BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #203734 przez joweg
js u mnie zadego sluzu niemam , wogole :) poprostu dostaje okres i tyle....
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #203739 przez agnesssa
Mesy temperaturke masz wysoką jak na dzień przed @ (bo przecież przed @ spada) :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #203740 przez gorla
mesy jeszcze trochę i ocipiejesz, a @ jutro ma być jak mniemam ?? ;) testa robiłaś jeszcze ? tylko nie mów że nie :laugh: :laugh: przyznaj się :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #203741 przez mesy
agnesssa ja z tą temp . to mam różnie hehe nawet tego pod uwagę nie biorę ale np wczoraj rano mierzyłam 37.3 i mierzyłam też w dzień gdzie temp powinna wzrosnąć a i tak była 37.3 więc ja sobie mierzę tylko tak jak mi się rano przypomni dlatego jej nie biorę pod uwagę :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203742 przez gorla
agnesatempka moze spać przed @ jak i do 4 dni w trakcie @ nooo i bądz tu mądrym ;)

mesy no ja tez calutki dzień mam taką sama czyli zwykle 36,4 i rano i wieczorem

właśnie sobie opitoliłam spodnie :P :P ciut za długie były i nie wnerwiały, poszłam do kibelka i ciachłam je :laugh: :laugh: mam botki to je w środek wepchałam :P :P w domu sfastryguję.. cięłam jak pędziwiatr, bo stałam na gaciach w kibelku , jakby klient przylazł, a ja bym sie ubierała
13 lata 3 miesiąc temu #203744 przez mesy
gorla no przeca pisałam że robiłam we wtorek z rańca i jedna krecha była :silly: :silly: :silly: mam w domu jeszcze jednego testa ale nie zużyje go haha szkoda mi :silly: bo potem do apteki mi się latać nie chce :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #203748 przez gorla
mesy nooo wiem, ale pytam czy cię nie korciło czasem na jeszcze :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #203752 przez mesy
gorla nie :woohoo: :woohoo: :woohoo: bo się wystarczająco zawiodłam i zdenerwowałam we wtorek więc wolałam sobie tego przyoszczędzić :silly: :silly: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203758 przez gorla
mesy ten twój szczery uśmiech na końcu postu jest rozbrajający :laugh: :laugh: :laugh: ja jeszcze 2 tyg. do @
13 lata 3 miesiąc temu #203762 przez mesy
gorla hehe :silly: ej coś ty ze spodniami zrobiła ? jak je opytoliłaś ? :woohoo: jak ty do domu wrócisz coooo ? :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203765 przez gorla
mesy nogawki przycięłam na dole tylko !!! jakby co na gatkach wrócę , ciepło jest

z kilka miechów temu miałam akcje w pracy z @, lało sie ze mnie okropnie, i przeleciało przez spodnie i co tera???!!!! poszłam do kibelka zdjęłam spodnie - jeansy wtedy i przeprałam a nastepnie ubrałam mokre , lato było wyschły za godzinkę czy dwie ;)
13 lata 3 miesiąc temu #203766 przez agnesssa
Gorla Ty agentka jesteś, byłby ubaw jak by Cię klient naszedł :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203769 przez gorla
agnessa boooszzzzzzzzze nawet tak nie pisz :) bym się ze wstydu spaliła

bym krzyczała :Prosze czekać sie ubieram" :) ale by se pomyślał, że jakies bzykanko tm odstawiam czy coś

chłopek spodnie ciemne były
13 lata 3 miesiąc temu #203770 przez chłopek
gorla pewnie wygladałąs jak byś w majtki sie zesikała :P ja mam miec @ 10 paździenika pewnie przyjdzie mam takie przeczucie
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203772 przez mesy
gorla łooo matko :lol: ale taki @ to jest najgorsze co może być :silly: :silly: ja mam zawsze tak w drugi dzień że leje się ze mnie jak z kranu i jak mam możliwość to wtedy z domu nie wychodzę :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia