- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #203577 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosiak kurczaki za pozno doczytalam - masz jeszcze te mielone?? Choc 1
Delfinek brzus super!! Taki w sam raz
Ja apartament mam ojjj tak, ostatnio wyskoczyl A torby spakowane juz dawno bo grozil mi porod przedwczesny, a teraz jak odstawilam wszystkie wspomagacze to mala czeka na weekendy chyba
Delfinek brzus super!! Taki w sam raz
Ja apartament mam ojjj tak, ostatnio wyskoczyl A torby spakowane juz dawno bo grozil mi porod przedwczesny, a teraz jak odstawilam wszystkie wspomagacze to mala czeka na weekendy chyba
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203579 przez gorla
delfinek fajny brzusio jak karmisz piersia regularnie, bez przerw to @ nie przyjdzie, ale jeśli chodzi o antykoncepcję to różnie z tym, nieraz starczy raz ze nie karmisz o czasie i machina rusza, hormony zaczynają działac owulka a potem zdziwko że okresu nie mam a ciąża kolejna sie szykuje moja kumpela tak miała
Lacra malowanie ? znam ten ból, ale dzielna kobitka z Ciebie. I jak wyszło? rozwód czy nie?? ja po ostatnim malowaniu- pół kuchni, sypialni i małego przedpokoju mam Dośc!!!!!! tydzień mi to zajęło ale daam rade, nawet pierdyknęłam wzorki w sypialni i drzewo na przedpokoju. Ale powiem ci, ze wiecej nigdy nikt mnie nie namówi na malowanie sama chciałam to musiałam skończyć
U mnie też pięknie na dworzu
Ajłonka a ja miałam wstręt do mięcha jak czuła kiełbaske z cebulką to kierunek kibelek. Za to obżerałam się jogurtami, owocami w kilogramach !! no i 16 kilo przytyłam. Ja luzuję, bo odłożyłam staranka , biorę leki na żołądek bo strasznie mnie mdli jakby teraz jeszcze miały dojść mdłości ciążowe łoooooooo matko
Lacra malowanie ? znam ten ból, ale dzielna kobitka z Ciebie. I jak wyszło? rozwód czy nie?? ja po ostatnim malowaniu- pół kuchni, sypialni i małego przedpokoju mam Dośc!!!!!! tydzień mi to zajęło ale daam rade, nawet pierdyknęłam wzorki w sypialni i drzewo na przedpokoju. Ale powiem ci, ze wiecej nigdy nikt mnie nie namówi na malowanie sama chciałam to musiałam skończyć
U mnie też pięknie na dworzu
Ajłonka a ja miałam wstręt do mięcha jak czuła kiełbaske z cebulką to kierunek kibelek. Za to obżerałam się jogurtami, owocami w kilogramach !! no i 16 kilo przytyłam. Ja luzuję, bo odłożyłam staranka , biorę leki na żołądek bo strasznie mnie mdli jakby teraz jeszcze miały dojść mdłości ciążowe łoooooooo matko
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203582 przez gorla
MagdaM ja sie spakowałam już w 26 tc noo ale jak pojechałam na porodówkę w 38 tc to tak z nienacka wyszło, ze kapci i szlafroka nie wzięłam. Też miałam mały brusuio. Kuzynka jest w ciąży z blizniakami i jest w 29 tc i ma metr w brzuchu już
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203612 przez gorla
mesy a ja robisz testy p owulacji to II kreski dalej są?? czy juz nie. Mi sie chyba okres przesunie, bo jestem cholernie przeziębiona , na 13 pazdziernika
syropki, pierdoły, herbata z cytryną, mikstury czarodziejskie nie pomagaja trza zapodać coś mocniejszego piwko grzane
syropki, pierdoły, herbata z cytryną, mikstury czarodziejskie nie pomagaja trza zapodać coś mocniejszego piwko grzane
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203619 przez gorla
czyli ja nie miałam jeszcze owulki i mam II wyrazne krechy no pewnie przez przeziebienie i stres sie przesunie, jakby co dziś rano był seksik nad ranem o 5 spać nie moglismy, potem spalismy jak niemowlaki do 7 i wtedy zmierzyłam tempkę, ale to bzykanku to sie nie liczy
ja jestem baardzo pokojna jak narazie, kilka dni mdłości od żołądka przypomniało mi ciążowe wymioty i już mi parcie opadło mam uraza po ostatniej ciąży, nooooo można by powiedzieć , że chcem ale siem bojem jak zobacze II kreshy na teście to dopiero mi ciśnienie skoczy
no co jest grane od tygodnia są krechy na owu, hmm..dziwny ze mnie przypadek noo wiem o tym już dawno przecie i dziwię sie, ze sie dziwie
ja jestem baardzo pokojna jak narazie, kilka dni mdłości od żołądka przypomniało mi ciążowe wymioty i już mi parcie opadło mam uraza po ostatniej ciąży, nooooo można by powiedzieć , że chcem ale siem bojem jak zobacze II kreshy na teście to dopiero mi ciśnienie skoczy
no co jest grane od tygodnia są krechy na owu, hmm..dziwny ze mnie przypadek noo wiem o tym już dawno przecie i dziwię sie, ze sie dziwie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203621 przez mesy
gorla czemu to bzykanku się nie liczy ? wiesz jak to z tymi testami jest jak wyjdzie Ci druga krecha mocna to wtedy możesz mieć owulację miedzy 12-36 godz. ja od 16.o9 tj. piątek do 18.o9 tj. niedziela miałam mocną tą drugą krechę hehe i bądź tu mądra kiedy ouw jest
gorla tyśś je pokręcona Ci powiem
gorla tyśś je pokręcona Ci powiem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203624 przez gorla
mesy bo jak sie kochaliśmy 2 godz wcześniej to mogło od tego gorąco sie zrobić w cipce moja własna teoria ale miałam 37,1 wczoraj było 36,6 a normalnie mam 36,4 st.
ja nigdy nie wiedziałam, kiedy @ przyjdzie, a o owulce niewspominam nawet
ja nigdy nie wiedziałam, kiedy @ przyjdzie, a o owulce niewspominam nawet
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203628 przez gorla
gosiak oby jednak nie może mąż tak zachwycony że z wyrka nie wychodzą
mogłyście mówić, ze na klopsy macie chętkę, u mnie po urodzinach fuul ich było, ze na prawo i lewo mogłam rzucac..te klopsy off kors
mogłyście mówić, ze na klopsy macie chętkę, u mnie po urodzinach fuul ich było, ze na prawo i lewo mogłam rzucac..te klopsy off kors
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203633 przez sylka
delfinek83 napisał:
Brzuszek liczności Kiedy ja taki miałam Zleciało, oj zleciało trochę czasu
Wiesz co na to chyba nie ma reguły. Niektóre koleżanki z forum karmią piersią i już mają za sobą kilka @ a inne jak ja nadal @ brak. W sumie sama nie wiem co na to ma wpływ.
sylka, ale Ci dobrze że jeszcze @ nie masz, zawsze tak długo po porodzie się nie ma jak się piersią karmi czy różnie z tym jest bo nawet nie wiem, muszę siorki zapytać jak to u niej było, zawsze to jeden problem z głowy
ja się bardzo cieszę że teraz już kilka miesięcy mam spokój z tą wredotą, jak dla mnie to mogłaby nigdy nie wracać hehe
Brzuszek liczności Kiedy ja taki miałam Zleciało, oj zleciało trochę czasu
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez sylka.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203638 przez gorla
sylka myślę, ze to chodzi o hormon prolaktyna, bo on hamuje owulację. Żeby karmić piersią potrzebne jest duże stężenie tego hormonu. ja mam na przykład prolaktynemie i naprawdę mleko mi leci szczególnie rano,a w ciąży nie jestem i nie rodziłam, bynajmniej ostatnio . Przestajesz karmić albo przestajesz karmić regularnie i prolaktyna opada. jak opadnie do pewnego poziomu na stępuje owulacja. Każda ma inny poziom tego hormonu, jedne nie maja owulki a karmią czasami tylko, a inne raz sie spóżnia i już sie zaczyna normalny cykl i @ przychodzi
o coś na zasadzie jak poszłam z wynikami tsh do ginki i mówie, zę są w normie, a ona, ze mieszczą sie w przyjętych normach nie znaczy że dla mnie ta norma jest odpowiednia
o coś na zasadzie jak poszłam z wynikami tsh do ginki i mówie, zę są w normie, a ona, ze mieszczą sie w przyjętych normach nie znaczy że dla mnie ta norma jest odpowiednia