 lata 3 miesiąc temu #197341 przez agnesssa
Niezła agentka z raszy :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #197342 przez agnesssa
Gorla jak by co to Ci się kawał przypomniał :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #197344 przez gorla
jaki pies taka pani :laugh:

szef dzwonił i pyta " co słychać , wszystko ok? ja " tak, w firmie ok' On to narazie" O co mu kurka chodziło
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia