BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #203031 przez chłopek
mesy a jak mnie wyrzuci to sie do ciebie przeprowadzę
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #203034 przez mesy
Jasne zapraszam - pokój gościny mam :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #203037 przez gorla
chłopek jak kocha to nie wyrzuci :laugh: nie oglądaj sie na chłopa tylko farbuj jak masz ochotę :P :P gdybym ja patrzyła na mojego to dziś bym chodziła w worze pokutnym, bez makijażu i na bosaka - naturalność przede wszystkim :P buhaha ten mój małż ma dopiero narobione w tej główce :laugh: będzie już po fakcie , to wyjście nie b edzie miał, najlepszy sposób.
13 lata 3 miesiąc temu #203041 przez chłopek
ryzyk fizyk, no napewno kocha, jak by mnie wyrzucił to Ksawcia bym wzieła i dopiero by płakał
13 lata 3 miesiąc temu #203046 przez Mirella
No widzę, że czas przestać przepowiadać ;) a co tam, byle zdrowe, Ann brzuszka pogłaskaj od pomyłkowej ciotki :kiss:

chłopek, a ić mi z tymi prezentami bez sensu, kup coś dla dziecka a nie na pokaz dla rodziców, na co dziecku kolejny medalik czy inny tego typu badziew? Mam wrażenie że taki temat na forum już był tak w ogóle, bo sama polecałam krzesełko uczydełko :)

www.zapytajpolozna.pl/forum/po-porodzie-...erwsze-urodziny.html

znalazłam :)

stare staraczki fajnie Was widzieć :lol: a nowe słuchajcie ajłonki, wylusofała i dzidziol jest :lol: :lol: :lol:

takie macie tempo produkowania że nie daję rady odpisać ;)
13 lata 3 miesiąc temu #203050 przez chłopek
no mirella mi sie podoba to krzesełko i bym chciała takie dla młodego musze komuś pomysł podsunąć
:)
13 lata 3 miesiąc temu #203053 przez agnesssa
Chłopek jak Cię chłop będzie chciał za kolor włosów wyrzucić, to Ty uciekaj gdzie pieprz rośnie!!!!

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203054 przez gorla
chłopek ja tez mam miejca ile chcesz, poupycham zwierzaki i sie znajdzie :laugh: :laugh:

przed chwila dzonił małż z pretensjami co ja za liczby w lotku dałam :laugh: :laugh: bo znalazł kupon.. jeeezzzzzzzuuuuu trzymajta mnie

no własnie ja wole jak kupują coś dla Oliwki a nie kasa, kolczyki nosi owszem - ale różowe jej kupiłam, medalik sie zerwał a bransoletka też. Moja woli zabawki nawet nie ciuchy bo to ja jej kupuje non toper.
Na chrzciny u szwagierki kase jej dawali, a ja nie miałam zamiaru, to ma byc prezent dla małego a nie dla starych

Mirelcia jakiś próg błędu :) musi być

ja luzuję, bo odkładam na 2 miechy, chyba, ze teraz zaskoczę
13 lata 3 miesiąc temu #203057 przez agnesssa
Jestem dzisiaj taka padnięta że to jakaś masakra :huh: a spałam dzisiaj ładnie i to az jakieś 8h i nic nie pomogło, zasypiam na siedząco :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203064 przez gorla
Takze kupujta dzieciakom zabawki , bo z tego sie najbardziej cieszą.

Ja mam chrześniaka 13 lat, to już mukase daję i coś jeszcze. On jest na takim etapie ze ma swój gust ;)

Przypomniało mi sie, ze d moich rodziców dostała Szczeniaczka Uczniaczka :) ale najbardziej ucieszył ją wózek i bobasy
13 lata 3 miesiąc temu #203066 przez chłopek
chyba wykożysstam wasze pomysły jeszcze mam czas to sie zastanowiE :)
gorla jak nam sie teraz nie uda to tez odkładam staranka, moja mama twierdzi ze w lutym zajde, i że znowu w listopadzie urodze :)
13 lata 3 miesiąc temu #203069 przez MagdaM
Ale tu wesolo jak sie stara gwardia pojawila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az milutko wchodzic, choc znowu ciezko nadrobic B) :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203076 przez gorla
Madzia witaj :laugh: nie wiesz co z MartaM ? a ty już końcóweczkę masz i zaraz sie będziez rozpakowywać :laugh: ciężko już?

ano wróciły staruchy :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #203093 przez mesy
gorla ale odkładasz czy luzujesz ? hehe ja też już to piepsze :silly: :silly: :silly: to nie na moje nerwy :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #203094 przez MagdaM
Gorla z tego co staralam sie doczytac to juz ok i chyba sa w domku, ale musze sprawdzic ;) Bo komp mi sie zawiesil i dupek...
Aaaa srednio, nie ma tragedii :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży