- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 3 miesiąc temu #196881 przez mesy
Aguska23 napisał:
Ty zdasz to a czemu byś miała nie zdać najlepiej po ciemku
Ja jak zdawałam 9 lat temu to była masakra przy wyjeździe z loku walnełam lusterkiem w bramę a później na mieście chyba z 20 razy mi zgasł hahaha ale zdałam na marne dwa Tak mi egzaminator powiedział a dziś jestem spokojnym kierowcą - bezbłędnym jak policja widzi hahahaha
mesy napisał:
Leć leć ucz się ucz jeździć jutro zrób tą betę tylko nie zaśpij zaś bo zaś czasu nie będziesz miała
Postaram się nie zaspać
No po ciemku się uczyć jeździć to jednak ciężko jest...ale łuk mi coraz lepiej idzie więc może coś ze mnie będzie
Ty zdasz to a czemu byś miała nie zdać najlepiej po ciemku
Ja jak zdawałam 9 lat temu to była masakra przy wyjeździe z loku walnełam lusterkiem w bramę a później na mieście chyba z 20 razy mi zgasł hahaha ale zdałam na marne dwa Tak mi egzaminator powiedział a dziś jestem spokojnym kierowcą - bezbłędnym jak policja widzi hahahaha
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #196882 przez mesy
Aguska dobrze że w końcu poszłaś na tą betę - jestem z Ciebie dumna haha
Teraz będziesz wiedziała co i jak oczywiście zaraz nam tu napisz jak odbierzesz wyniki
U mnie też mglisto i pada taka kaszka yhyh...... do dupy pogoda już się robi
Teraz będziesz wiedziała co i jak oczywiście zaraz nam tu napisz jak odbierzesz wyniki
U mnie też mglisto i pada taka kaszka yhyh...... do dupy pogoda już się robi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #196890 przez gorla
Aguska super że zdążyłaś na betę śpioch jesteś jak ja
ja prawko robiłam 2 lata temu, bo mnie przypiliło miałam dość jezdzenia PKSem z wózkeim zakupami i Oliwią. Zresztą do mnie jezdziły wtedy 3 autobusy na dzień, teraz żaden. Zaczęłam kurs w grudniu , a w czerwcu już prawko miałam cieszyłam sie z prawka jak z niczego innego, baardzo mi życie ułatwiło, siedziałam za kółkiem i pyszczek mi sie sam śmiał muzyczka , życ nie umierać no a we wrzesniu wycofali autobusy całkiem , zdążyłam rychło w czas , zdawałam w Gdańsku. Nie wiem jak to na prawku w ciąży , ale licencjata broniłam w 7 mcu ciąży i był luuuuuusssssss
Chłopek bobaski słodziutkie
ja prawko robiłam 2 lata temu, bo mnie przypiliło miałam dość jezdzenia PKSem z wózkeim zakupami i Oliwią. Zresztą do mnie jezdziły wtedy 3 autobusy na dzień, teraz żaden. Zaczęłam kurs w grudniu , a w czerwcu już prawko miałam cieszyłam sie z prawka jak z niczego innego, baardzo mi życie ułatwiło, siedziałam za kółkiem i pyszczek mi sie sam śmiał muzyczka , życ nie umierać no a we wrzesniu wycofali autobusy całkiem , zdążyłam rychło w czas , zdawałam w Gdańsku. Nie wiem jak to na prawku w ciąży , ale licencjata broniłam w 7 mcu ciąży i był luuuuuusssssss
Chłopek bobaski słodziutkie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #196937 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
gosiak napisał:
Powodzenia
Agnieszka trzymam kciuki za pozytywny wynik
Gosia a nie odeslali Ci papierow?? Dziwne... spytaj w WORDzie. ja jak robilam na instruktora i rok nie podchodzilam to mi papiery odeslali, ale ja mialam z urzedu miasta.o dziewczyny a powiedzcie mi gdzie ja mam iśc po moje papiery? do worda? czy do wydziału komunikacji czy jak to jest jak po latach się wraca do egzaminów? wiem że trzeba 5h chyba wyjeździć no i oczywiście teorie zdać
Powodzenia
Agnieszka trzymam kciuki za pozytywny wynik
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #196964 przez agnesssa
Dziewczyny no co Wy, prawko jest super Ja też zdałam za 3 razem dopiero, a przecież jestem lepszym kierowcą niż nie jeden egzaminator A na poważnie na prawde ułatwia życie A u mnie dzisiaj słoneczko jak na razie, ale i tak jest zimno
Agusia 3mam mocno kciuki
Insomnia witaj, opowiadaj jak długo się starasz
Agusia 3mam mocno kciuki
Insomnia witaj, opowiadaj jak długo się starasz
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #196977 przez Insomnia
Agnesssa dopiero zaczynamy. Jeden cykl za mną. Mam 25 lat, miesiąc temu braliśmy ślub.Z M. jesteśmy razem 5 lat i doszliśmy do wniosku że teraz czas na dzidzie.
Troszkę Was już zdążyłam podczytać więc już teraz wiem co do czego
Antykoncepcja wyżarła mi mózg. Jak nic!! Dziewczyny ja zapomniałam że jest coś takiego jak dni płodne i nie płodne!
Troszkę Was już zdążyłam podczytać więc już teraz wiem co do czego
Antykoncepcja wyżarła mi mózg. Jak nic!! Dziewczyny ja zapomniałam że jest coś takiego jak dni płodne i nie płodne!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #196984 przez chłopek
cześć dziołchy.u mnie też paskudna pogoda, pewnie dlatego mnie tak głowa boli w nocy myśłałam że umre z bólu mąż do młodego wstawał. ja zdawałam magistra w 7 miesiącu ciązy i było ok to prawko mysle że też zdam tyle ze sie za niego wczesniej zabiorę a nie jak będe w ciąży
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #196985 przez Insomnia
Dziękuję
Przeczytałam kilkadziesiąt stron wstecz, moja mózgownica teraz przetwarza ten ogrom nowych informacji:)
Teraz drugi cykl, więc czekam aż się orangutan skończy ( bo @ to na pewno nie jest). Zastanawiam się nad zakupem tych testów owulacyjnych. o których pisałyście... Ale bardziej żebym mogła ocenić kiedy ta owulka przychodzi, bo po hormonach to mam tak wszystko rozregulowane że szok.
Przeczytałam kilkadziesiąt stron wstecz, moja mózgownica teraz przetwarza ten ogrom nowych informacji:)
Teraz drugi cykl, więc czekam aż się orangutan skończy ( bo @ to na pewno nie jest). Zastanawiam się nad zakupem tych testów owulacyjnych. o których pisałyście... Ale bardziej żebym mogła ocenić kiedy ta owulka przychodzi, bo po hormonach to mam tak wszystko rozregulowane że szok.