BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #202767 przez gosiak
ja jestem ale chwilowo nie mam czasu B) reperuję :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #202772 przez chłopek
moj chce drugiego dzidziusia i jak mu mowie zebysmy sie kochali to on ze sie mu nie chce,mi też sie nie bedzie chciało jak on za kilka dni przyjdzie do mnie.
kurde jak szwagierka ze szwagrem jak drugie robili to szwagier wolne tydzien w pracy brał,a mój chce a mysli ze raz wystarczy seksik i juz bedzie. jak tak bedzie robił to sie z 2 lata bedziemy starac
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202773 przez gorla
eee ja już nie raz wzywałam, zeby się opamiętały i pisały !!! ale nic to nie daje :laugh: obraziły się czy cuś

a wózek ma być fajny, niedrogi, wygodny, ja mieszkam na piętrze i do tego codziennie będziem pomykać z dzieciakami do szkoły z Oliwką, takze ten 3 w 1 z fotelikiem sam.

Lacra kurde mój tez siedzi w garażu i nie wiem o której wróci, kiedyś to mnie głowa bolała, a teraz jego.. :laugh: :laugh: czasy się zmieniły chłopy cipieją

@nulka no co ty :laugh: z chusta po lesie :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #202779 przez Lacrijka
Bo to sie nie ogłasza wszem i wobec.. "kochanie, dzis bedzie seks bo ja chce dziecko".. jak juz sobie lezakujecie, to zakładasz nozke tu i ówdzie, smyrasz za uszkiem i stary jest Twój !! Jak ja bym zapowiadała mojemu męzowi o pojsciu do łozka godzine przed to tez pewnie by mu sie nie chciało na "rozkaz"... Mówie Wam, facet to proste stworzenie.. piekny zapach kobiety zawsze ich zwabi... Nie wierze ze tylko mój tak ma ....
13 lata 3 miesiąc temu #202782 przez Lacrijka
Gorla, no to idz na dół do garazu.. zakręc sie koło starego i dawaj.... jeju, my ostatnio bylismy na budowie, domek mamy w lesie więc ja starego do lasu wytargałam na seksik nawet, pokrzywy w dupsko pogryzły ale wiecie jaki byl czad ????
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202785 przez @nulka
tak zapach..
Lacra sie zna bo ona soie pryska i małż jest jej :lol:

a mój jak siedze na forum to dopiero mnie chce!!!!
sie chyba boi ze ja na czacie z jakimś Zbychem siedze :lol: :lol: :lol:

Gorla mój też w garażu siedział do tej pory. :lol: :lol: :lol: ale mu się jeść zachciało i wrócił. No faceci to albo na sex albo na pomidorową z ryzem lecą do chaty
13 lata 3 miesiąc temu #202787 przez Lacrijka
Teraz bede sie myjała bo woda ciepła za pół darmo hahaha taniej jak perfumki hahahah
13 lata 3 miesiąc temu #202793 przez chłopek
mój zawsze ma ochote jak ja mam nie płodne
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202797 przez gorla
a w życiu go z garażu nie wyciągne, jest z robotą do tyłu i jeszcze mu sie sprzęt popsuł, jak pójde do niego to jeszcze mi sie oberwie , ze głowę zawracam :P :P taa ostatnio mu taniec godowy odstawiałam to jak wkońcu skończyłam i zabrałam się do masażu, bo oczy mu się same zamykały taki zmęczony był, więc dałam mu spokój i rano mieliśmy dokończyć, ale rano.. to moje libido śpi :) raz na 3 dni spokojnie starczy ;)

@nulka mój małż jak ma pracę to nie je nie pije i nie seksi :laugh: robi aż panie na pyszczek..nieraz go wołam i smakołyki szykuje, a gdzie tam..
13 lata 3 miesiąc temu #202800 przez chłopek
dziołchy puściłyscie totka:)
13 lata 3 miesiąc temu #202804 przez Lacrijka
Tak... i jutro nie musze isc do pracy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #202806 przez chłopek
hahah lacrijka moja siostra wierzyła ze wygra a tu jej nawet 3 nie siadła
13 lata 3 miesiąc temu #202807 przez gorla
ja też pusciłam, spoko podzielę się z wami ;)
13 lata 3 miesiąc temu #202808 przez Lacrijka
Masz juz cyfery ???? Na necie jeszcze nie ma ... dawaj dawaj !!
13 lata 3 miesiąc temu #202810 przez chłopek
mysza !!!!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży