BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #197110 przez chłopek
mesy no to mądra psina, mój za to to głupol, zrobilismy mu kojec to z niego ucieka bo sie boi chyba klaustrofobie ma
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197112 przez mesy
gorla zdjęcie już jest :P :P

chłopek wszystko możliwe hehe
My jak kupiliśmy naszej legowisko to oczywiście trzeba było ją namówić żeby tam weszła ale udało nam się hehe została namówiona i teraz tam non sto śpi :blink:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197114 przez gorla
chłopek mam też kundelka Sarę, nie wiem czemu ale za cholerę nie wejdzie do domu ani do auta, tylko na zewnątrz jest

mesy widziałam fotę juz ;) jaka to rasa
13 lata 3 miesiąc temu #197115 przez agnesssa
Chłopek ale na ból głowy najlepszy jest sexik :silly: Generalnie przytulanko jest dobre na wszelkie bolączki bo ponoć zajedwabiście odpręża się całe ciało :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #197116 przez mesy
agnesssa prawda :P :P mądrze gadasz :woohoo: :woohoo: :woohoo: ja dziś będę praktykować hehe może mi bóle tego brzucha przejdą :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #197117 przez Insomnia
Ja nie przepadam za zwierzętami, chociaż w tamtym roku złapaliśmy z Mężem takie maleńkie rybki w rzece, przewieźliśmy je do domu w butelce plastikowej 10 km rowerami. Żyły tylko 2 dni. Nie pytajcie nawet co nam odbilo :lol: Nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie, może nadmiar słońca?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #197119 przez chłopek
najgorsze to ze w domu go nie mozemy trzymac :( bo mieszkamy w domku po dziadkach a oni w domu obok no i juz gadanie bylo jak go dostalismy a co dopiero jak by w domu mieszkał, a jak ucieka to goni owce sasiadom wiec jest z nim problem, jeszcze wogole nie słuch jak ucieknie to sobie go mozna wołac
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197120 przez gorla
Agnessa niby tak, na ból głowy owszem

ale na migrenowy ból głowy to nie próbowałam , bo zwyczajnie nie ma siły, mdłości, gardło mnie ściska, drażni hałas, światło i ludziska w około , jedynie co mogę wtedy małżowi zrobić, to przetrzepać mu skórę bo drwi mi za głośno zamka albo za głośno kubek z szafki wyciąga ;)
13 lata 3 miesiąc temu #197122 przez mesy
gorla amstaf :P :P

Insomnia ja kiedyś jak byłam mała z Ciechocinka na Śląsk przywiozłam głupki w słoiku :woohoo: :woohoo: :woohoo: oczywiście też mi zyły tyko dwa dni :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #197123 przez chłopek
agnessa no to musze wypróbowac dzisiaj :)
13 lata 3 miesiąc temu #197124 przez chłopek
gorla no migrena to najgorsza rzecz ja mam mroczki przed oczami jak mi sie zaczyna, jest mi niedobrze i nawet much jak bzyczy to juz mam dosc
13 lata 3 miesiąc temu #197125 przez Insomnia
mesy czasami to sie zastanawiam czy mam równo pod kopułą. Ty jak byłaś mała, a ja 24 lata to juz trochę większa i rozumniejsza podobno :laugh:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #197127 przez mesy
chłopek musisz goo wziąść sposobem :P :P moja też była nie posłuszna w ogóle nie chciała do nas przyjść jak ją puszczaliśmy :dry: kiedyś się dwie godziny męczyłam żeby ją złapać a ta się bawiła ze mną w ciuciubabkę :P :P się wkurzyłam w końcu wziełam jej nagadałam że do domu już nie wraca będzie tu jadła spała i mieszkała na dworze to zaraz przy nodze była hehe od tamtej pory jak strzelił pies się wybiega i sam przychodzi żeby go zapiąć na smycz :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #197128 przez gorla
mesy o kurcze moja Dora tez amstaff :laugh: tylko moja jest biszkoptowa, suczki amstaffki są bardzo mądre, a miała już młode?
13 lata 3 miesiąc temu #197129 przez agnesssa
Mesy Super fota, naprawdę piękny psiak :) Ja jestem kociarą, moja rodzinka woła na mnie kocia mama. Przyjęłam nawet dwa porody mojej kotki, chociaż ciężko nazwać to przyjęciem bo koty same sobie świetnie radzą, ale jednego kociaka musiałam ratować bo z tej błonki nie mógł się wydostać i nie oddychał przez pierwsze parę minut. Najzabawniejsze było jak moja kicia pierwszego kociaka urodziła... obudziło mnie w nocy ok 3 jakieś pomiałkiwanie, jak zapaliłam światło zobaczyłam małego kiciusia na dywanie i moją kotkę, która ze zdziwieniem patrzyła raz na mnie a raz na to małe coś co własnie z niej wyszło i miałczała jak by nie wiedziała co sie właśnie stało :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka