BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #202928 przez mesy
chłopek a jaki ? ;> :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #202931 przez chłopek
ten stary egzorcysta, nie ten nowy ze skorupkową bo to bajka :)
13 lata 3 miesiąc temu #202934 przez chłopek
dzisiaj w ddtvn jak rozpoznac czy nasz mąż nie jest gejem :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202950 przez gorla
ajłnko to awans dostałam ?? :laugh: u mnie też słonecznie i suuuper pogoda!! lubię taką.
ja też mam mdłości poranne :laugh: ale bynajmniej nie od tego co ty :laugh: :laugh: poranki ciezkie co ? a jeszcze do pracy trza sie doczłapać

dziewczyny ja mam pęcherz jak wielbłąd :laugh: :laugh: wtrzymiem długo

mesy nie widziałam tego filma, a jakiś mocno hardcorowy??

kiedyś to się nie bałam, a teraz trzęse tyłkiem jak osika :laugh:

za młodu do chóru koscielnego należałam :laugh: fajni ministranci byli i wycieczka za darmo.. z ministrantami :laugh: :laugh: jakie imprezy tam odchodziły!!.Mieliśmy tam księdza co kiedys egzorcyzmy rozbił.Często za nasza usilna namową, opowiadał o różnych sytuacjach. I nawet sama po ciemku wracałam po tym i sie nia bałam..
o nie, raz kiedyś ze strachu sie zsikałam prawie ..po jednym takim wieczorze z opowieściami szłam do domu , jesień była szybko ciemno, akurat wszyscy szli w przeciwną strone, po drodze była budowa ogrodzona, zero wiatru, cisza. Nagle zaszeleściło i cała kupa liści za mną przeleciała przeze mnie ..zapierdzielałam o mało ciżemek nie zgubiłam!!!!!

a i babci mnie nastraszyła , zę samo myślenie o złu i opowiadanie go przywołuje :ohmy: :ohmy: to już całkiem pozamiatane
13 lata 3 miesiąc temu #202955 przez chłopek
ja lubie horrory ogladac, ale sie boje i ze strach płacze:)
13 lata 3 miesiąc temu #202956 przez chłopek
jak osiagnac orgazm:) na tvn
13 lata 3 miesiąc temu #202959 przez chłopek
gorla moja ciotka widziała ducha, jak u niej jestem to nigdy nie ide wieczorem tamtedy gdzie ona go widziała
13 lata 3 miesiąc temu #202970 przez chłopek
co tu tak cicho?
13 lata 3 miesiąc temu #202973 przez Insomnia
Hej :lol:
Wróciłam z miasta, kupiłam sobie pasek i apaszkę na poprawienie humoru... Nie zadziałało...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202975 przez mesy
chłopek ja dzisiaj mam trochę zadań i tylko was sobie czytam :silly: :silly:
W ogóle jestem wściekła jak nie wiem :silly: napięcie przedmiesiączkowe rządzi :silly: :silly: :silly: :silly:

gorla zależy co kto lubi mi się ten film podoba 1 jak i 2 :woohoo: :woohoo: :silly:

gorla do huru kościelnego ? no nie źle hehe ja Cię przebiję bo byłam marianką ale wyrzucili mnie tak szybko jak tam poszłam :woohoo: :woohoo: :woohoo: za młodu się kombinowało jak rodzice karę dali hehe zawsze ich cisłam że do kościoła puścić mnie muszą :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #202976 przez mesy
Insomnia mi wczoraj przyszły tregginsy i też jakoś nie zadziałało hehe wrzuciłam je do szafy :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #202979 przez chłopek
dziweczyny poradzcie co mozna kupic na roczek dziewczynce, jestem chrzesna i nie mam pomysłu
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202982 przez Insomnia
Chłopek ja dla chrześniaka kupiłam konia na biegunach. Ale pomysł raczej nie trafiony bo się go bał a teraz ma półtora roczku i stoi w kącie...

Koń stoi nie dzieciaczek :lol: dla jasności

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #202983 przez gorla
nooo a my z małżem właśnie postanowiliśmy, ze założymy firmę :laugh: :P :P po weekendzie do Urzędu Pracy śmigam dowiedzieć sie co i jak :P gadami o tym i gadamy od kilku miesiecy, ale na tym sie kończy. musze sie zabrac za to , bo do końca roku można biznesplany skałać , potem już nie będzie takiej pomocy

wszystko ma byc na mnie , będem bizmesłomen :laugh: jasne jak nie zobacze nie piśmie to nie uwierzę, ze nam sie uda ją założyć
13 lata 3 miesiąc temu #202984 przez mesy
chłopek ja Ci nie pomogę bo zazwyczaj to dla chłopca kupowałam ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia